De iPhone 14 is veel dichterbij dan we dachten

De iPhone 14 is veel dichterbij dan we dachten
De iPhone 14 is veel dichterbij dan we dachten
Anonim

De volgende iPhone staat voor de deur, volgens Bloomberg-tech-expert Mark Gurman.

De outlet meldde woensdag dat er een zeer goede kans is dat Apple de iPhone 14 officieel aankondigt tijdens het volgende evenement, dat naar verwachting op woensdag 7 september zal plaatsvinden. Tech-reporter en schijnbaar vooruitziende Apple-aankondiger Mark Gurman vermeldt deskundige bronnen voor de informatie. Er is een sterke overtuiging dat we ergens in dezelfde maand ook de openbare release van iOS 16 zullen zien.

Image
Image

Gurman's bronnen zeiden dat het evenement zal worden gestreamd, vergelijkbaar met de recentere grote presentaties van Apple. Deze keer gelooft Gurman dat we naast de standaard iPhone 14 een groter 6,7-inch model zullen zien, in tegenstelling tot de kleinere 5,4-inch varianten die Apple eerder heeft uitgebracht.

Image
Image

Andere verwachtingen voor de nieuwe iPhone 14 zijn onder meer een opnieuw ontworpen camera-uitsparing aan de voorzijde om meer algemene schermruimte te bieden. Er wordt ook verwacht dat het zeer waarschijnlijke Pro-model een processor zal gebruiken die de huidige A15-chip in de meeste iPhones overtreft, samen met een verbeterd camerasysteem, met voordelen die zich ook uitstrekken tot de video-opnamemogelijkheden van de Pro en de bruikbare batterijduur.

Afgezien van de verwachte iPhone 14-onthulling op 7 september, meldde Gurman ook dat de nieuwe iPhone de volgende week op vrijdag 16 september zal verschijnen, de datum waarop sommige winkelmedewerkers zeggen dat ze een " belangrijke nieuwe productrelease." Er zijn nog geen officiële opmerkingen van Apple over de lanceringsdatum of prijzen.

Aanbevolen: