De beste Amazon Prime Day-deals voor 2022

Inhoudsopgave:

De beste Amazon Prime Day-deals voor 2022
De beste Amazon Prime Day-deals voor 2022
Anonim

Aangezien Amazon Prime Day voorbij is, zijn we gestopt met het updaten van dit bericht met verkopen en kunnen we niet beloven dat de onderstaande nog steeds beschikbaar zijn. Kom later dit jaar terug voor bijgewerkte aanbiedingen.

Prime Day is voorbij, maar er zijn nog steeds deals. Het jaarlijkse evenement van Amazon biedt kortingen op slimme thuistechnologie, elektronica en meer. Je hebt een Amazon Prime-lidmaatschap nodig om de kortingen te krijgen.

Er zijn veel deals om door te bladeren; dit zijn vijf favorieten voor 2022.

  • LG OLED C1-serie 48” Alexa ingebouwde 4k Smart TV
  • iRobot Roomba i7+ 7550
  • Razer Viper Ultimate draadloze muis
  • Garmin Vivoactive 4 GPS-smartwatch
  • Netgear WiFi Mesh Range Extender EX7300

Razer Kiyo Pro-webcam

Normaal $200; Nu $ 102

Bewijs dat Razer niet alleen een merk voor gamers is, de Razer Kiyo Pro Webcam heeft een fantastische verzameling functies, waardoor het een uitstekende investering is voor iedereen die zijn of haar thuiswerkspel wil spelen.

Razer Viper Ultimate draadloze muis

Normaal $ 130; Nu $70

De Razer Viper Ultimate Wireless heeft een gevoeligheid van 20K DPI, Razer's gepatenteerde hyperspeed draadloze technologie voor extreem lage latentie, en een batterijlevensduur van maximaal 70 uur.

Netgear WiFi Mesh Range Extender EX7300

Normaal $ 150; Nu $89

Investeren in een wifi-extender is de juiste keuze als je een groot pand hebt dat een betere netwerkdekking nodig heeft. De Netgear EX7300 Mesh Extender is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, waardoor het de ideale kandidaat is voor het afdekken van blinde vlekken in uw thuisnetwerk.

LG OLED C1-serie 48” Alexa 4k Smart TV

Normaal $ 1500; Nu $900

Als je een smart-tv aan de kleine kant wilt, is dit model van LG bijna 50 procent goedkoper en heeft het ingebouwde Alexa-functionaliteit.

Beats Solo3 draadloze on-ear hoofdtelefoon

Normaal $200; Nu $130

Deze draadloze hoofdtelefoon is verkrijgbaar in meerdere kleuren en heeft een batterijduur van 40 uur.

Microsoft Surface Pro 7 Plus met zwarte typecover

Normaal $1030; Nu $700

Dit Surface-model kan worden omgevormd tot een laptop met een toetsenbord of een draagbare tablet. Het heeft een scherm met hoge resolutie, poorten om een 4K-scherm en hoofdtelefoon aan te sluiten, en een oplaadpoort voor je smartphone.

Apple AirPods Pro

Normaal $ 249; Nu $170

Apple's Pro-versie van hun Airpods-oordopjes bevat actieve ruisonderdrukking die werkt en een fantastische geluidskwaliteit. Dertig procent korting is de kers op een toch al smakelijke Cupertino-gebakken cake.

Netgear Nighthawk C7800 kabelmodem/router

Normaal $ 430; Nu $300

Een solide combinatie van kabelmodem en router is een fantastische manier om uw thuisnetwerk te consolideren. De Nighthawk C7800 kan gemakkelijk 3000 vierkante meter beslaan, meer dan 40 apparaten verwerken en is compatibel met veel netwerkproviders.

Beats Studio3 draadloze hoofdtelefoon

Normaal $350; Nu $250

De trendy Beats-hoofdtelefoonlijn staat meestal synoniem voor een hoog prijskaartje, maar niet deze. De ruisonderdrukkende, draadloze hoofdtelefoons van topkwaliteit zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren voor elke stijl.

Sony WHCH710N draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking (blauw)

Normaal $200; Nu $148

Sony is al lang een leider op de markt voor ruisonderdrukkende hoofdtelefoons. De WHCH710N is een van de beste sets in hun catalogus: uitstekende geluidskwaliteit, best-in-class ANC en uitstekend draadloos bereik en connectiviteit.

iRobot Roomba i7+ (7550) Robotstofzuiger

Normaal $1000; Nu $780

Deze Roomba onderscheidt zich door zijn vermogen om zichzelf tot 60 dagen te legen. Hoe cool is dat? Het is ook geweldig voor huizen met huisdieren. Met 50 procent korting is de robotstofzuiger moeilijk te weerstaan.

Samsung Galaxy Buds+

Normaal $ 150; Nu $118

De draadloze Galaxy Buds+ hebben een uitstekende geluidsisolatie en bieden tot 22 uur luisterplezier met de draadloze oplaadcase.

Garmin Vivoactive 4 GPS-smartwatch

Normaal $330; Nu $260

Garmin's smartwatch en fitnesstracker wordt geleverd met GPS, trainingsinspiratie en een reeks gezondheidssensoren.

Beats Fit Pro draadloze ruisonderdrukkende oordopjes

Normaal $200; Nu $160

Deze draadloze oordopjes zijn compatibel met de meeste smartphones en hebben een ingebouwde microfoon. Ze kunnen tot 6 uur meegaan bij het luisteren naar muziek of podcasts.

Apple Watch Series 7 Smartwatch (45 mm, GPS)

Normaal $429; Nu $400

Apple's Series 7 smartwatch is een van de beste, en de Prime Day-korting maakt hem nog aantrekkelijker. Dit model is waterbestendig en scheurbestendig en heeft een reeks sensoren om uw gezondheid en conditie te volgen.

iRobot Roomba 692

Image
Image

Normaal $ 275; Nu $270

De Roomba 692 werkt met Alexa of Google Assistant en maakt een persoonlijk schema om ervoor te zorgen dat hij stofzuigt als je niet thuis bent of andere dingen aan het doen bent.

Wat is Prime Day?

Prime Day is een jaarlijks verkoopevenement dat 48 uur wordt gehouden door Amazon en zijn retailfilialen zoals Samsung en Apple. Prime Day is verantwoordelijk voor enkele van de belangrijkste kortingen op onmisbare technologie. De deals omvatten de eigen technologie van Amazon, zoals de Echo-lijn van automatiseringshubs en Kindle-e-readers, en je kunt verwachten dat laptops worden verkocht aan wearables.

Voor degenen die al een Alexa-apparaat in huis hebben, kun je op de hoogte blijven door Alexa te vragen "houd me op de hoogte op Prime Day".

Wanneer is Prime Day 2022?

Amazon Prime Day was op 12 en 13 juli 2022. De verkoop begint meestal om middernacht PDT op dag één en eindigt om 23:59 PDT op dag twee.

Wat is er te koop voor Prime Day?

We zullen waarschijnlijk grote kortingen zien op veel van Amazon's first-party producten zoals Kindles en de Echo-lijn van automatiseringshubs. Als de deals van vorig jaar (zie hieronder) echter een indicatie zijn, zullen we ook een aantal opwindende verkopen zien op high-ticket items zoals laptops en wearables.

Vanaf 21 juni is een selectie van Amazon's Fire TV's, tablets, Kindles en smart home-technologie te koop met tot 55% korting. Bekijk de volledige details in het Amazon Prime Day-persbericht.

Wat te verwachten op Prime Day 2022

Tech en elektronica vormen altijd een groot deel van de beste Amazon Prime Day-deals, vooral omdat het bedrijf zo'n grote voetafdruk heeft op de markten voor smart home en digitale assistenten.

Naast alle verkopen op Amazon's productassortiment, zullen er waarschijnlijk ook tal van andere uitstekende technische dingen goedkoop verkrijgbaar zijn. Vorige jaren brachten geweldige deals op enkele van de beste tablets, oordopjes en smartwatches. Apple-producten krijgen vaak zeldzame kortingen op Prime Day, dus als je het laatste nieuws van Cupertino hebt uitgesteld, is dit misschien het perfecte moment om je portemonnee te openen.

Het is ook een uitstekend moment om de concurrentie in de gaten te houden. Best Buy en Walmart voeren traditioneel verkopen uit als tegenprogramma tegen Prime Day, dus het is de moeite waard om langs hun sites te gaan (of langs een fysieke winkel te gaan, als je brutaal bent) om te zien wat er wordt aangeboden.

Bottom Line

In een poging om een tegenprogramma te vormen tegen Amazon's enorme deals-bonanza, hebben verkooppunten zoals Walmart hun eigen verkoopevenementen gelanceerd. De Walmart Big Save beloofde enorme kortingen, vooral in combinatie met hun Walmart Plus-programma, dat je gratis bezorging en toegang tot een aantal ledenspecifieke verkopen oplevert. Target heeft ook een soortgelijke promotie gehouden, samen met een handvol andere kleinere retailers, om te proberen een deel van die Prime Day-tijdgeest (en een deel van die Big Buying Energy) te vangen.

Waar moet je op letten op Prime Day

Hoewel veel van de beste Amazon Prime Day-deals zijn wat ze lijken te zijn (grote kortingen op vlaggenschipproducten), zijn sommige van deze verkopen te mooi om waar te zijn. Pas op voor verkopers die proberen de voorraad te ontladen, inclusief producten die niet worden verkocht vanwege een slechte constructie of misleidende claims. Kijk voordat je iets koopt naar recensies (zowel op Amazon zelf als op redactionele sites zoals Lifewire).

Het is ook de moeite waard om op de hoogte te blijven van technisch nieuws over nieuwe releases, aangezien Prime Day ook een excuus is voor retailers en fabrikanten om de voorraad van eerdere modellen van een artikel te dumpen voordat het nieuwste model wordt gelanceerd. Dat is niet per se een slechte zaak en kan resulteren in behoorlijk spectaculaire prijsverlagingen bij de laatste iteratie van een product. Als u echter prijs stelt op het nieuwste en beste, kan het voorkomen dat u spijt krijgt van de koper door uzelf te informeren over wanneer de volgende generatie zal arriveren.

Aanbevolen: