Markeer je agenda voor Amazon Prime Day, 12-13 juli

Markeer je agenda voor Amazon Prime Day, 12-13 juli
Markeer je agenda voor Amazon Prime Day, 12-13 juli
Anonim

Amazon heeft gesproken en het volgende Prime Day-evenement staat gepland: dinsdag 12 juli tot en met 13 juli. Nog beter, je hebt ook een kans om iets eerder veel te besparen op andere goodies.

Zoals meestal het geval is met Prime Day, weten we niet de exacte details van alles wat in de uitverkoop gaat - of voor hoeveel - maar Amazon heeft een paar hints gegeven in zijn aankondiging. En naast alle verkopen zegt Amazon dat Prime-leden kans maken op prijzen door aankopen te doen bij kleine bedrijven.

Image
Image

Amazon belooft prijsverlagingen voor veel populaire merken, van Beats en iRobot tot Bose en Sony. Prime-leden hebben vanaf 21 juni ook een paar weken eerder toegang tot enkele deals op Amazon-producten zoals Fire TV, Echo, Kindle en Ring. De vroege verkooppercentages variëren afhankelijk van het item, maar de laagste prijsdaling die door Amazon wordt gedeeld, is 37 procent korting op een Pioneer 43-inch 4K UHD Smart TV, waardoor het da alt tot $ 199. Andere pre-Prime Day-deals omvatten 45 procent korting op de 45-inch 4-Series Fire TV en tot 55 procent korting op geselecteerde Amazon-elektronica.

Andere merken doen ook mee aan de vroege verkoop, waarbij Amazon de deelname van 'topmerken' zoals Dove en SodaStream bevestigt, hoewel het nog geen kortingsnummers heeft gedeeld.

Image
Image

Dan is er de promotie voor ondersteuning van kleine bedrijven, waarbij elke $ 1 die aan een klein bedrijf wordt besteed, telt als één inzending voor een trekking met een aantal prijzen. Deze omvatten tickets voor Super Bowl LVII, VIP-passen voor concerten in LA en Vegas, en tickets voor een speciale vertoning van Amazon's "Lord of the Rings"-serie in NYC. Aankopen gedaan door Prime-leden tussen 21 juni en 11 juli in een winkel met een Small Business-badge komen in aanmerking voor de trekking.

Prime Day begint serieus op dinsdag 12 juli en duurt tot en met woensdag 13 juli, waarbij de beschikbaarheid voor het eerst wordt uitgebreid naar klanten in Polen en Zweden. Vroege deals voor Prime-leden beginnen op dinsdag 21 juni.

Aanbevolen: