Overgangen doen op TikTok

Inhoudsopgave:

Overgangen doen op TikTok
Overgangen doen op TikTok
Anonim

Wat te weten

  • Gebruik een ingebouwde sjabloon nadat je een video hebt gemaakt door op Effects > Transition te tikken en een stijl te kiezen.
  • Maak je eigen overgang door een video op te nemen en te eindigen en dan te beginnen met dezelfde reactie als voorheen.
  • DIY-overgangseffecten vereisen oefening om te bereiken. Het kan helpen om de timerfunctie of een statief te gebruiken.

Dit artikel leert je hoe je overgangen toevoegt aan je TikTok-video's. Het behandelt ook hoe u vloeiende overgangen kunt maken en geeft enkele creatieve tips voor het verkrijgen van de beste resultaten.

Hoe doe je overgangen in TikTok?

Een overgang op TikTok betekent dat je twee video's naadloos aan elkaar kunt koppelen, waardoor het perspectief van een video mogelijk verandert. Het is een van de belangrijkste methoden om opvallende video's over de service te maken. Gelukkig is het vrij eenvoudig te doen als je weet hoe. Hier leest u hoe u overgangen kunt maken in TikTok met behulp van de vooraf gebouwde sjablonen.

  1. Neem zoals gewoonlijk een video op in TikTok.
  2. Tik op het berichtscherm op Effecten.
  3. Tik op Overgang.

    Image
    Image
  4. Kies een overgangseffect dat u wilt gebruiken.

    Als je een effect meerdere keren wilt gebruiken, tik je herhaaldelijk op de knop totdat je de gewenste look hebt gecreëerd.

  5. Zodra je de overgang hebt toegevoegd, tik je op Opslaan.
  6. Tik op Volgende om tags en een beschrijving toe te voegen.

    Image
    Image
  7. Tik op Post om de video op je TikTok-account te plaatsen.

Hoe maak je vloeiende overgangen op TikTok?

Vloeiende overgangen op TikTok vergen wat meer inspanning, vooral als je iets onderscheidender wilt doen. Hoewel het mogelijk is om de ingebouwde overgangen te gebruiken om een bepaald soort look te creëren, zien de resultaten er nog beter en origineler uit als je de dingen op je eigen manier doet. Dit is wat je moet doen.

  1. Neem zoals gewoonlijk een video op TikTok op.
  2. Als je klaar bent, gebruik je één hand om de camera van de telefoon te bedekken.

    Je kunt ook met je vingers knippen, doen alsof je een kopstoot op het scherm geeft door je hoofd te laten zakken, of zelfs wegdraaien. De sleutel is om de actie te kunnen repliceren, zodat vrijwel alles mogelijk is.

  3. Stop de opname en pas je uiterlijk, stijl of locatie aan om je voor te bereiden op de tweede video.

  4. Tik op record en knip nogmaals met je vingers, laat je hoofd weer zakken of draai je om. Repliceer een vergelijkbare beweging als voorheen.
  5. Speel de resultaten af en als je tevreden bent, tik je op Post to Story of Next om tags en een beschrijving toe te voegen.

Hoe kan ik anders mijn overgangen soepel laten verlopen?

Er zijn andere manieren om je overgangen soepeler te laten verlopen. Hier is een blik op hen.

  • Zorg ervoor dat je video op dezelfde manier eindigt en begint. Als je eerste video op dezelfde manier eindigt als de tweede begint, ziet het overgangseffect er veel vloeiender uit dan wanneer je dat niet doet. Gebruik dezelfde verlichting en verplaats geen voorwerpen (of uzelf) tussen de twee.
  • Gebruik een statief. Het gebruik van een statief voor je video's vergroot je kansen om elke keer een stabiele opname te maken. Het kan handig zijn om de timerinstelling in te stellen om de zaken nog nauwkeuriger te houden.
  • Oefen, oefenen, oefenen De ingebouwde overgangen zijn niet zo indrukwekkend als het zelf leren doen. Het is belangrijk om te oefenen om het juiste resultaat te krijgen. Als je de timing niet helemaal goed krijgt, blijf het proberen. Gebruik een statief of de timerfunctie om je te helpen, maar uiteindelijk komt een deel ervan neer op het beheersen van je eigen gezicht en lichaam om de dingen precies goed te krijgen.

FAQ

    Wat betekent "ratio" op TikTok?

    Een TikTok-ratio beschrijft typisch een opmerking die meer likes krijgt dan de post waarop hij reageert. Het kan ook een bericht betekenen dat meer reacties dan likes heeft, met als gevolg dat meer mensen grappen maken over het bericht dan dat ze het leuk vinden.

    Hoe duet ik op TikTok?

    Als je een duet met een andere video op TikTok wilt maken, selecteer je eerst het Share-pictogram in het originele bericht (het ziet eruit als een pijl en staat aan de rechterkant van het scherm). Selecteer vervolgens Duet Van daaruit kunt u uw eigen reactie of andere begeleiding bij de video opnemen, die naast u in de definitieve versie zal verschijnen.

Aanbevolen: