FileHippo App Manager v2.0 Review (een software-updater)

Inhoudsopgave:

FileHippo App Manager v2.0 Review (een software-updater)
FileHippo App Manager v2.0 Review (een software-updater)
Anonim

FileHippo App Manager (voorheen Update Checker genoemd) was een gratis software-updater die uw computer kon scannen op verouderde software tegen zijn eigen verzameling freeware op FileHippo.com, en u vervolgens de meest bijgewerkte versie rechtstreeks naar uw computer vanuit het programma.

Deze tool was erg handig omdat het interne updates ondersteunde, wat betekent dat je de updater niet hoefde te verlaten en updates handmatig moest downloaden. De Download & Run knop zou de bijgewerkte software onmiddellijk downloaden en beginnen met installeren.

Helaas biedt FileHippo dit programma niet meer aan. Deze recensie van FileHippo App Manager v2.0 wordt alleen voor informatieve doeleinden bewaard. Er zijn verschillende andere gratis software-updaters die u kunt gebruiken, zoals Patch My PC.

Je kunt dit programma nog steeds vinden op sommige softwaredownloadsites, maar aangezien het niet meer leverbaar is, heeft het geen zin om het te installeren. Bij het openen wordt u verteld dat er een fout is opgetreden bij het verkrijgen van programmadefinities, die nodig zijn om uw computer te controleren op verouderde apps.

Meer over FileHippo App Manager

Image
Image
  • Kan worden gebruikt in Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows Server 2003 en Windows 2000
  • Het toont het momenteel geïnstalleerde versienummer van een overeenkomend programma en legt uit hoe lang geleden die versie is uitgebracht, samen met het meest actuele versienummer
  • De lijst met geïnstalleerde programma's die het kan bijwerken, kan zo worden gesorteerd dat het u de oudste programma's laat zien die updates nodig hebben - het kan bijvoorbeeld laten zien dat uw editie v1.0 is en dat deze twee jaar is uitgebracht geleden, met een v5.0 beschikbaar als update
  • Je kunt op de resultatenpagina schakelen tussen opties om alle programma's te tonen die FileHippo App Manager op je computer heeft gedetecteerd (niet alleen de verouderde) evenals het installatiepad en eventuele bètaversies die beschikbaar zijn
  • Alle updates of alleen de huidige release kunnen voor elk programma worden verborgen, zodat je het niet langer op de resultatenpagina ziet (deze stap kan later ongedaan worden gemaakt als je updates weer wilt zien)
  • Voeg aangepaste mappen toe aan de scaninstellingen zodat het ergens anders zoekt naar verouderde software in plaats van alleen de standaard programma-installatiemappen

FileHippo App Manager Voor- en nadelen

Dit was een eenvoudig programma, maar slaagde er toch in om echt belangrijke functies in te pakken die te vinden zijn in vergelijkbare software-updaters:

Wat we leuk vinden

  • Kan volgens een schema op updates controleren
  • Download updates voor jou
  • Lichtgewicht programma
  • Ondersteunt veel programma's
  • Ondersteunt snelle downloads
  • Hiermee kunt u uw programma's bijwerken naar bètaversies

Wat we niet leuk vinden

  • Niet elk programma op de website van FileHippo kan worden bijgewerkt met deze app-manager
  • Ondersteunt geen echte batchdownloads

Gedachten over FileHippo App Manager

Toen het werkte, werkte het goed. Het was gemakkelijk te gebruiken zonder extra, onnodige instellingen, en het vond en update verouderde programma's voor zo ongeveer alles op onze testcomputer.

Het schema was handig, zodat je FileHippo App Manager kunt installeren en het vervolgens kunt vergeten totdat een van je applicaties een update nodig heeft. Werk het dan gewoon vanaf daar in de app-manager bij en ga dan op weg - het is heel erg handig.

Een van de 'nadelen' hierboven is dat het programma geen updates in batch kan downloaden, en hoewel het waar is dat er geen knop met één klik is die je kunt gebruiken om alle updates tegelijk te downloaden, hebben wel de mogelijkheid om op de Download & Run knop naast elk afzonderlijk programma te klikken. App Manager zou ze allemaal tegelijkertijd downloaden, maar je moet nog steeds Run naast elk kiezen als je klaar bent om ze te installeren.

FileHippo App Manager- alternatieven

Zonder een software-updater zou je ofwel een programma moeten updaten door de website van de ontwikkelaar te bezoeken of door te controleren op updates binnen je applicaties zelf. Met een updater als deze kun je updates voor veel van je programma's tegelijk installeren zonder het programma te verlaten, wat erg fijn is.

We raden verschillende andere updaters aan, nu deze niet meer werkt. Patch My PC, IObit Software Updater, OUTDATEfighter en UCheck zijn enkele geweldige opties.

Aanbevolen: