Vind snel uw oudste Gmail-berichten

Inhoudsopgave:

Vind snel uw oudste Gmail-berichten
Vind snel uw oudste Gmail-berichten
Anonim

Wat te weten

  • Bekijk berichten in omgekeerde chronologische volgorde door de muisaanwijzer op 1-?? in de rechterbovenhoek te plaatsen en Oudste. te selecteren
  • Je kunt ook op datum naar e-mails zoeken met behulp van verschillende zoekoperators zoals after, before en ouder_dan.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je in Gmail op datum kunt sorteren om berichten in omgekeerd chronologische volgorde weer te geven. Instructies zijn van toepassing op de webversie van Gmail. Het is niet mogelijk om berichten op datum te sorteren in de Gmail-app.

Gmail-berichten in omgekeerde chronologische volgorde bekijken

Als je berichten in Gmail op datum sorteert, zie je eerst de laatste pagina met berichten, maar de berichten worden nog steeds weergegeven van nieuw naar oud. Als een map slechts één pagina met berichten heeft, kijk dan onderaan het scherm om het oudste gesprek te zien. Als een map meerdere pagina's met berichten heeft, gebruikt u deze tijdelijke oplossing:

Je kunt instellen hoeveel gesprekken er per pagina moeten worden weergegeven in je Gmail-instellingen.

  1. In de rechterbovenhoek, net boven je berichten, staat een getal dat aangeeft hoeveel e-mails zich in de huidige map bevinden. Beweeg de muis over de e-mailteller totdat een klein menu naar beneden v alt en kies Oudste U wordt naar de laatste pagina met e-mails in die map geleid; het oudste bericht staat onderaan.

    Om terug te gaan naar een vorig scherm om nieuwere berichten te zien, gebruik je de pijl terug naast het aantal e-mails.

    Image
    Image
  2. Als u uw Gmail-berichten in de standaardvolgorde wilt lezen, selecteert u de e-mailteller en kiest u Nieuwste in het vervolgkeuzemenu.

    Image
    Image

Zoek in Gmail op datum

Als je een bericht van een bepaald tijdstip wilt vinden, zoek je Gmail op datum. U kunt zelfs zoekoperators combineren om berichten tussen specifieke datums weer te geven. Voorbeelden van geldige zoekopdrachten zijn:

na:1/1/2020 Berichten weergeven na de datum.
voor:2019-12-31 Berichten weergeven vóór de datum.
na:1/1/2020 of voor:1/7/2020 Berichten weergeven tussen twee datums.
older_than:3d Berichten weergeven die ouder zijn dan 3 dagen.
newer_than:1m Berichten weergeven die nieuwer zijn dan 1 maand.

Aanbevolen: