Apple dropt Union-thema Beats Studio Buds

Apple dropt Union-thema Beats Studio Buds
Apple dropt Union-thema Beats Studio Buds
Anonim

Apple heeft een nieuwe limited edition-set van Beats Studio Buds aangekondigd.

De nieuwe oordopjes zijn een samenwerking tussen de techgigant en retailer Union om het 30-jarig jubileum van Union te vieren. De nieuwe Studio Buds hebben een opvallend rood, zwart en groen ontwerp op de knoppen zelf, evenals de oplaadcassette.

Image
Image

Het ontwerp is volgens MacRumors een eerbetoon aan de Pan-Afrikaanse vlag en aan de wortels van Union als een zwart bedrijf. De oplaadcase is ook voorzien van het Frontman-logo van Union, dat onderdeel is geworden van de geschiedenis en erfenis van het bedrijf.

De nieuwe limited edition Beats Studio Buds zal exclusief in de Union-winkels in Los Angeles en Tokyo te koop zijn. Ze zullen vanaf 1 december ook beschikbaar zijn op de website van Union.

De toppen zullen in de Verenigde Staten voor $ 149,99 worden verkocht. Dat is dezelfde prijs als een standaardset Beats Studio Buds, die oorspronkelijk in juni werd gelanceerd.

Beats Studio Buds bevatten alle functies die je mag verwachten van een eersteklas oordopjes, inclusief actieve ruisonderdrukking en IPX4-geclassificeerde zweet- en waterbestendigheid. De oordopjes bieden ook ondersteuning voor Apple's Find My, en de bedrade oplaadcassette bevat een USB-C-connector.

Apple heeft niet bekendgemaakt hoe lang de hoofdtelefoon met Union-thema beschikbaar zal zijn, dus fans zullen snel willen toeslaan na hun release.

Aanbevolen: