Rotibox Bluetooth Beanie Hat Review: een comfortabele hoed en een fatsoenlijke audio-ervaring maakt een winnende combinatie

Inhoudsopgave:

Rotibox Bluetooth Beanie Hat Review: een comfortabele hoed en een fatsoenlijke audio-ervaring maakt een winnende combinatie
Rotibox Bluetooth Beanie Hat Review: een comfortabele hoed en een fatsoenlijke audio-ervaring maakt een winnende combinatie
Anonim

Bottom Line

Als je het gemak (en nieuwigheid) van een beanie en luidsprekers in één aantrekkelijk pakket wilt, is de Rotibox-optie een geweldige keuze in het middensegment. Het is comfortabel, warm, produceert audio vergelijkbaar met goedkope oordopjes en is relatief betaalbaar voor ongeveer $ 40.

Rotibox Bluetooth-beaniemuts

Image
Image

We hebben de Rotibox Bluetooth Beanie Hat gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De Rotibox Bluetooth Beanie Hat voelt als een nuttige nieuwigheid in plaats van een zwaar audioapparaat of modestuk. Hij levert audio van goede kwaliteit, is zeer comfortabel en warm, en heeft een batterij die je ongeveer zes uur luistertijd geeft. Van de draadloze beanies die we hebben beoordeeld, maakte Rotibox de beste show.

Image
Image

Ontwerp: Eenvoudig ontwerp in vele smaken

Bluetooth-mutsen zijn ongeveer net zo eenvoudig als draagbare technologie. Het is een one-size-fits-all beanie die Bluetooth-luidsprekers over de oren bevat. Ze zijn handig en handig in de winter, omdat je niet hoeft te rommelen met oordopjes onder je hoed of oorbeschermers.

Omdat hij verkrijgbaar is in verschillende kleuren en stijlen, past deze muts goed bij een reeks winteroutfits. Degene die we hebben getest, was de BB013-Black, maar toen hij opdook was hij eigenlijk lichtgrijs. Het is een van de eenvoudige opties, gewoon een gebreide muts, waar sommige van de anderen randen, oorkleppen en kwastjes hebben. Er zijn in totaal 29 opties om uit te kiezen, de meeste van alle muziekmutsen die we hebben geëvalueerd.

Vanaf het moment dat we het pakket openden, hadden we de beanie in minder dan 30 seconden aangesloten op een iPhone X.

Deze Bluetooth-beanie heeft een bereik van ongeveer 10 meter vanaf het apparaat waarmee het is gekoppeld, het minimale bereik van elk Bluetooth-apparaat. Toen we het toestel testten, ontdekten we dat de verbinding in dat bereik sterk blijft. Naast de Bluetooth-speakers heeft deze beanie een ingebouwde microfoon waarmee je kunt bellen.

Configuratieproces: eenvoudig koppelen

Vanaf het moment dat we het pakket openden, hadden we de beanie in minder dan 30 seconden verbonden met een iPhone X, en het duurde altijd minder dan vijf seconden om daarna met een apparaat te koppelen. Helaas werkt het alleen met mobiele apparaten, maar omdat het is ontworpen als een apparaat voor onderweg, is dat geen dealbreaker.

Image
Image

Bottom Line

Een veelvoorkomend probleem dat we tegenkwamen toen we de beste Bluetooth-mutsen testten, was dat het bedieningspaneel zich boven het linkeroor bevond. Een groter probleem is dat de knoppen niet goed voelbaar zijn gedefinieerd, dus je zult vaak op pauze drukken als je naar het volgende nummer wilt gaan. Over het algemeen kun je beter je telefoon gebruiken voor zaken als volume en mediaselectie.

Batterijlevensduur: zes uur tot dood, twee en een half tot vol

Na een week testen van deze en andere Bluetooth-beanies, ontdekten we dat je kunt verwachten dat deze ongeveer zes uur luistertijd oplevert als hij volledig is opgeladen. De productbeschrijving van deze beanie beweert dat het twee en een half uur duurt om een lege batterij volledig op te laden, wat behoorlijk nauwkeurig bleek te zijn. Dit is de langste oplaadtijd van de beanies die we hebben getest, terwijl andere mutsen in minder dan een uur vol zijn.

Twee vervelende dingen over de batterij: er is geen manier om te controleren hoeveel sap je nog hebt, en geen geluidswaarschuwing dat je batterij bijna leeg is. Het sputtert en stopt, een teleurstelling als je midden in Eight Days a Week zit.

Comfort: Zacht, warm en zacht voor de huid

Toen we hem voor het eerst aantrokken, dachten we dat het een katoenen muts was in plaats van acryl. Het is erg zacht en comfortabel, in schril contrast met sommige andere draadloze beanies die we hebben getest en die krassend en jeukend aanvoelden.

Image
Image

Geluidskwaliteit: prima

Het is moeilijk om voor deze prijs een hoogwaardig geluid te verwachten van een product. Muziek komt luid en duidelijk door, maar mist de diepte en het bereik van geluid dat wordt geproduceerd door duurdere apparaten zoals Apple's AirPods of Powerbeats Pro. We luisterden naar het album Past Masters van The Beatles. Hoewel veel van de kleine details op de achtergrond verloren gingen, was het niet genoeg om te voorkomen dat we verdwaalden in de verzen van Hey Jude.

Muziek komt luid en duidelijk door, maar mist de diepte en het bereik van het geluid dat wordt geproduceerd door duurdere apparaten.

We hebben ook meerdere keren gebeld met deze Bluetooth-beanie. De kwaliteit van het gesprek was aan onze kant helder en duidelijk. De partij aan de andere kant meldde echter dat het klonk alsof we op een luidsprekertelefoon zaten en dat hoewel het gesprek begrijpelijk was, ze meer aandacht moesten besteden dan wanneer we zouden bellen vanaf een handset.

Bottom Line

Wat Bluetooth-mutsen betreft, bevindt dit product zich aan de bovenkant van de prijsschaal. Het is $ 40, terwijl concurrerende mutsen dichter bij de $ 15 liggen. Het is echter de meest comfortabele van het stel en levert de beste geluidskwaliteit.

Rotibox Bluetooth Beanie Hat vs. Blueear Bluetooth Beanie Hat

We hebben deze draadloze beanie gelijktijdig getest met de Blueear Bluetooth Beanie Hat. Hoewel beide goed werk leveren door hoofdwarmte en muziek te leveren, levert de Rotibox de algehele beste ervaring. Blueear biedt lagere prijzen, maar de geluidskwaliteit is beduidend slechter. Hoewel de SoundBot een marginaal beter geluid biedt, is hij inconsistent in betrouwbaarheid en prestaties op andere gebieden.

Blijf warm en rock in stijl

Deze Bluetooth-beanie levert in de vier belangrijkste categorieën: comfort, warmte, esthetiek en geluidskwaliteit. Het is geen perfect of krachtig audioapparaat, maar het is een goede keuze als je van muziek houdt en in de winter buiten bent.

Specs

  • Productnaam Bluetooth Beanie Hat
  • Product Merk Rotibox
  • MPN X000URLLJHR
  • Prijs $40.00
  • Gewicht 5 oz.
  • Productafmetingen 9,9 x 10,2 x 1,2 inch.
  • Kleur Zwart/Wit, Zwart/Grijs, Zwart/Oranje, Oranje, Paars, Roos, Bordeaux, Diverse opties van Zwart, Blauw en Grijs
  • Batterijlevensduur 6 uur
  • Bedraad/Draadloos Ja
  • Draadloos bereik 33 ft
  • Garantie 1 jaar
  • Bluetooth-specificatie V4.1+EDR

Aanbevolen: