Hoe Apple Music te gebruiken in Windows 10

Inhoudsopgave:

Hoe Apple Music te gebruiken in Windows 10
Hoe Apple Music te gebruiken in Windows 10
Anonim

Wat te weten

  • Bezoek de Apple Music Player-website en log in met de Apple ID en het wachtwoord voor uw Apple Music-abonnement.
  • Open iTunes, selecteer Music in de vervolgkeuzelijst en klik op Browse om in te loggen met uw Apple ID en wachtwoord voor Apple Music.

Dit artikel leidt je door twee manieren om naar Apple Music te luisteren op je Windows 10-computer en gaat er al van uit dat je al een abonnement op de service hebt. Maak dus goed gebruik van uw Apple Music-abonnement door te luisteren met de Apple Music Player online of iTunes.

Luister naar Apple Music Online

Je kunt naar je favoriete nummers luisteren met de Apple Music Player in elke browser, niet alleen op iPhone en iPad.

  1. Open uw browser en bezoek de Apple Music Player-website. Klik rechtsboven in het venster op Aanmelden.

    Image
    Image
  2. Voer de Apple ID en het wachtwoord voor uw Apple Music-abonnement in. Druk op Enter of de pijl rechts van uw wachtwoord.

    Image
    Image
  3. Houd uw Apple-apparaat bij de hand voor tweefactorauthenticatie. Voer de code in die u op dat apparaat ontvangt en in de prompt in uw browser.

    Image
    Image
  4. Als u wordt gevraagd uw browser te vertrouwen, klikt u op Trust. Als u van gedachten verandert, kunt u klikken op Niet nu of Niet vertrouwen.

    Image
    Image
  5. Zodra je bent ingelogd, zie je de navigatie aan de linkerkant. U kunt dus naar uw bibliotheek of een afspeellijst springen. Je kunt ook Luister nu, Bladeren en Radio bekijken.

    Image
    Image

Als je klaar bent met de Apple Music Player, kun je uitloggen door rechtsboven op je profielfoto of initialen te klikken en Afmelden. te selecteren

Luister naar Apple Music in iTunes

Met iTunes op Windows kun je naar je favoriete Apple Music-nummers luisteren, naar iets nieuws zoeken of een radiostation opzetten.

  1. Open iTunes en log indien nodig in. U kunt dit doen door te klikken op Account > Aanmelden in de menubalk. Voer uw Apple ID en wachtwoord in en klik op Aanmelden.

    Image
    Image
  2. Kies linksboven Muziek in de vervolgkeuzelijst. Klik vervolgens op Browse bovenaan in het midden.

    Image
    Image
  3. De eerste keer dat u zich aanmeldt bij Apple Music op iTunes, ontvangt u mogelijk een pop-upbericht waarin reclame wordt gemaakt voor Apple Music. Klik op Al een abonnee.

    Image
    Image
  4. Voer de Apple ID en het wachtwoord voor uw Apple Music-abonnement in en klik op Aanmelden.

    Image
    Image
  5. De software vraagt of je je bibliotheek wilt samenvoegen met de iCloud-muziekbibliotheek-klik op Bibliotheek samenvoegen of Niet nu volgens uw voorkeur.

    Image
    Image
  6. Je ziet dan het scherm Welkom bij Apple Music met een overzicht van wat je met je abonnement kunt doen. Klik op Doorgaan.

    Image
    Image

Nadat je je de eerste keer in iTunes hebt aangemeld bij je Apple Music-abonnement, hoef je deze stappen niet elke keer te doorlopen. U kunt inloggen met uw Apple ID en wachtwoord als u zich telkens uitlogt wanneer u de applicatie sluit.

Aanbevolen: