Hoe advertenties te verbergen in Yahoo Mail

Inhoudsopgave:

Hoe advertenties te verbergen in Yahoo Mail
Hoe advertenties te verbergen in Yahoo Mail
Anonim

In Yahoo Mail verschijnen advertenties aan de rechterkant van het venster en in de inbox. Hoewel het mogelijk is om advertenties tijdelijk te verbergen, moet u betalen voor een Yahoo Mail Pro-account om uw e-mail zonder advertenties te bekijken.

De informatie in dit artikel is van toepassing op de webversies van Yahoo Mail en Yahoo Mail mobiele app voor iOS en Android.

Inline advertenties verbergen in Yahoo Mail

Inline-advertenties verschijnen tussen uw e-mails in uw inbox en andere mappen. Als u een bepaalde advertentie niet wilt zien, kunt u deze blokkeren, maar deze wordt dan vervangen door een andere advertentie.

Om advertenties te verbergen die u niet langer wilt zien in gratis Yahoo Mail: Selecteer het menu met drie stippen rechts van de advertentie en kies vervolgens Deze advertentie niet leuk vinden.

Het is niet mogelijk om inline advertenties te verbergen in de gratis versie van Yahoo Mail Basic of de gratis mobiele Yahoo Mail-app.

Advertenties in de rechterkolom verbergen in Yahoo Mail

Voor advertenties die in het rechterdeelvenster van Yahoo Mail verschijnen:

  1. Beweeg over de advertentie en selecteer de X die verschijnt.

    In sommige gevallen moet je misschien een pijl-omlaag kiezen in plaats van X.

    Image
    Image
  2. Selecteer Stop met het zien van deze advertentie.

    Image
    Image
  3. Kies een reden waarom je deze advertentie niet wilt zien.

    Image
    Image

Welke optie je ook kiest, de advertentie wordt onmiddellijk verwijderd en spoedig vervangen door een nieuwe advertentie.

Als u advertenties tijdelijk wilt verbergen, selecteert u de blauwe pijl aan de linkerkant van de advertentiekolom. De advertentie verdwijnt. Advertenties verschijnen echter opnieuw wanneer de pagina opnieuw wordt geladen.

Verwijder advertenties met Yahoo Mail Plus

De enige manier om een echt advertentievrije ervaring met Yahoo Mail te hebben, is door je te abonneren op Yahoo Mail Plus. Het Pro-abonnement garandeert een advertentievrije interface voor één Yahoo-account op al uw apparaten en browsers, naast prioritaire klantenondersteuning. Maandelijkse en jaarlijkse abonnementen zijn beschikbaar.

Aanbevolen: