Geverifieerd worden op Twitch

Inhoudsopgave:

Geverifieerd worden op Twitch
Geverifieerd worden op Twitch
Anonim

Wat te weten

  • Stream in één maand op Twitch gedurende ten minste 25 uur, gedurende 12 dagen, met gemiddeld 75 gelijktijdige kijkers.
  • Volg je voortgang via Insights > Achievements > Path To Partner en meld je aan voor Twitch Partnerschap wanneer klaar.
  • Als je veel volgers op sociale media hebt, kun je je ook rechtstreeks aanmelden om Twitch-partner te worden.

Dit artikel legt de verschillende manieren uit om een geverifieerde badge op Twitch te krijgen.

Wat heb je nodig om een geverifieerde badge op Twitch te krijgen?

Twitch-verificatiebadges worden beloond aan Twitch-streamers die de Partner-status hebben bereikt. Hun belangrijkste doel is om het risico te verkleinen dat oplichters zich voordoen als populaire streamer-persoonlijkheden, hoewel deze badges ook een beetje een statussymbool zijn geworden voor degenen die verdienen.

De meeste streamers moeten de Twitch Partner-status bereiken om een geverifieerde badge te krijgen. De zeldzame uitzonderingen op deze regel zijn merken en tools die rechtstreeks zijn goedgekeurd door Twitch.

Twitch-partnermethode 1: gebruik je sociale media-kracht

De snelste manier om Twitch-partner te worden en de geverifieerde badge te ontgrendelen, is door rechtstreeks een aanvraag in te dienen via dit partnerschapsaanvraagformulier op de Twitch-website. Dit formulier is beschikbaar voor Twitch-streamers die al een groot en betrokken publiek hebben op andere sociale netwerken of streamingplatforms.

Image
Image

Zowel merken als individuen kunnen deze methode gebruiken, hoewel het eigenlijk alleen effectief is voor degenen die tienduizenden volgers of abonnees hebben.

Twitch Partner Methode 2: Bouw je Twitch-kanaal op

Als de eerste aanmeldingsmethode niet voor jou beschikbaar is, of als je deze hebt geprobeerd en bent afgewezen, moet je je aanmelden voor Twitch Partner door je kanaal op te bouwen en aan bepaalde vereisten te voldoen.

Image
Image

Deze vereisten kunnen worden gevolgd in je Creator Dashboard op Twitch via Insights > Achievements > Pad naar partner. De vereisten zijn de volgende:

  • Stream gedurende 25 uur. Dit is de minimale vereiste voor de hoeveelheid streaming op Twitch die je moet doen. Idealiter zou dit geen pre-stream welkomstschermen moeten bevatten.
  • Stream op 12 verschillende dagen. Consistentie is ook essentieel, dus probeer elke week op dezelfde dagen en op dezelfde tijden te streamen in plaats van 12 dagen achter elkaar aan het einde van de maand te streamen.
  • Gemiddeld van 75 kijkers Dit betekent dat je de afgelopen 30 dagen gemiddeld minimaal 75 kijkers moet trekken per keer dat je hebt gestreamd. Twitch kijkt naar je vermogen om terugkerende kijkers aan te trekken, dus als je 2.000 kijkers op één stream hebt terwijl je er op andere dagen maar zeven of zo krijgt, krijg je geen Partner. Deze weergaven omvatten niet die verkregen door hosts en raids.

Zodra de drie bovenstaande prestaties zijn ontgrendeld op je kanaal, wordt de mogelijkheid om je aan te melden voor Twitch Partner, waarmee je die Twitch-geverifieerde badge krijgt, ontgrendeld.

Twitch Affiliates, streamers die hoger staan dan gemiddelde gebruikers en lager dan Partners, ontvangen de geverifieerde badge niet. Je hoeft geen Twitch Affiliate te zijn voordat je je aanmeldt om Partner te worden.

Hoewel veel streamers een Twitch-partner willen worden zodat ze geld kunnen streamen, zijn er eigenlijk veel verschillende manieren om geld te verdienen op Twitch waarvoor geen Partner-status vereist is.

Een geverifieerde badge krijgen in Chat op Twitch

De geverifieerde badge die naast gebruikersnamen in Twitch-chats wordt weergegeven, is dezelfde badge die wordt toegekend aan Twitch-partners. Dit betekent dat om een geverifieerde badge in de chat op een Twitch-kanaal te krijgen, je de Twitch Partner-status moet hebben bereikt.

Image
Image

Geverifieerde badges worden gebruikt in Twitch-chats om te voorkomen dat oplichters en trollen zich voordoen als beroemde Twitch-streamers of andere beroemdheden.

Twitch-partners die een geverifieerde badge naast hun naam op hun kanaalprofiel of pagina hebben, moeten ook een badge naast hun naam hebben in Twitch-chats. Als iemand beweert een populaire streamer te zijn en geen geverifieerde badge heeft, is het waarschijnlijk een oplichter en moet deze worden gerapporteerd.

Hoe word je geverifieerd op Twitch voor deelname aan de chat?

Sommige Twitch-kanalen bieden een extra beveiligingslaag voor hun chats, waarbij deelnemers hun account moeten laten verifiëren. Deze Twitch-chatverificatie is compleet anders dan de geverifieerde status die Twitch-partners krijgen en vereist eenvoudigweg dat gebruikers een mobiele telefoon aan hun account koppelen.

Dit proces wordt meestal gebruikt als een poging om bots en online intimidatie in Twitch-chats te verminderen. Twitch-chatverificatie staat ook los van het two-factor-identificatieproces (2FA) dat wordt gebruikt om uw account te beveiligen tegen hackers.

Twitch-chatverificatie geeft eenvoudig toegang tot beperkte twitch-chats. Je krijgt geen verificatiebadge in de chat of op je profiel.

  1. Om je account voor Twitch-chat te verifiëren, open je de voorpagina van de Twitch-website in een browser op je computer of blader je naar de pagina van een Twitch-kanaal waarvoor chatdeelnemers hun account moeten verifiëren. U zou een prompt moeten ontvangen waarin u wordt gevraagd uw account te verifiëren.
  2. Selecteer Doorgaan.

    Image
    Image
  3. Voer uw mobiele telefoonnummer in en klik op Doorgaan.

    Image
    Image

    Voor Twitch-verificatie kunt u geen vaste lijn of Voice over IP (VoIP) nummer gebruiken.

  4. Je zou een zescijferig nummer op je mobiele telefoon moeten krijgen. Voer het in de prompt in uw webbrowser in en klik op Submit.

    Image
    Image
  5. Als de Twitch-verificatie succesvol was, zou je een bevestigingsbericht moeten zien. Selecteer Sluiten.

    Image
    Image

Zijn er verschillende soorten geverifieerde badges op Twitch?

Er is maar één officiële geverifieerde badge op Twitch, hoewel deze er enigszins anders uitziet, afhankelijk van waar deze wordt gebruikt op de Twitch-website en -apps.

Wanneer het naast de naam van een Twitch-streamer op hun kanaalpagina of profiel wordt geplaatst, verschijnt de geverifieerde badge als een vinkje binnen een paarse zevenhoek of zevenzijdige veelhoek.

Image
Image

Wanneer de geverifieerde badge naast de naam van een streamer wordt geplaatst in een Twitch-chat, verschijnt deze als een paars vinkje binnen een witte zevenhoek in een paars vierkant.

Het is mogelijk dat je andere badges in een Twitch-chat ziet die eruitzien als een verificatiebadge, maar dit zijn aangepaste badges die zijn gemaakt door de eigenaar van het Twitch-kanaal. Deze aangepaste geverifieerde badges worden gebruikt om bepaalde kijkers te belonen omdat ze een trouwe kijker zijn of voor het voor een langere tijd verlengen van hun Twitch-abonnement op het kanaal.

Image
Image

Om de betekenis achter deze aangepaste badges te ontdekken, beweegt u uw muiscursor erover om een pop-upbeschrijving te activeren.

FAQ

    Wat betekent het om geverifieerd te zijn op Twitch?

    Twitch-partner worden, en dus geverifieerd, opent verschillende nieuwe opties en functies voor je stream. Je kunt meer emotes gebruiken, opnames van je vorige streams zijn langer beschikbaar (60 dagen versus 14) en je uitbetalingsperiode voor advertenties en abonnementen is korter.

    Hoeveel verdient een Twitch-partner?

    Het bedrag aan inkomsten dat je als Twitch-partner kunt verwachten, kan variëren. Het geld komt van abonnementen en streamdonaties (via bits), dus hoe meer betrokken of genereuzer je publiek is, hoe meer je verdient.

Aanbevolen: