Geverifieerd op Instagram

Inhoudsopgave:

Geverifieerd op Instagram
Geverifieerd op Instagram
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Instellingen > Account > Verificatie aanvragen > voer de vereiste informatie in > upload een afbeelding van uw foto-ID > Send.
  • Instagram past geverifieerde badges toe op de profielen van publieke figuren, beroemdheden en merken.

Dit artikel legt uit hoe je een geverifieerde badge op Instagram aanvraagt, evenals tips om goedgekeurd te worden.

Een geverifieerde badge aanvragen op Instagram

Als je hebt vastgesteld dat je Instagram-account aan alle vereisten voor een geverifieerde badge voldoet, kun je een aanvraag indienen.

Je moet toegang hebben tot het Instagram-account dat verificatie aanvraagt en je moet kunnen inloggen via de Instagram-app voor iOS of Android. Het aanvragen van een geverifieerde badge is niet mogelijk via Instagram.com. Instagram zal ook nooit om betaling vragen in ruil voor verificatie, en er zal ook geen contact met je worden opgenomen om je identiteit te bevestigen.

  1. Log in op het Instagram-account dat je wilt laten verifiëren via de Instagram-app voor iOS of Android en navigeer naar het profieltabblad door op profielfoto in het onderste menu te tikken.
  2. Tik op het menu pictogram in de rechterbovenhoek van het profieltabblad.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Selecteer Account.

    Image
    Image
  5. Selecteer Verificatie aanvragen.
  6. Voer uw volledige naam in het Full Name-veld in, beschrijf wie u bent in het Bekend als-veld en selecteer een categorie uw account v alt in uit de Categorie vervolgkeuzelijst.
  7. Sluit Instagram af zonder de app te sluiten en gebruik je apparaat om een foto te maken van een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto waarop je naam, verjaardag of officiële zakelijke documenten staan. Passende formulieren zijn onder meer een rijbewijs, paspoort, nationale identiteitskaart, belastingaangifte, recente energierekening of oprichtingsakte.

    Keer terug naar Instagram en tik op Choose File om de foto van je ID op je apparaat te selecteren.

    Image
    Image
  8. Tik op Send om uw aanvraag ter beoordeling in te dienen.

Instagram Verificatie Geschiktheidsvereisten

Als je een prominent persoon bent of een Instagram-account beheert namens een bekende persoon, beroemdheid, bedrijf, organisatie of merk, kun je Instagram-verificatie aanvragen. Maar voordat u dit doet, moet u ervoor zorgen dat u voldoet aan de deelnamevereisten, waaronder:

  • Volg de gebruiksvoorwaarden en communityrichtlijnen van Instagram;
  • Authentiek een echt individu, geregistreerd bedrijf of entiteit vertegenwoordigen;
  • Vertegenwoordig de unieke aanwezigheid van de persoon, het bedrijf of de entiteit;
  • Zorg voor openbaar en voeg een ingevulde bio, profielfoto en ten minste één bericht toe; en
  • Vertegenwoordig een bekend persoon, bedrijf, merk of entiteit waarnaar veel wordt gezocht.

Instagram beoordeelt accounts die in meerdere nieuws- en mediabronnen voorkomen, maar betaalde of promotionele inhoud telt niet mee om in aanmerking te komen. Instagram zal ook niet overwegen om accounts van algemeen belang te beoordelen, zoals accounts met populaire boeken, grappige memes of schattige honden, ongeacht hoeveel volgers het account heeft.

Zelfs als een account voldoet aan alle geschiktheidsvereisten voor Instagram-verificatie, is er geen garantie dat het daadwerkelijk wordt goedgekeurd. Als je valse of misleidende informatie verstrekt terwijl je een geverifieerde badge aanvraagt, kan Instagram je aanvraag diskwalificeren, je badge innemen als deze per ongeluk aan je is gegeven en misschien zelfs je account volledig uitschakelen of verwijderen.

Wat gebeurt er na het aanvragen van Instagram-verificatie?

Instagram geeft helaas geen tijdsbestek aan voor wanneer u iets over uw aanvraag kunt verwachten, maar u kunt verwachten dat u uiteindelijk een melding ontvangt of uw aanvraag is goedgekeurd of afgewezen. Als uw aanvraag wordt afgewezen, kunt u na 30 dagen een nieuwe aanvraag indienen als u het opnieuw wilt proberen.

Als uw aanvraag is goedgekeurd en u de geverifieerde badge op uw account ontvangt, zou deze aan het einde van uw gebruikersnaam op uw profiel, in zoekresultaten en in de uitgebreide threads van opmerkingen die u op berichten achterlaat, moeten verschijnen.

Houd er rekening mee dat Instagram je geverifieerde badge op elk moment kan verwijderen wegens ongepaste representatie of activiteit. Dit omvat adverteren of proberen uw geverifieerde account te verkopen, uw profielinformatie gebruiken om andere services te promoten of proberen uw account te laten verifiëren via een derde partij.

De voordelen van het hebben van de geverifieerde Instagram-badge

De geverifieerde badge verschijnt als een wit vinkje omringd door een blauwe badge naast de gebruikersnaam van een geverifieerde gebruiker op hun profiel, in zoekopdrachten en ook in commentaarthreads.

De geverifieerde badge is niet alleen een hoog statussymbool op Instagram, maar biedt accounts ook een groot aantal extra voordelen. Deze omvatten:

  • Betrouwbaarheid. Gebruikers die een geverifieerd account tegenkomen, hoeven de authenticiteit ervan niet in twijfel te trekken, zelfs als er honderden vergelijkbare accounts zijn. Het blauwe vinkje laat hen weten dat de echte persoon, het bedrijf of de entiteit erachter zit.
  • Betere samenwerkingsmogelijkheden. Veel Instagram-beïnvloeders doen zaken met andere merken, maar geverifieerd worden maakt het gemakkelijker om lucratievere en exclusievere merkpartnerschappen te krijgen.
  • Eerste toegang tot nieuwe functies. Geverifieerde accounts krijgen vaak een speciale behandeling en kunnen nieuwe functies van de app testen of uitproberen voordat ze voor iedereen worden uitgerold.
  • Hogere positie in zoekresultaten. Wanneer gebruikers zoeken naar een bekende persoon, bedrijf of entiteit, verschijnt het best overeenkomende geverifieerde resultaat helemaal bovenaan de zoekresultaten. Alle geïmiteerde (niet-geverifieerde) accounts verschijnen eronder.
  • Hogere groei van volgers en betrokkenheid. Instagram-gebruikers houden ervan om accounts te volgen die officieel, authentiek en exclusief zijn, en dat is precies wat dat kleine blauwe vinkje vertegenwoordigt. Dit betekent dat meer volgers en betrokkenheid zullen leiden tot een grotere organische vindbaarheid van uw inhoud op de pagina Ontdekken en uw account op de pagina Suggesties voor u.

Tips om goedgekeurd te worden voor een geverifieerde Instagram-badge

Instagram keurt hoogstwaarschijnlijk aanvragen voor geverifieerde badges goed voor accounts die mensen, bedrijven, merken of entiteiten vertegenwoordigen die een hoog risico lopen te worden geïmiteerd. Geverifieerde badges helpen gebruikers te onderscheiden van de authentieke accounts en valse of op fans gebaseerde accounts. Dit verklaart waarom veel beroemdheden worden geverifieerd, maar beroemd zijn is niet bepaald een vereiste.

Overweeg de volgende tips om uw kansen te vergroten dat uw verzoek voor Instagram-verificatie wordt goedgekeurd:

  • Gebruik merkinhoud op je profiel. Voeg een duidelijke, aanlokkelijke profielfoto, trefwoorden in je gebruikersnaam/volledige naam en korte blokken met beschrijvende tekst plus optionele hashtags toe aan je bio. Verwerk je merk ook in posts, Instagram stories en Instagram reels.
  • Zorg dat je wordt uitgelicht door de media. Als Instagram geen inhoud over jou op internet kan vinden, is je kans op goedkeuring voor verificatie minimaal. Promoot uzelf of uw bedrijf door deel te nemen aan interviews, gasthost te worden op podcasts, te verschijnen in YouTube-video's van influencers, verhalen over u gepubliceerd te krijgen op nieuwshubs en meer.
  • Werk aan uw aanwezigheid op het web als geheel. Er zijn veel Instagram-accounts met honderdduizenden volgers die niet worden geverifieerd omdat hun aanwezigheid beperkt is tot alleen Instagram. Doe uw best om uw aanwezigheid uit te breiden naar andere platforms zoals een officiële website, Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube en andere, zodat ze allemaal zeer geoptimaliseerd zijn voor zoeken.
  • Werk aan het vergroten van volgers en betrokkenheid. Hoe hoger je aantal volgers en betrokkenheid op Instagram, hoe groter de kans dat je account eruit zal zien als een spraakmakend account voor veel mensen kennen en zoeken. Vergeet niet om het echt te doen, zonder toevlucht te nemen tot het kopen van volgers. Bekijk de vijf beste Instagram-apps om de betrokkenheid te vergroten.

Aanbevolen: