Geverifieerd worden op Twitter met een hack

Inhoudsopgave:

Geverifieerd worden op Twitter met een hack
Geverifieerd worden op Twitter met een hack
Anonim

Wat te weten

  • Kopieer en plak een afbeelding van het blauwe vinkje op je Twitter-achtergrond. Zorg ervoor dat het vinkje naast uw naam staat.
  • Het hebben van een geverifieerd Twitter-account is handig voor mensen of bedrijven die legitiem willen lijken.
  • Als je besluit je account te hacken, houd er dan rekening mee dat Twitter je kan schorsen of je van het platform kan weren.

Dit artikel biedt een hack om je Twitter-account geverifieerd te laten lijken. Het beschrijft ook het echte verificatieproces en de risico's en voordelen van het gebruik van de hack.

Geverifieerd op Twitter met een hack

Het enige dat u hoeft te doen, is een afbeelding van het blauwe vinkje kopiëren en plakken op de achtergrond van uw Twitter-profielpagina. Er zijn websites die gratis afbeeldingen met een blauw vinkje bieden, zoals die worden gebruikt door de daadwerkelijke Twitter-medewerkers. Zorg ervoor dat het blauwe vinkje direct naast je naam staat, zodat je profiel legitiem lijkt voor het publiek.

Image
Image

Bottom Line

Om geverifieerd te worden op Twitter, hoeft men geen specifiek verzoek in te dienen. Twitter-medewerkers bladeren regelmatig door Twitter-accounts om accounts te vinden die mogelijk het risico lopen op identiteitsdiefstal of nabootsing van identiteit. Vervolgens neemt Twitter een persoonlijke beslissing om al dan niet een geverifieerd blauw vinkje aan die accounts te geven. Zoals vermeld in het Twitter Helpcentrum, verifieert Twitter doorgaans alleen de accounts van hooggeplaatste personen in de wereld van zaken, politiek, mode, kunst, muziek, overheid, acteren, reclame en andere gebieden. Twitter heeft uitdrukkelijk verklaard dat het geen verzoeken van het grote publiek voor verificatie accepteert.

Voordelen van Twitter-verificatie

Het hebben van een geverifieerd Twitter-account kan erg waardevol zijn voor bedrijven die legitiem willen lijken voor de buitenwereld. Soms willen individuen die musici, artiesten, actrices, auteurs, journalisten en andere belangrijke personen zijn, ook een geverifieerd Twitter-account hebben. Kortom, een geverifieerd Twitter-account verzekert het publiek dat je bent wie je zegt dat je bent, en het account bevat een klein blauw vinkje om deze verificatie aan de wereld te tonen.

Risico's van het hacken van uw account

Als je besluit je account te hacken en een blauw vinkje te gebruiken, moet je je ervan bewust zijn dat Twitter kan besluiten je account op te schorten en je van het platform te weren. Individuen kunnen ook worden verbannen wanneer ze besluiten de badges die Twitter toekent, te misbruiken, inclusief het beroemde blauwe vinkje. Het oneigenlijk gebruik van foto's om het te laten lijken alsof men is aangesloten bij Twitter is een schending van de servicevoorwaarden.

Bedrijfseigenaren moeten vooral voorzichtig zijn met het gebruik van deze hack. Als je Twitter-volgers ontdekken dat je account niet legitiem is geverifieerd, verlies je mogelijk het vertrouwen van je klanten of fans.

Aanbevolen: