Hoe PDF-bestanden naar JPG-indeling te converteren

Inhoudsopgave:

Hoe PDF-bestanden naar JPG-indeling te converteren
Hoe PDF-bestanden naar JPG-indeling te converteren
Anonim

Wat te weten

  • Gebruik een gratis online converter zoals PDFtoJPG.net of Pixillion, of download PDF naar JPEG voor Windows.
  • Op Mac, open de PDF om Preview te starten en selecteer File > Export > JPG.
  • Om afbeeldingen uit een PDF te extraheren en ze naar-j.webp" />

Dit artikel legt uit hoe je een PDF naar een JPG-bestand converteert. Wanneer u een PDF opslaat in de JPG-indeling, hoeft het document niet langer te worden geopend met een PDF-lezer en kan het in plaats daarvan worden bekeken met de meeste afbeeldingsviewers.

PDF-naar-j.webp" />

Er zijn verschillende manieren om hele pagina's van een PDF naar het JPG-formaat op te slaan. De methode die je kiest, moet voornamelijk afhangen van het besturingssysteem dat je gebruikt en of je de converter al op je computer hebt staan.

PDFtoJPG.net

PDFtoJPG.net is een van de gemakkelijkste plaatsen om elke pagina van de PDF naar een afzonderlijke afbeelding in het JPG-formaat te converteren. Deze PDF-converter werkt op Windows, macOS, Linux en elk ander besturingssysteem dat een browser ondersteunt. Upload gewoon de PDF naar die website, kies de JPG-kwaliteit, wacht op de conversie naar-j.webp

Image
Image

PDFtoJPG.me is vergelijkbaar, maar accepteert grotere PDF's en laat je een reeks pagina's kiezen om te converteren.

Pixillion

Pixillion is een gratis conversieprogramma voor afbeeldingsbestanden voor Windows en macOS waarmee u een PDF in het programma kunt laden en deze vervolgens naar-j.webp

Image
Image

PDF naar JPEG Windows-app

Als je Windows 10 hebt, gebruik je misschien liever de Windows-app PDF naar JPEG. Open gewoon de PDF in dat programma, kies een map en druk vervolgens op de Convert knop om een -j.webp" />.

Image
Image

PDF naar-j.webp" />

macOS-gebruikers kunnen het beste de ingebouwde PDF-tool gebruiken om PDF naar-j.webp

File > Open… als het niet automatisch start), en kies JPG via de File > Exporteren… menuoptie. U kunt ook met de rechtermuisknop op een van de pagina's in het linkerdeelvenster klikken om de PDF-pagina naar-j.webp" />.

Image
Image

Photoshop

Als je Adobe Photoshop al op je computer hebt staan, kun je het gebruiken om een PDF-pagina naar-j.webp

Pages optie, en gebruik dan de File > Save As…menu-optie om de pagina op te slaan als een JPG-afbeeldingsbestand.

Image
Image

Adobe Acrobat

Adobe Acrobat is vergelijkbaar met Photoshop: het is niet gratis, maar als je het hebt, is het perfect voor het converteren van PDF naar JPG. Open de PDF en ga naar File > Exporteren naar > Image > JPEGom alle PDF-pagina's naar JPG-bestanden te converteren.

Image
Image

Er is echter een gratis versie van de conversiefunctie die u kunt openen op Adobe's Convert PDF to JPG-webpagina. U kunt kiezen uit verschillende beeldkwaliteitsniveaus en er zijn drie exportformaten: JPG,-p.webp

Andere tools

Sommige andere PDF naar JPG-converters, waarvan sommige batchconversies ondersteunen, zijn onder meer PDFMate PDF Converter, UniPDF, DocuFreezer, Boxoft PDF naar JPG, LightPDF, Icecream PDF Converter en UnitePDF. Sommige PDF-splitters kunnen ook PDF naar-j.webp

DocuFreezer produceert een watermerk op alle geconverteerde pagina's als je de gratis versie gebruikt, en LightPDF en UnitePDF zijn de enigen uit die lijst die online werken; de andere zijn programma's die u op uw computer installeert.

Bottom Line

Als u niet wilt dat de geconverteerde PDF-pagina's afzonderlijke, afzonderlijke JPG's zijn, maar in plaats daarvan slechts één groot JPG-bestand met alle pagina's samengevoegd, moet u een heel ander hulpmiddel gebruiken. Filesmerge.com is een voorbeeld van een website die alle JPG-pagina's kan samenvoegen tot één bestand, horizontaal of verticaal, wat gemakkelijker te verzenden of op te slaan is in plaats van alle pagina's als afzonderlijke bestanden te bewaren.

Converteer PDF-afbeeldingen naar JPG's

Een andere manier om een PDF naar-j.webp

Een manier om dit vanuit elk besturingssysteem te doen, is met een online PDF naar JPG-converter. I Love PDF is een van de betere manieren om dit te doen, omdat je de PDF kunt laden van (en de JPG's kunt opslaan op) je computer, je Google Drive-account of Dropbox. Als er meerdere JPG's worden uitgepakt, krijg je ze in een ZIP-bestand.

Image
Image

Je kunt ook JPG-afbeeldingen uit een PDF halen met Photoshop (kies de Images optie nadat je de PDF hebt gekozen om te openen) of Adobe Acrobat (Tools> Export PDF > Image > Exporteer alle afbeeldingen ).

PDF-naar-JPG-conversies

Een PDF-naar-JPG-conversie is vaak handig bij het delen van een PDF, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de andere persoon een PDF-viewer of plug-in op zijn computer heeft, of een PDF-opener op zijn telefoon. Er zijn echter enkele nadelen aan het converteren van PDF naar JPG, waarmee u rekening moet houden voordat u de conversie uitvoert.

Een andere manier om een PDF als JPEG-bestand op te slaan, is door een speciale converter te gebruiken die alleen de afbeeldingen uit de PDF converteert. U kunt dit type converter gebruiken als u alleen de afbeeldingen uit de PDF wilt; de converter extraheert de afbeeldingen van de PDF en slaat ze allemaal op in het JPG-formaat.

Image
Image

Moet je het doen?

Hoewel er voordelen zijn aan het opslaan van een PDF naar JPG, is het belangrijk om te weten wat er werkelijk gebeurt wanneer u de conversie uitvoert. Aangezien een PDF een document is en een-j.webp

Als u bijvoorbeeld ooit de tekst in de PDF wilt bewerken, kunt u overwegen deze in de PDF-indeling te houden (of in ieder geval de originele PDF niet te verwijderen na de conversie naar JPG). Hoewel de meeste PDF's kunnen worden bewerkt met een PDF-editor, kunnen de meeste waarschijnlijk niet hetzelfde doen met een JPG, en het zal waarschijnlijk moeilijk zijn om een goede-j.webp

Een ander probleem met PDF naar JPG-converters is dat tijdens de conversie alle ingesloten inhoud zoals bladwijzers of audio verloren gaat en onbruikbaar is in de JPG. Tenzij u de originele PDF bewaart om toegang te krijgen tot die dingen, kunt u ze nooit terugkrijgen, aangezien u-j.webp

Aanbevolen: