Nieuw CNN+ kanaal gelanceerd op Roku

Nieuw CNN+ kanaal gelanceerd op Roku
Nieuw CNN+ kanaal gelanceerd op Roku
Anonim

Na ongeveer twee weken sinds de officiële lancering is CNN+ nu beschikbaar op Roku's kanalen in de Verenigde Staten.

Volgens Roku kun je de kanaal-app downloaden van de officiële winkel, waardoor je toegang krijgt tot CNN+ en het bestaande tv-aanbod, zoals de live nieuwsfeeds van CNN. Je krijgt ook toegang tot meer dan 1.000 uur aan originele programmering en tot 12 dagelijkse liveshows als onderdeel van een roterend inhoudsblok.

Image
Image

CNN+ is een uniek streamingplatform omdat het dagelijkse en wekelijkse originele shows live heeft. Het platform heeft een lanceringsschema vrijgegeven van deze liveshows, waaronder The Newscast met Wolf Blitzer en Anderson Cooper Full Circle.

De service heeft plannen om regelmatig nieuwe shows toe te voegen. April zag de lancering van The Don Lemon Show en Rex Chapman. In mei 2022 zijn er twee nieuwe shows: 20 Questions with Audie Cornish en Cari & Jemele: Speak. Easy.

Image
Image

De CNN+ app heeft ook een Interview Club-functie waar gebruikers rechtstreeks kunnen praten met ankers en gasten in een live-conservatie. Abonnees moeten hun vragen voorafgaand aan de geplande lezing indienen op hun desktop of mobiele apparaat, waar ze ook kunnen stemmen welke vragen ze het leukst vinden. Deze interactieve interviews vinden twee tot drie keer per weekdag plaats.

Gebruikers kunnen zich aanmelden voor een gratis proefperiode van zeven dagen voor CNN+. Anders moet u $ 5,99 per maand of $ 59,99 voor het hele jaar betalen.

Aanbevolen: