7 redenen om een iPad via een pc te kopen

Inhoudsopgave:

7 redenen om een iPad via een pc te kopen
7 redenen om een iPad via een pc te kopen
Anonim

Het wordt steeds moeilijker om te kiezen tussen een iPad en een laptop of een desktop-pc. De originele iPad was een mobiel apparaat dat direct op de netbook was gericht. De tablet van Apple is elk jaar capabeler geworden en met de iPad Pro richt Apple zich direct op de pc.

De iPad Pro is een krachtige tablet en vanaf iOS 10 opende Apple het besturingssysteem en gaf apps van derden toegang tot functies zoals Siri. Nu de iPad blijft groeien in verwerkingskracht en veelzijdigheid, zijn we dan klaar om de pc te dumpen? Misschien.

Hier zijn een paar gebieden waar de iPad een voorsprong heeft op de pc-wereld.

Image
Image

Beveiliging

De iPad is eigenlijk best veilig in vergelijking met een pc. Het is bijna onmogelijk voor een virus om een iPad te infecteren, omdat virussen werken door van de ene app naar de andere te springen. De architectuur van iPadOS plaatst een muur rond elke app, waardoor wordt voorkomen dat een stukje software een deel van een ander overschrijft.

Het is ook moeilijk om malware op de iPad te krijgen. Op een pc kan malware dingen doen zoals alle toetsen die u indrukt opnemen en iemand uw computer op afstand laten bedienen. Het komt vaak binnen door de gebruiker te misleiden om het te installeren. Apple behoudt echter de volledige controle over de App Store, wat de enige manier is om software aan de tablet toe te voegen (tenzij je ervoor hebt gekozen om je apparaat te jailbreaken). Nu het bedrijf elk stukje software controleert dat mensen voor de iPad indienen, is het veel moeilijker voor malware om zijn weg naar de App Store te vinden, en als dat het geval is, blijft het daar niet lang.

De iPad biedt ook verschillende tools om uw gegevens en het apparaat zelf te beveiligen. Met de functie Zoek mijn iPad kunt u uw apparaat volgen als u het kwijt bent. U kunt het ook vergrendelen en de gegevens op afstand wissen. En naarmate Apple de Touch ID-vingerafdrukscanner openstelt voor meer gebruik, kunt u uw gegevens beveiligen met uw vingerafdruk. Hoewel mogelijk op een pc, is dit biometrische slot veel gemakkelijker en beter beschikbaar op de iPad.

Prestaties

Verschillende modellen van iPad Pro hebben Apple's A9X-, A10X- en A12X-chips gebruikt. Deze processors zijn vergelijkbaar met Intel's i5 en i7s, en in veel gevallen zelfs nog beter. Je kunt betere hardware krijgen in een iPad Pro dan in een instaplaptop, en vergelijkbare builds met standaardversies. Er zijn pc's beschikbaar die beter presteren dan een iPad Pro, maar u beta alt er uiteindelijk veel meer voor.

Android en iOS hebben beide een relatief kleine footprint in vergelijking met Windows en Mac OS. Ze lijken vaak sneller, zelfs als hun processor niet zo snel is.

Waarde

De iPad en een pc zijn vergelijkbaar in termen van de prijzen die je in de winkel zult zien, maar je gaat waarschijnlijk meer betalen voor iets dat krachtig genoeg is om meer te doen dan surfen op internet en met een levensverwachting van meer dan een jaar of twee.

De prijs stopt echter niet bij de eerste aankoop. Een ding dat de kosten voor een laptop of desktop kan verhogen, is de software. Een pc doet niet veel out-of-the-box. Het kan op internet surfen, maar als u games wilt spelen, een scriptie wilt typen of uw budget in evenwicht wilt brengen met een spreadsheet, moet u waarschijnlijk wat software kopen. En het is niet goedkoop. De meeste software op de pc varieert van $ 10 tot $ 50 of meer, waarbij het immer populaire Microsoft Office $ 99 per jaar kost.

Image
Image

De iPad wordt geleverd met Apple's iWork-suite (Pages, Numbers en Keynote) en de iLife-suite (GarageBand en iMovie). Hoewel Microsoft Office krachtiger is dan iWork, is de kantoorsuite van Apple geschikt voor de meeste mensen. En als je het equivalent van iMovie voor de pc wilt vinden, moet je het apart kopen.

Microsoft biedt nu Office voor iOS, dat Word, Excel en Powerpoint combineert in één app. Word, Excel en Powerpoint zijn ook beschikbaar als afzonderlijke apps op iOS. Ze zijn allemaal gratis te downloaden en te gebruiken, maar voor meer geavanceerde functies is een Office 365-abonnement vereist.

Een kostenpost die veel mensen aan de Windows-kant vinden, is virusbescherming, wat ook de kosten kan verhogen. Pc's worden geleverd met Windows Defender, wat een vrij solide gratis bescherming is. Als u echter extra bescherming wilt met een ander stukje software van Norton of McAfee, moet u extra betalen om het op te halen.

Veelzijdigheid

De iPad zit niet alleen in sommige software die je niet op vergelijkbare pc's aantreft, maar heeft ook een aantal extra functies die je niet zult vinden. Samen met de Touch ID-vingerafdruksensor hebben de nieuwste iPads goede camera's ingebouwd. De 9,7-inch iPad Pro heeft een 12 MP camera die kan wedijveren met de meeste smartphones. De grotere Pro en de iPad Air 2 hebben beide een 8 MP camera aan de achterkant, die nog steeds behoorlijk goede foto's kan maken. Je kunt ook een iPad kopen met 4G LTE-mogelijkheden, wat betekent dat je hem zelfs kunt gebruiken op plaatsen waar geen wifi beschikbaar is.

De iPad is ook mobieler dan een laptop, wat een van de belangrijkste verkoopargumenten is. Bij deze mobiliteit gaat het niet alleen om het meenemen op reis. Het grootste verkoopargument is hoe gemakkelijk het is om door uw huis of kantoor te dragen.

Je kunt dezelfde veelzijdigheid krijgen met een Windows-tablet, maar in vergelijking met een laptop of desktop-pc heeft de iPad zeker een voordeel.

Betrouwbaarheid en eenvoud

Een van de grootste redenen waarom de prestaties van een pc in de loop van de tijd afnemen en deze vaker begint te crashen, is een gebruikersfout, waaronder het installeren van software die wordt geladen wanneer u de pc opstart, het niet goed afsluiten wanneer het is uitgeschakeld, en veel andere veelvoorkomende fouten die uiteindelijk een pc kunnen plagen.

De iPad heeft deze problemen niet. Hoewel het een kans heeft om langzamer te worden of vreemde bugs te ervaren na verloop van tijd, kun je deze over het algemeen oplossen door simpelweg de iPad opnieuw op te starten. Het staat niet toe dat apps zichzelf laden bij het opstarten, dus ze zullen geen langzame prestatievermindering ondergaan. Omdat ze geen aan/uit-schakelaar hebben, kan een gebruiker een iPad niet uitschakelen zonder dat deze de juiste afsluitvolgorde heeft doorlopen.

Deze eenvoud helpt de iPad bugvrij en in goede staat te houden.

Kindvriendelijk

Touchscreens zijn zeker kindvriendelijker dan een toetsenbord, maar je kunt altijd een laptop of desktop kopen die er een heeft. Ook de grotere mobiliteit van de iPad is een groot voordeel, zeker bij kleinere kinderen. Maar het is het gemak waarmee de iPad beperkingen oplegt en het aantal geweldige iPad-apps voor kinderen die hem echt onderscheiden.

Image
Image

Met het ouderlijk toezicht van de iPad kun je bepalen welk type apps, games, muziek en films je kind mag downloaden en bekijken. Deze bedieningselementen worden geleverd met de bekende PG/PG-13/R-classificaties en het equivalent voor games en apps. U kunt ook eenvoudig de App Store en standaard-apps zoals de Safari-browser uitschakelen. Binnen enkele minuten na het instellen van de iPad kunt u de vrije toegang tot internet uitschakelen, wat geweldig is als u wilt dat uw kind toegang heeft tot een krachtig apparaat zoals de iPad, maar ze weg wilt houden van alle niet-zo-kind -vriendelijke berichten, foto's en video op het web.

Maar het is de veelheid aan onmisbare kindvriendelijke apps die de iPad echt onderscheidt. Er zijn tal van geweldige educatieve apps beschikbaar, zoals Endless Alphabet en Khan Academy. Je kunt ook games downloaden die perfect zijn voor kinderen van 2, 6, 12 jaar of ouder.

Gamen

Grafisch gezien ga je een iPad niet verwarren met een Xbox One of een PlayStation 4. En als je bereid bent meer dan $ 1000 uit te geven, kan een pc de ultieme gamemachine zijn. Maar als je tot de categorie behoort van mensen die graag games spelen, maar jezelf niet als een "hardcore" gamer beschouwen, dan is de iPad het ultieme draagbare spelsysteem. Het heeft veel krachtigere graphics dan je standaard $400-$600 pc, met graphics die ongeveer hetzelfde zijn als die van een Xbox 360.

Er zijn ook een heleboel geweldige games op de iPad. Nogmaals, je zult Call of Duty of World of Warcraft niet vinden, maar tegelijkertijd zul je geen $ 60 per stuk uitgeven voor je spelgewoonte. Zelfs de grootste spellen hebben de neiging om uit te komen op $ 10 en kosten vaak minder dan $ 5. En als je geen tijd wilt besteden aan het doorbladeren van de App Store voor kwaliteitstitels, kun je je abonneren op het Apple Arcade-platform dat het bedrijf heeft toegevoegd aan iOS 13, dat je toegang geeft tot meer dan 100 samengestelde titels voor een enkel maandelijks bedrag.

Aanbevolen: