Android-gebruikers hebben nu een officiële app om AirTags te volgen

Android-gebruikers hebben nu een officiële app om AirTags te volgen
Android-gebruikers hebben nu een officiële app om AirTags te volgen
Anonim

Apple heeft Android-gebruikers een officieel middel gegeven om AirTags te detecteren en te volgen met zijn nieuwe Tracker Detect-app.

Omdat Apple's AirTags soms voor snode doeleinden worden gebruikt, hebben Android-gebruikers gevraagd om een manier om ze te detecteren waarvoor geen andere smartphone nodig is. Met de nieuwe Tracker Detect-app kunnen ze precies dat doen, maar sommige gebruikers zijn teleurgesteld over de beperkingen van de app.

Image
Image

Tracker Detect is volgens de beschrijving bedoeld om itemtrackers te detecteren en is compatibel met Apple's Find My-netwerk, waar AirTags deel van uitmaken. Het kan ook itemtrackers van derden detecteren die geen officiële Apple-producten zijn, maar compatibel zijn met het netwerk. Dus als je wilt zoeken naar een itemtracker in de buurt, kun je de app gebruiken om er een te zoeken.

Het handmatig zoeken naar trackers is echter waar veel gebruikers zich zorgen over maken. Tracker Detect kan, volgens de reacties van gebruikers, niet automatisch op trackers controleren. Android-gebruiker James Wilson verklaarde dat het "onaanvaardbaar is dat je hem moet vertellen dat hij moet scannen. Dat moet om veiligheidsredenen automatisch gebeuren."

Image
Image

Andere gebruikers vinden handmatig scannen prima en zijn gewoon blij om AirTags te kunnen zoeken, hoewel ze ook erkennen dat het leuk zou zijn om er een optie voor te hebben. Zoals Android-gebruiker Jonathan Ramos zei: "Ook al is het een handmatige scan, het helpt echt om te kunnen scannen op een luchttag op een Android zonder dat je een IOS-apparaat nodig hebt!"

Aangezien Tracker Detect pas onlangs is uitgebracht, is er potentieel voor toekomstige updates om deze zorgen weg te nemen, maar vanaf nu is geautomatiseerd scannen niet beschikbaar.

Aanbevolen: