Een iPhone volgen vanaf een Android-telefoon

Inhoudsopgave:

Een iPhone volgen vanaf een Android-telefoon
Een iPhone volgen vanaf een Android-telefoon
Anonim

Wat te weten

  • Makkelijkst: ga in een webbrowser naar iCloud.com, selecteer Find iPhone, selecteer uw apparaat en selecteer een optie om de ontbrekende iPhone te lokaliseren of te bedienen.
  • Volgende gemakkelijkste: met Google Maps ingeschakeld op de iPhone, ga je naar Google Maps op een Android-apparaat en ga je naar je Timeline.

Dit artikel legt vier manieren uit om alle momenteel ondersteunde iPhones te volgen op elk Android-apparaat waarop de onderstaande apps kunnen worden uitgevoerd.

Een iPhone volgen met een Android-browser

Find My iPhone is een geweldig hulpmiddel voor het lokaliseren van een ontbrekend iOS-apparaat. Het helpt om een ander Apple-apparaat te hebben, maar als je geen iOS- of Mac-computer hebt, gebruik dan een Android-apparaat. Voordat u een iPhone op een Android kunt vinden, moet u van tevoren de juiste instellingen inschakelen. Volg deze instructies om een ontbrekende iPhone te vinden met een Android-browserapp.

Bij het instellen van Zoek mijn iPhone, schakel de Laatste locatie verzenden optie in. Dit zorgt ervoor dat een locatie kan worden bepaald als de batterij leeg raakt. Als uw iPhone echter iOS 15 of hoger gebruikt, kunt u de locatie nog steeds vinden, zelfs als het apparaat is uitgeschakeld.

Op een Android-apparaat dat niet van jou is, voer je de browser uit in incognitomodus in Chrome, InPrivate-browsing in Edge of de privébrowserinstelling voor elke browser die je gebruikt. Op deze manier wordt geen van uw persoonlijke informatie opgeslagen.

  1. Log in op iCloud.com met uw Apple ID.
  2. Selecteer in het menu Find iPhone.
  3. Kies het apparaat dat u wilt vinden.

    Image
    Image
  4. Selecteer een van de drie opties om het ontbrekende apparaat te lokaliseren of te bedienen:

    • Speel geluid af om het apparaat te vinden door middel van een hoorbaar signaal.
    • Schakel Lost Mode in om te voorkomen dat indringers het apparaat hacken.
    • Wis iPhone/iPad om de gegevens van het apparaat op afstand te wissen.
    Image
    Image
  5. Als de browser in de incognitomodus staat, logt u uit bij alle accounts en sluit u de incognitobrowser wanneer u klaar bent.

Een iPhone-locatie volgen met Google Maps

Het is mogelijk om je iPhone te volgen met Google Maps, maar succes is niet gegarandeerd. Er moet een specifieke instelling op de iPhone worden ingeschakeld voordat deze verdwijnt.

Om deze methode te laten werken, moet Google Maps op de iPhone zijn geïnstalleerd en moet locatietoegang zijn ingeschakeld. Selecteer in de Google Maps-app uw profielafbeelding bovenaan en kies vervolgens Instellingen Selecteer Persoonlijke inhoud en controleer vervolgens of uw locatietracking is ingeschakeld in zowel de Locatievoorzieningen en Locatiegeschiedenis instellingenschermen.

  1. Met Google Maps-locatietoegang ingeschakeld op het ontbrekende apparaat, opent u een webbrowser op het Android-apparaat en logt u in op uw Google Maps-tijdlijn.
  2. Selecteer de datum waarop je telefoon vermist is geraakt en bekijk je reisroutes en bezochte locaties.
  3. Als je op die datum foto's hebt gemaakt, verschijnen de afbeeldingen in de tijdlijn en geven ze aan waar je de laatste keer was dat je het apparaat hebt gebruikt.

Een iPhone volgen met een GPS-tracking-app

Het gebruik van een van de beste telefoontracker-apps met GPS is ook een goed hulpmiddel voor het lokaliseren van een verloren of gestolen iPhone. De app moet echter worden geïnstalleerd voordat de telefoon zoekraakt.

Gebruik voor de zekerheid een GPS-tracking-app die compatibel is met zowel iOS als Android, zoals Life 360. Vraag een vriend met een Android-apparaat dezelfde app te installeren en gebruik de app op je telefoon om je telefoon te lokaliseren kwijt. U kunt ook inloggen op uw Life360-account vanuit een incognitobrowser op een Android-apparaat om uw telefoon te volgen. Andere tracking-apps werken op dezelfde manier.

FAQ

    Hoe voeg ik AirPods toe aan Zoek mijn iPhone?

    Nadat je Zoek mijn hebt ingesteld op een iOS-apparaat, wordt de functie Zoek mijn automatisch geactiveerd voor AirPods met Bluetooth-verbinding. Zolang je met je Apple ID op je iPhone bent ingelogd, verschijnen je AirPods als een apparaat in Zoek mijn.

    Hoe schakel ik Zoek mijn iPhone uit?

    Om Zoek mijn iPhone uit te schakelen, ga naar Instellingen > tik op je naam > Vind mijn > Vind mijn iPhone > schakel de Find My iPhone schakelaar uit. Bevestig vervolgens uw wachtwoord en pincode. Een andere optie: Log in op iCloud, selecteer Find iPhone > All Devices > kies uw iPhone > selecteer Wis iPhone

    Hoe kan ik een Android volgen vanaf een iPhone?

    Stel eerst Google Find My Device in voor je Android. Open vervolgens een webbrowser op uw iPhone en navigeer naar google.com/android/find. Log in. Tik vervolgens op het Android-tabblad Locatie en selecteer Routebeschrijving.

Aanbevolen: