Nog geen plannen voor een officiële Instagram-app op iPad

Nog geen plannen voor een officiële Instagram-app op iPad
Nog geen plannen voor een officiële Instagram-app op iPad
Anonim

Ondanks de exponentiële populariteit van Instagram, is de tablet van Apple tot nu toe buiten de kring gehouden, en dat lijkt niet snel te veranderen.

Volgens PhoneArena schoot Instagram-CEO Adam Mosseri het idee neer toen hem werd gevraagd of er een iPad-app zou komen. Hij redeneerde dat, hoewel een iPad-app "leuk" zou zijn, het bedrijf te veel andere dringende prioriteiten heeft en niet genoeg mensen om ze allemaal uit te voeren.

Image
Image

Tot op zekere hoogte is het begrijpelijk, aangezien Instagram altijd prioriteit heeft gegeven aan smartphones als platform voor zijn app. Het is eigenlijk voornamelijk smartphone-exclusief geweest. Je kunt niet eens nieuwe berichten vanaf je computer maken - ze moeten van de telefoon-app zijn (hoewel Instagram afgelopen voorjaar een functie begon te testen waarmee je vanaf je computer zou kunnen posten, volgens PhoneArena), Dus waarom wordt de iPad, misschien wel een beter passend apparaat dan een desktop of laptop voor de dienst, nog steeds in de kou gelaten?

Image
Image

Er is misschien nog hoop als je Instagram op je iPad wilde gebruiken, maar niet in de vorm van een native app. Dat gebeurt nog steeds niet. Maar PhoneArena heeft erop gewezen dat iPadOS 15 iPhone-apps op een iPad in liggende modus zal uitvoeren, zelfs als er geen officiële iPad-versie van het programma is.

Met geen iPad-app in het verschiet, hebben iPad-gebruikers die vanaf hun tablet op Instagram willen posten, geen andere keuze dan te blijven wachten. Dat, en ik hoop dat de iPadOS 15-oplossing succesvol is. En misschien zal het bedrijf over niet al te lange tijd besluiten er iets aan te doen.

Aanbevolen: