Er is nu een officiële gratis Substack Reader-app

Er is nu een officiële gratis Substack Reader-app
Er is nu een officiële gratis Substack Reader-app
Anonim

Substack heeft zijn eigen officiële reader-app uitgebracht die is ontworpen om de nieuwsbrieven, podcasts en video's van je favoriete schrijvers op één plek te organiseren.

Als je Substack hebt gebruikt om op de hoogte te blijven van het werk van je favoriete schrijvers en makers van webstrips, dan heb je daar nu een officiële iPhone- en iPad-app voor. De nieuwe Substack Reader is een volledig gratis te gebruiken app waarmee je al je abonnementen georganiseerd kunt houden, volgens Substack Inc. Hoewel het vermeldenswaard is dat hoewel de app zelf gratis is, makers abonnementskosten kunnen vragen voor toegang naar hun werk.

Image
Image

Eerst en vooral biedt Substack Reader je een soort inbox die alle nieuwsbrieven en andere Substack-inhoud bijhoudt waarvoor je je hebt aangemeld. Daarnaast zal de app je ook op de hoogte stellen wanneer een nieuw bericht van schrijvers die je volgt live gaat, en natuurlijk kun je die berichten lezen en reageren op de reacties.

Er is ook een ingebouwde Discover-functie om je te helpen nieuwe schrijvers te vinden om te volgen. De app geeft zijn eigen aanbevelingen en laat je bladeren door een aantal categorieën (Kunst & Illustratie, Reizen, enz.) om te proberen iets te vinden dat je aanspreekt.

Je kunt de nieuwe iPhone en iPad Substack Reader app nu gratis downloaden van de App Store. Een versie van de app komt ook "binnenkort" voor Android-apparaten, maar er is geen specifiek tijdsbestek gegeven. U kunt zich wel aanmelden om een melding te ontvangen wanneer de Android-versie wordt uitgebracht.

Aanbevolen: