Hoe te voorkomen dat iOS Mail externe afbeeldingen downloadt

Inhoudsopgave:

Hoe te voorkomen dat iOS Mail externe afbeeldingen downloadt
Hoe te voorkomen dat iOS Mail externe afbeeldingen downloadt
Anonim

Wat te weten

  • Tik op Instellingen op het iOS-apparaat en selecteer Mail.
  • Tik in het gedeelte Berichten op de Load Remote Images schakelaar naar de Off positie.
  • Deze instelling heeft geen invloed op afbeeldingen die aan berichten zijn toegevoegd, alleen afbeeldingen die URL's zijn die verwijzen naar online afbeeldingen.

Dit artikel legt uit hoe je kunt voorkomen dat iOS Mail externe afbeeldingen downloadt, een functie die standaard is ingeschakeld in de Mail-app. Deze informatie is van toepassing op apparaten met iOS 12, iOS 11 of iOS 10.

Hoe te stoppen met het downloaden van externe afbeeldingen

Wanneer uw iPhone, iPad of iPod touch externe afbeeldingen laadt in de Mail-app, gebruikt deze uw gegevenstoewijzing en batterijlading. Het kan ook spam-afzenders op de hoogte stellen dat u hun berichten hebt geopend.

Je kunt externe afbeeldingen op een iPhone of een ander iOS-apparaat uitschakelen via de app Instellingen. Hier is hoe.

  1. Open de Instellingen app.
  2. Tik op Mail.

    In oudere iOS-versies kan deze instelling Mail, Contacts, Calendar. heten

  3. Scroll naar beneden naar de Berichten sectie. Tik op de Load Remote Images tuimelschakelaar om deze in de uit-stand te zetten en uit te schakelen.

    Image
    Image

    Als deze optie groen is, is het laden van externe afbeeldingen ingeschakeld. Tik er eenmaal op om externe afbeeldingen uit te schakelen.

Laad afbeeldingen in een enkel e-mailbericht

Als het laden van afbeeldingen op afstand is uitgeschakeld, wordt in e-mails die afbeeldingen op afstand bevatten het bericht weergegeven: "Dit bericht bevat niet-geladen afbeeldingen." Als u alleen afbeeldingen in die e-mail wilt weergeven, tikt u op Alle afbeeldingen laden Deze eenmalige bypass schakelt automatische downloads niet opnieuw in voor alle e-mails.

Aanbevolen: