De nieuwste Google Doodle viert de Olympische Spelen

De nieuwste Google Doodle viert de Olympische Spelen
De nieuwste Google Doodle viert de Olympische Spelen
Anonim

Google heeft de startpagina van de zoekmachine bijgewerkt met een schattig spelletje dat je rechtstreeks in je browser kunt spelen.

In Doodle Champion Island Games kruip je in de huid van Lucky de Ninja Cat. Lucky is naar Champion Island gekomen om deel te nemen aan de meest prestigieuze gamescompetitie ooit. Google zegt dat de doodle de grootste interactieve doodle is die het ooit heeft gemaakt, volgens Engadget.

Image
Image

Het is erg geïnspireerd op de Olympische Spelen, die net zijn begonnen, en de game biedt een onderscheidende terugkeer naar klassieke anime- en RPG-stijlen. In een video achter de schermen onthulde Google dat de titel is gemaakt in samenwerking met STUDIO4°C, dat heeft gewerkt aan een aantal speelfilms en korte films, waaronder Tekkonkinkreet. Het is ook vermeldenswaard dat de studio ook credits heeft voor eerdere gameprojecten, waaronder Catherine.

Doodle Champion Island Games bestaat uit zeven verschillende minigames waar spelers in kunnen springen, evenals meerdere zijmissies om aan deel te nemen. De bedieningselementen zijn ook eenvoudig, zodat je kunt bewegen en interactie kunt hebben met opties met toetsen zoals WASD, de pijltjestoetsen, evenals de spatiebalk en de Enter-toetsen.

De tussenfilmpjes helpen ook om alles samen te brengen met die klassieke anima-sfeer. Over het algemeen is het een leuke manier om jezelf 20 tot 30 minuten af te leiden, misschien langer, afhankelijk van hoe lang het duurt voordat je de minigames hebt voltooid. Degenen die meer willen weten over de doodle, kunnen ook de video achter de schermen bekijken die Google heeft uitgebracht, waarin wordt beschreven hoe het team Lucky the Ninja Cat bedacht en enkele van de andere personages die je onderweg tegenkomt.

Aanbevolen: