Vizio viert 20e verjaardag met Home Theatre-goodies

Vizio viert 20e verjaardag met Home Theatre-goodies
Vizio viert 20e verjaardag met Home Theatre-goodies
Anonim

Na 20 jaar in het vak viert Vizio met nieuwe line-ups voor een aantal van zijn home theater-hardware.

Vizio staat bekend om zijn soundbars en smart-tv's, dus waarom zou u beide aanbiedingen niet uitbreiden terwijl het zijn tweede decennium van bestaan voltooit? De soundbar-lijn uit de M-serie krijgt twee nieuwe modellen: de Elevate en de All-in-One. De Elevate 5.1.2 Immersive Sound Bar maakt gebruik van Adaptive Height Speakers en werkt met Dolby Atmos en DTS:X om te bieden wat Vizio zegt als "de ultieme meeslepende thuisbioscoopervaring". Ondertussen is de alles-in-één 2.1 meeslepende soundbar ontworpen voor high-end prestaties in een compact pakket dat ook Dolby Atmos en DTS:X kan gebruiken.

Image
Image

De nieuwe smart-tv's beginnen met de 2023 M-Series Quantum X 4K, die Dolby Vision HDR, HDR10 en HDR10+ biedt op alle modellen voor verbeterde beeldkwaliteit en minder vervaging. Het 'Quantum'-gedeelte van de naam verwijst naar wat Vizio 'quantum dot-kleurtechnologie' noemt, wat resulteert in levendigere kleuren, donkerdere donkere tinten en helderdere highlights.

Het is een soortgelijk verhaal met de M-Series Quantum 6, die ook quantum dot-kleuren gebruikt en 4K HDR biedt, maar een belangrijk verschil is dat de Quantum 6 begint bij ongeveer de helft van de prijs van de X 4K.

Image
Image

Afronding van de smart TV-aankondigingen zijn de V-Series en D-Series. Beide bevinden zich aan de onderkant van de prijslijst, maar claimen nog steeds solide prestaties en high-definition beelden. De V-serie biedt 4K HDR tegen een betere prijs dan de M-serie, terwijl de D-serie de 4K verruilt voor iets minder indrukwekkende (maar meer betaalbare) Full HD-prestaties.

Alle aankomende M-Series soundbars en smart-tv's van Vizio, evenals V-Series en D-Series smart-tv's, zullen later deze zomer beschikbaar zijn. De All-in-One soundbar uit de M-serie begint bij $ 199 en de Elevate begint bij $ 799. Wat betreft de tv-opstelling, de D-serie begint bij $ 159; de V-serie voor $ 289; M-Series Quantum 6 voor $ 349, en de M-Series Quantum X voor $ 629.

Aanbevolen: