Google Maps viert 15 jaar met nieuwe functies

Google Maps viert 15 jaar met nieuwe functies
Google Maps viert 15 jaar met nieuwe functies
Anonim

What: Google Maps implementeert enkele nieuwe wijzigingen voor zijn Google Maps-app op iOS en Android.

Hoe: De update zal binnenkort voor alle gebruikers plaatsvinden.

Waarom kan het u schelen: Nieuwe functies zoals een tabblad Opgeslagen en Bijdragen maken de app nog nuttiger.

Image
Image

Als onderdeel van de 15e verjaardag van Google Maps heeft Google aangekondigd dat het Google Maps voor Android en iOS zal updaten met een nieuwe look en een aantal nieuwe handige functies.

Het bedrijf zal drie nieuwe tabbladen toevoegen onderaan het hoofdscherm van Kaarten: Opgeslagen, Bijdragen en Updates. Het tabblad Opgeslagen geeft u gemakkelijker toegang tot alle plaatsen die u heeft opgeslagen om later te bekijken, terwijl u op het tabblad Bijdragen uw eigen lokale kennis over plaatsen op de kaart kunt delen. Het tabblad Bijwerken biedt een feed van lokale "experts" en bedrijfseigenaren en laat u rechtstreeks met bedrijven chatten.

De tabbladen Woon-werkverkeer en Verkennen werken vrijwel hetzelfde als nu en bieden u respectievelijk routebeschrijvingen en verkeersinformatie, evenals lokale dingen die u misschien wilt bekijken.

Image
Image

Google Maps krijgt ook een opnieuw ontworpen pictogram "dat de evolutie weerspiegelt die we hebben gemaakt bij het in kaart brengen van de wereld. Het is gebaseerd op een belangrijk onderdeel van Google Maps sinds het allereerste begin - de speld - en vertegenwoordigt de verschuiving die we hebben gemaakt van je naar je bestemming brengen om je ook te helpen nieuwe plaatsen en ervaringen te ontdekken, "zei het bedrijf in zijn blogpost.

Als je met Google Maps navigeert, krijg je bovendien een leuk feestje: een autopictogram met een feestthema om je aanwijzingen op te volgen.

Er zijn ook enkele nieuwe functies voor openbaar vervoer waarmee andere passagiers informatie over temperatuur, beveiliging en toegankelijkheid kunnen delen, of er een vrouwengedeelte is (in delen van de wereld die ze hebben) en hoeveel wagons een trein heeft (in Japan) om ervoor te zorgen dat rijders een zitplaats kunnen vinden.

Google is ook van plan om de Live View-wandelaanwijzingen bij te werken met betere afstands- en richtingsinformatie voor voetgangers.

De update zou vanaf donderdag voor alle Android- en iOS-gebruikers moeten worden uitgerold, dus houd in de gaten wanneer je Google Maps op je eigen apparaat gebruikt.

Aanbevolen: