Hoe de NBA Finals Livestream (2023) te bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe de NBA Finals Livestream (2023) te bekijken
Hoe de NBA Finals Livestream (2023) te bekijken
Anonim

De NBA-finales zijn in 2022 weer op ABC, het 21e jaar op rij dat de grootste NBA-games op dat netwerk zijn verschenen. Je kunt elk moment van de actie live via de ether volgen als je een antenne hebt en in de buurt van een ABC-station woont, of de games streamen als je dat niet hebt.

Evenementdetails

De NBA Finals beginnen in juni 2023. Bezoek de NBA-website voor het volledige schema.

Als je een snoersnijder bent, bieden we alle informatie die je nodig hebt om de NBA-finale te streamen op je computer, telefoon, settopbox of gameconsole. Het enige wat je nodig hebt is een snelle internetverbinding, toegang tot de juiste streamingdienst en je bent klaar voor de tip.

Hoe de NBA-finale te bekijken

De NBA-play-offs worden uitgezonden op een combinatie van TNT, ESPN, NBA TV en ABC, maar de finales kunnen in hun geheel worden bekeken op ABC. Als je in een gebied woont met een lokale ABC-partner, kun je de NBA-finale het beste bekijken door de gratis uitzending via de ether te bekijken met een digitale tv-antenne.

Als je ABC niet kunt kijken met een antenne waar je bent of de NBA-finale liever streamt, gebruik dan ABC Go of een streamingdienst zoals Hulu met Live TV of YouTube TV.

De ABC Go-optie is alleen beschikbaar als je een kabelabonnement hebt. Streamingdiensten omvatten alleen ABC als ze een overeenkomst hebben met de lokale ABC-partner in uw regio.

Hoe de NBA-finale op ABC Go te streamen als je een kabel hebt

ABC biedt een livestream van uw lokale ABC-filiaal op de ABC Go-website. Wanneer u naar deze stream kijkt, is dit in wezen hetzelfde als afstemmen op het lokale ABC-kanaal op uw televisie. Aangezien de NBA-finales worden uitgezonden op ABC, kunt u deze site of de ABC Go-app gebruiken om de games te streamen.

Als je een kabel- of satellietabonnement hebt, is dit de beste manier om de NBA-finale te streamen. Deze optie is echter niet beschikbaar als u een snoersnijder bent, en het is niet beschikbaar als er geen deelnemend ABC-filiaal in uw omgeving is.

Zo bekijk je de NBA-finale op ABC Go:

  1. Navigeer naar ABC.com/watch-live op de speeldag.
  2. Selecteer Live.

    Image
    Image
  3. Selecteer desgevraagd uw kabelaanbieder en voer de gegevens van uw kabelaccount in.

    Image
    Image
  4. Als het spel begint, is het beschikbaar op ABC.com/watch-live.

Hoe de NBA-finale te streamen zonder een kabelabonnement

Als je geen kabel- of satellietabonnement hebt, kun je de NBA-finales niet streamen via ABC Go. Dan kun je je het beste aanmelden voor een gratis proefperiode bij een televisiestreamingdienst. Deze diensten zijn een vervanging voor kabel en bevatten veel van dezelfde kanalen die kabelabonnementen gewoonlijk bieden.

Naast de standaard kabelkanalen, omvatten de meeste streamingdiensten grote netwerken zoals ABC, NBC, CBS en Fox. De beschikbaarheid van deze netwerken is echter afhankelijk van het feit of een streamingdienst de benodigde streamingrechten heeft verkregen.

Als je in een grootstedelijk gebied woont, is de kans groot dat ten minste één streamingdienst ABC aanbiedt waar je woont. Als u in een landelijk gebied woont, vooral als er geen lokale ABC-partner is, bestaat de kans dat geen van de streamingdiensten ABC in uw regio aanbiedt.

Om je te helpen de beste plek te vinden om de NBA-finales te streamen, hebben we de belangrijkste streamingsites met ABC vermeld, samen met een opmerking over hun berichtgeving. Om er een te vinden die voor u werkt, bezoekt u hun site, voert u uw postcode in en controleert u of ABC beschikbaar is in uw geografische gebied.

Deze services bieden een soort gratis proefversie, zodat je kunt beginnen met het streamen van de NBA-play-offs zonder iets vooraf te betalen.

Hier zijn uw opties, inclusief de relevante kanalen die elk aanbieden:

Hulu met Live TV: deze service biedt de breedste dekking, met de rechten om ABC live te streamen in meer dan 100 markten

  • YouTube TV: De volgende beste dekking is YouTube TV, dat ABC heeft in meer dan 90 markten. Als Hulu je niet gedekt heeft, bekijk dan de live televisiestreamingservice van YouTube.
  • DirecTV Stream: ABC is beschikbaar op dit platform in meer dan 80 markten, dus dit is de volgende die u moet controleren.
  • Sling TV: De beschikbaarheid van ABC is beperkt tot een paar markten en is alleen beschikbaar als add-on. Ook al moet je betalen voor de add-on, het is een goede deal als je in een markt woont waar ABC beschikbaar is voor de service.

Elk van deze diensten omvat ABC, maar niet in alle gebieden. De beschikbaarheid van live ABC-streams van elk van deze services is gebaseerd op de postcode. Om de juiste service te kiezen, bezoek je ze allemaal, voer je je postcode in en kijk je of deze live video van ABC of alleen on-demand inhoud aanbiedt.

Livestream de NBA-finale op je telefoon, tablet of streamingapparaat

Als je de NBA-play-offs op je mobiele apparaat, settopbox of gameconsole wilt bekijken, zijn hier de apps die je nodig hebt:

  • iOS: Hulu, YouTube TV, ABC
  • Android: Hulu, YouTube TV, ABC
  • Amazon-apparaten: Hulu, ABC
  • Roku: Hulu, YouTube TV, ABC
  • PS4: Hulu
  • Xbox One: Hulu, YouTube TV

We hebben links naar de Hulu- en YouTube TV-app toegevoegd, omdat deze in de meeste markten ABC-streaming bieden. De andere streamingdiensten hebben hun eigen mobiele apps, dus als je uiteindelijk met een van hen gaat, heb je nog steeds de mogelijkheid om op je telefoon te streamen.

Aanbevolen: