Hoe de NBA-livestream te bekijken (2022-2023 seizoen)

Inhoudsopgave:

Hoe de NBA-livestream te bekijken (2022-2023 seizoen)
Hoe de NBA-livestream te bekijken (2022-2023 seizoen)
Anonim

Het streamen van NBA-games is eenvoudig, maar het is ook ingewikkeld omdat er veel plaatsen zijn om een NBA-livestream te bekijken. ABC, TNT, ESPN, NBA TV en verschillende regionale sportnetwerken hebben uitzendrechten voor NBA-games, dus je hebt toegang tot streamingbronnen nodig als je de beste dekking wilt.

Evenementdetails

Het NBA-seizoen 2022-2023 loopt van 18 oktober 2022 tot 9 april 2023.

We laten je de beste opties zien voor het bekijken van NBA-livestreams op ABC, TNT, ESPN, NBA TV en NBA League Pass. Als geen van deze voor u werkt, hebben we enkele bronnen voor gratis NBA-livestreams die u kunt bekijken.

Hoe het NBA-seizoen te bekijken

Vier nationale netwerken delen de rechten om wedstrijden in het reguliere seizoen en na het seizoen uit te zenden. Sommige games zijn ook beschikbaar op regionale sportnetwerken. Dat betekent dat je het beste kunt kijken met een kabelabonnement of een abonnement op een streamingdienst voor het vervangen van de kabel.

Elk team in de NBA speelt 82 wedstrijden per seizoen. Het is dus onwaarschijnlijk dat iemand elke wedstrijd zou willen of kunnen bekijken. Als je je opties open wilt laten en zoveel mogelijk games wilt bekijken, zorg er dan voor dat je op een of andere manier toegang hebt tot deze kanalen:

  • ABC: Tijdens het reguliere seizoen worden elke week op zaterdagavond en zondagmiddag wedstrijden uitgezonden op ABC. Sommige playoff-wedstrijden worden op ABC getoond en de hele NBA-finale wordt uitgezonden op ABC.
  • ESPN: Doubleheaders worden het hele seizoen op woensdag- en vrijdagavond uitgezonden op ESPN. De Western Conference Finals zijn ook op ESPN.
  • TNT: Doubleheaders worden op dinsdag- en donderdagavond uitgezonden op TNT. De Eastern Conference Finals zijn ook op TNT.
  • NBA TV: Tijdens het reguliere seizoen worden bijna elke avond wedstrijden uitgezonden op NBA TV. Sommige play-offspellen zijn ook op dit netwerk.
  • Regionale sportnetwerken: deze netwerken hebben de rechten om lokale teams uit te zenden. Als u een regionaal sportnetwerk in uw regio heeft, heeft dit mogelijk de rechten om de wedstrijden van uw lokale NBA-team uit te zenden.

Hoe de NBA te streamen op een streamingdienst

Aangezien NBA-games worden uitgezonden op vier netwerken en een verscheidenheid aan regionale sportnetwerken, is de beste manier om zoveel mogelijk games te vangen het gebruik van een streamingdienst.

Om een televisiestreamingservice te gebruiken, heb je snel internet nodig en ten minste één apparaat dat kan streamen, zoals een computer, een telefoon, een settopbox zoals een Roku of een gameconsole.

Deze streamingdiensten bieden unieke reeksen kanalen, dus sommige zijn beter om naar de NBA te kijken dan andere.

De streamingdiensten in deze lijst bieden een soort gratis proefperiode, zodat je NBA-games kunt streamen zonder van tevoren te betalen.

Hier zijn de meest populaire streamingdiensten en de relevante kanalen die elk aanbieden:

ESPN TNT NBA TV ABC
YouTube TV Ja Ja Ja Meeste markten
Hulu Met Live TV Ja Ja Nee Meeste markten
DirecTV Stream Ja Ja Ja (sommige plannen) Meeste markten
Sling TV Ja Ja Add-on Beperkte markten
fuboTV Nee Ja Ja Meeste markten

YouTube TV is de beste optie voor het streamen van NBA-games gedurende het hele seizoen en na het seizoen. Het omvat ESPN, TNT, NBA TV, en het heeft ook ABC in de meeste markten.

DirecTV Stream is ook een goede keuze, afhankelijk van je regio, maar de vereiste kanalen zijn niet inbegrepen bij goedkopere abonnementen. Sling TV is ook een goede optie, maar alleen als je in een van de weinige markten woont waar ze een livestream van ABC kunnen bieden.

fuboTV en Hulu met Live TV zijn de slechtste opties voor het streamen van de NBA. fuboTV heeft geen ESPN en Hulu met Live TV heeft geen NBA TV.

De beschikbaarheid van ABC van deze diensten is gebaseerd op uw postcode. Als een service geen overeenkomst heeft met de ABC-partner in uw regio, kunt u geen NBA-games livestreamen op ABC via die service.

Hoe de NBA te streamen met NBA League Pass

NBA League Pass is een abonnementsservice waarmee je NBA-games kunt streamen. Het heeft drie prijsniveaus en elk geeft u een ander toegangsniveau. Met de goedkoopste versie kun je games van één team streamen. De duurste versie geeft je toegang tot de meeste spellen die mogelijk zijn.

Hoewel NBA League Pass veel flexibiliteit biedt, is het onderhevig aan black-outregels. Dat betekent dat je mogelijk geen games van je lokale team kunt streamen, afhankelijk van waar je woont, en nationale uitzendingen kunnen ook black-out zijn.

NBA League Pass biedt gedurende het seizoen een paar keer gratis proefperiodes. Als er geen gratis proefversie beschikbaar is wanneer u zich aanmeldt, beta alt u meteen voor uw abonnement of wacht u op de volgende gratis proefperiode.

Hier leest u hoe u NBA-games kunt streamen met NBA League Pass:

  1. Navigeer naar nba.com/leaguepass

    Image
    Image
  2. Scroll naar beneden, bekijk de opties en selecteer Nu kopen.

    Image
    Image
  3. Kies een abonnement en kies Buy of Pick Team.

    Image
    Image

    Als je Pick Team kiest, kies dan één team. Je kunt alleen de games van dat team streamen en er zijn normale black-outs van toepassing. Als je niet naar je lokale team kunt kijken, kan het kiezen van je lokale team niet om de black-out heen.

  4. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op Aanmelden en doorgaan om u aan te melden bij uw bestaande NBA-account, of klik op Account aanmaken om maak een nieuw account.

    Image
    Image
  5. Voer uw creditcardgegevens in, accepteer de algemene voorwaarden en klik vervolgens op Betaling verwerken.

    Image
    Image
  6. Nadat je een abonnement hebt gekocht, kun je NBA-wedstrijden bekijken op NBA.com of een ander compatibel mobiel apparaat via de NBA-app.

Livestream het NBA-seizoen op je telefoon, tablet of streamingapparaat

Als je NBA-games op je mobiele apparaat, settopbox of gameconsole wilt bekijken, heb je de juiste app nodig. Elk van deze apps vereist een bepaald type abonnement om te gebruiken.

Met de ESPN-, TNT- en ABC-apps kun je alleen NBA-games livestreamen als je een kabelabonnement hebt. Met de NBA-app kun je alleen wedstrijden live streamen als je een NBA League Pass-abonnement hebt.

Hier zijn enkele van de apps waarmee je NBA-games kunt streamen:

  • iOS: YouTube TV, ESPN, TNT, ABC, NBA
  • Android: YouTube TV, ESPN, TNT, ABC, NBA
  • Amazon-apparaten: ESPN, TNT, ABC, NBA
  • Roku: YouTube TV, ESPN, TNT, ABC, NBA
  • PS4: ESPN, NBA
  • Xbox One: YouTube TV, ESPN, TNT, NBA

We bieden links naar de YouTube TV-app omdat deze voor de meeste mensen de beste NBA-dekking biedt. De andere streamingdiensten hebben ook mobiele apps.

Aanbevolen: