Een afbeelding toevoegen aan uw Google Meet-profiel

Inhoudsopgave:

Een afbeelding toevoegen aan uw Google Meet-profiel
Een afbeelding toevoegen aan uw Google Meet-profiel
Anonim

Wat te weten

  • Je Google Meet-profielafbeelding is gekoppeld aan je Google-account. U moet ofwel inloggen op uw Google-account of een nieuwe maken.

  • Je kunt een profielafbeelding selecteren in je Google Foto's-account, een afbeelding uploaden of een foto maken met de camera van je computer.
  • Het wijzigen van uw Google Meet-profielfoto is hetzelfde proces en vereist het wijzigen van de afbeelding die wordt gebruikt voor uw Google-account.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw profielfoto in Google Meet kunt toevoegen en wijzigen vanaf de desktopsite die u met uw webbrowser kunt openen.

Hoe voeg ik mijn foto toe aan mijn Google Meet-profiel?

Je Google Meet-profielfoto is gekoppeld aan je Google-account. Als je al een Google-account hebt en bent ingelogd bij het gebruik van Google Meet, dan is dat je profielfoto. Als je nog geen account hebt aangemaakt, moet je eerst een Google-account maken.

Als je eenmaal een Google-account hebt gemaakt, of als je er een hebt gemaakt en nog geen profielfoto hebt geselecteerd, kun je het volgende doen:

  1. Ga naar de Google Meet-webpagina en klik op uw Google-accountpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

    Image
    Image
  2. Klik in het vervolgkeuzemenu op Uw Google-account beheren. Hiermee gaat u naar uw Google-accountpagina.

    Image
    Image
  3. Klik op het ronde profielpictogram of de afbeelding in het midden van de pagina.

    Image
    Image
  4. Als je al een profielpictogram hebt ingesteld, klik je op Wijzigen.

    Image
    Image
  5. Je wordt gevraagd een profielafbeelding uit Google Foto's te kiezen, er een te uploaden vanaf je computer of de camera van je computer te gebruiken.

    Klik op Google Photos om een afbeelding uit uw Google Photos-account te selecteren.

    Image
    Image
  6. Pas het bijsnijden, positioneren en roteren van de afbeelding naar wens aan en klik op Opslaan als profielfoto om te voltooien.

    Image
    Image
  7. Om de camera van uw computer te gebruiken, klikt u op Camera en klikt u ergens op het scherm om een foto te maken.

    Image
    Image
  8. Om een afbeelding vanaf uw computer te uploaden, klikt u op Upload en sleept u de foto die u wilt gebruiken van uw computermap naar het venster in uw browser, of klikt u op Kies foto om te uploaden.

    Image
    Image
  9. Als u op Foto kiezen om te uploaden klikt, navigeert u door uw computerbestanden om de gewenste afbeelding te selecteren en klikt u vervolgens op Open.

    Image
    Image
  10. Pas het bijsnijden, positioneren en roteren van de afbeelding naar wens aan. Klik op Opslaan als profielfoto om te voltooien.

    Image
    Image
  11. Uw nieuwe profielafbeelding voor uw Google-account is klaar, maar het kan een paar dagen duren voordat de wijzigingen worden weergegeven.

    Image
    Image
  12. De profielafbeelding van uw nieuwe Google-account verschijnt naast uw naam in Google Meet zodra de wijziging is voltooid.

    Image
    Image

Hoe wijzig ik mijn afbeelding in Google Meet?

Het wijzigen van je profielfoto in Google Meet is hetzelfde als het toevoegen van een afbeelding. U moet de afbeelding die voor uw Google-account wordt gebruikt, wijzigen.

  1. Open uw webbrowser, ga naar de Google Meet-webpagina en klik op uw Google-accountpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

    Image
    Image
  2. Klik in het vervolgkeuzemenu op Uw Google-account beheren.

    Image
    Image
  3. Klik op uw Google-accountpagina op het ronde pictogram met uw huidige profielafbeelding in het midden van de pagina.

    Image
    Image
  4. Klik op Wijzigen.

    Image
    Image
  5. Je wordt gevraagd een profielafbeelding uit Google Foto's te kiezen, er een te uploaden vanaf je computer of de camera van je computer te gebruiken.

    Klik op Google Photos en selecteer een afbeelding uit je Google Photos-account die je wilt gebruiken.

    Image
    Image
  6. Om de camera van uw computer te gebruiken, klikt u op Camera en klikt u ergens op het scherm om een foto te maken.

    Image
    Image
  7. Om een afbeelding vanaf uw computer te uploaden, klikt u op Upload en sleept u de foto die u wilt gebruiken van uw computermap naar het venster in uw browser, of klikt u op Kies foto om te uploaden.

    Image
    Image
  8. Na het selecteren van een afbeelding of het maken van een foto, pas je het bijsnijden, positioneren en roteren naar wens aan en klik je op Opslaan als profielfoto om te voltooien.

    Image
    Image
  9. Uw nieuwe profielafbeelding voor uw Google-account is ingesteld, hoewel het een paar dagen kan duren voordat de wijzigingen worden weergegeven.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe wijzig ik mijn naam in Google Meet?

    Uw Google Meet-weergavenaam is hetzelfde als uw Google-account, dus het proces is hetzelfde als het wijzigen van uw Google-accountnaam. Ga naar uw accountpagina op Google, log in en selecteer Persoonlijke Info. Voer een nieuwe naam in en selecteer vervolgens Opslaan.

    Hoe neem ik op in Google Meet?

    Om op te nemen in Google Meet, start u de vergadering en selecteert u de drie verticale stippen > Vergadering opnemen. Opnamen worden opgeslagen in uw Meet Recordings-map in Google Drive. Als je geen optie ziet om een vergadering op te nemen, heb je mogelijk geen toestemming.

    Hoe deel ik mijn scherm op Google Meet?

    Als u uw scherm op Google Meet wilt delen, selecteert u Nu presenteren. Als u wilt stoppen met delen, selecteert u You Are Presenting > Stop Presenting.

    Hoe wijzig ik mijn achtergrond in Google Meet?

    Tijdens een vergadering, selecteer Achtergrond wijzigen. Je kunt je achtergrond vervagen in Google Meet of Add selecteren om afbeeldingen te uploaden.

Aanbevolen: