Een afbeelding toevoegen aan uw Gmail-handtekening

Inhoudsopgave:

Een afbeelding toevoegen aan uw Gmail-handtekening
Een afbeelding toevoegen aan uw Gmail-handtekening
Anonim

Wat te weten

  • Instellingen > Alle instellingen bekijken > Algemeen > Handtekening > Nieuwe maken > Maken > Afbeelding invoegen > selecteer afbeelding > Select > Wijzigingen opslaan.
  • Voer voor een snelle handtekening onder aan de e-mail handtekeninginfo in > Insert photo > selecteer afbeelding > Insert.
  • U kunt het formaat van de afbeelding wijzigen door de afbeeldingshandvatten te gebruiken of door de Small, Best fit of te gebruiken Origineel formaat knoppen.

In dit artikel worden twee manieren uitgelegd om een afbeelding aan je Gmail-handtekening toe te voegen. Instructies zijn van toepassing op de desktopversie van Gmail op alle besturingssystemen.

Image
Image

Gmail maakt het gemakkelijk om een afbeelding toe te voegen aan je e-mailhandtekening. Je kunt een afbeelding uploaden vanaf je computer, een afbeelding van een URL gebruiken of een foto toevoegen die je naar je Google Drive-account hebt geüpload.

Je kunt ook een Gmail-handtekening instellen voor je mobiele apparaat. De mobiele handtekening kan alleen tekst zijn.

Een afbeelding toevoegen aan uw Gmail-handtekening

Een afbeelding opnemen in uw Gmail-handtekening is net zo eenvoudig als het kiezen van de foto en beslissen waar u deze wilt plaatsen.

Deze video is gemaakt voordat Gmail gebruikers toestond afbeeldingen toe te voegen vanaf hun computer.

  1. Met Gmail geopend, ga naar de rechterbovenhoek en selecteer het Settings (tandwiel) icoon. Kies vervolgens in het menu Bekijk alle instellingen.

    Image
    Image
  2. Ga naar het tabblad Algemeen en scrol omlaag naar het gebied Signature.
  3. Als je geen bestaande handtekening hebt, selecteer je Maak nieuwe. Als je een handtekening hebt ingesteld, selecteer deze dan.

    Als je Gmail hebt ingesteld om e-mail te verzenden vanaf meerdere e-mailadressen, zie je die e-mailaccounts hier vermeld. Selecteer het e-mailadres in het vervolgkeuzemenu waarvoor u de afbeeldingshandtekening wilt maken.

    Image
    Image
  4. Als u een nieuwe handtekening maakt, voert u er een naam voor in en selecteert u Create.

    Image
    Image
  5. Plaats de muiscursor waar u de afbeelding wilt hebben. Als het bijvoorbeeld onder uw naam zou moeten verschijnen, typt u uw naam en drukt u op Enter om een nieuwe regel voor de afbeelding te maken.
  6. Selecteer in het menu in de handtekeningeditor Insert Image. Het Een afbeelding toevoegen dialoogvenster verschijnt.

    Als je Gmail zakelijk gebruikt, is dit een kans om een aangepast logo of een kleine foto van jezelf toe te voegen. Overdrijf het niet met een handtekening die te flitsend is.

    Image
    Image
  7. In het Een afbeelding toevoegen dialoogvenster, zoek of blader door uw afbeeldingen op het Mijn schijf tabblad, of upload er een metUpload of Webadres (URL).

    Image
    Image
  8. Kies Select om de afbeelding in de handtekening in te voegen.

    Als je een afbeelding uploadt vanaf je computer, wordt de afbeelding automatisch gekopieerd naar het handtekeningveld.

  9. Om het formaat van de afbeelding te wijzigen nadat deze in de handtekening is ingevoegd, selecteert u deze en kiest u vervolgens Small, Medium, Groot, of Originele grootte.

    Image
    Image
  10. Scroll naar de onderkant van het scherm en selecteer Wijzigingen opslaan.

    Image
    Image
  11. De afbeelding verschijnt met uw handtekening op elk bericht dat u verzendt.

    Ga terug naar deze stappen om de afbeelding uit de handtekening te verwijderen, de tekst te bewerken of de handtekening uit te schakelen.

Hoe u snel fotohandtekeningen kunt maken

Als je wilt, kun je een Gmail-handtekening maken met een afbeelding terwijl je de e-mail schrijft. Met deze aanpak kunt u verschillende handtekeningen maken voor verschillende ontvangers. Hier is hoe:

  1. Typ je bericht zoals gewoonlijk. Typ op de volgende regel twee koppeltekens (- -) waar uw handtekening normaal gesproken zou komen.

    Image
    Image
  2. Typ daaronder uw handtekeninginformatie (het zou eruit moeten zien als een automatisch toegevoegde handtekening).

    Image
    Image
  3. Plaats de cursor waar u de afbeelding wilt laten verschijnen. Selecteer vervolgens onderaan het compositievenster Insert photo (het pictogram dat eruitziet als een vierkant met bergen erin).

    Image
    Image
  4. Selecteer in het dialoogvenster Insert Photo de afbeelding die u wilt gebruiken en kies vervolgens Insert.

    Image
    Image
  5. Om de afbeeldingsgrootte aan te passen, selecteert u de afbeelding en gebruikt u vervolgens de handvatten om de hoeken te slepen. U kunt ook één keer op de afbeelding klikken en de knoppen Small, Best fit en Original size gebruiken om het formaat te wijzigen het automatisch.

    Image
    Image
  6. Je hebt nu een volledige fotohandtekening.

Aanbevolen: