Hoe u de naam van uw vuurstok kunt wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe u de naam van uw vuurstok kunt wijzigen
Hoe u de naam van uw vuurstok kunt wijzigen
Anonim

Wat te weten

  • Vind de naam van uw Fire TV Stick via Instellingen > My Fire TV > Over > Apparaatnaam.
  • Log in op uw Amazon-account en ga naar Beheer uw inhoud en apparaten > Apparaten > kies Bewerken naast je Fire Stick > Save.
  • Je kunt een Fire Stick afmelden om hem cadeau te doen of hem toewijzen aan een ander Amazon-account.

Dit artikel legt uit hoe je de naam van een Amazon Fire TV Stick kunt wijzigen. Beheer de namen en registratie van uw Fire TV-apparaat vanuit uw Amazon-account.

Hoe u de naam van uw vuurstok kunt wijzigen

Hernoem je Fire TV Stick door toegang te krijgen tot de apparaten die aan je Amazon-account zijn gekoppeld.

Instructies en schermafbeeldingen hieronder beschrijven het proces voor het wijzigen van deze instelling in een webbrowser. Het proces is vergelijkbaar in de mobiele Amazon-app.

  1. Log in op uw Amazon-account en selecteer Account in het vervolgkeuzemenu naast Account & Lijsten.

    Image
    Image
  2. Klik op Uw apparaten en inhoud.

    Image
    Image
  3. Selecteer Apparaten beheren.

    Image
    Image
  4. Selecteer de Fire TV Stick om de naam te wijzigen onder Amazon devices > Fire TV.

    Image
    Image

    Als je meerdere Fire TV-sticks hebt en je weet niet zeker welke, zoek dan de naam van elk apparaat op in het Fire TV-menu. Ga naar Instellingen > My Fire TV > Apparaatnaam.

  5. Klik op Bewerken naast uw apparaat op de pagina Apparaatoverzicht.

    Image
    Image
  6. Hernoem de Fire TV Stick in het bewerkingsvak en selecteer Save als je klaar bent.

    Image
    Image

    Als u een reeds toegewezen naam kiest, laat het dialoogvenster Apparaatgegevens bewerken u weten dat u een nieuwe bijnaam moet kiezen.

Kan ik mijn oude vuurstok aan iemand anders geven?

Als je meerdere Fire Sticks hebt en je wilt een ouder model aan een vriend of familielid geven, dan kun je jezelf als eigenaar verwijderen door het apparaat uit te schrijven.

Er zijn twee hoofdmethoden om dit te bereiken.

  • Vanuit je Amazon-account: Ga naar Account > Je apparaten en inhoud > Apparaten beheren. Selecteer uw Fire TV en klik op de Deregister knop.
  • Binnen de Fire TV-interface: Ga naar Instellingen > Account > Over > Uitschrijven.

Zodra je de Fire Stick uitschrijft, verlies je alle kijkgeschiedenis die aan het apparaat is gekoppeld. Alle gekochte apps zijn echter nog steeds toegankelijk vanaf uw Amazon-account en beschikbaar op andere geregistreerde apparaten.

Voordat je het apparaat weggeeft, moet je ook je Fire Stick terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

  • Ga naar Instellingen > My Fire TV > Reset naar fabrieksinstellingen >Reset.
  • Of gebruik de Back+Right afstandsbedieningscombinatie en selecteer Reset om het apparaat te wissen.

Nu is je Fire Stick klaar voor een nieuwe eigenaar.

Kunt u wijzigen voor wie een Fire Stick is geregistreerd?

Net als andere Amazon-apparaten kun je de eigenaar van een Fire Stick wijzigen door de accountregistratie van het Amazon-apparaat te wijzigen.

Na het verwijderen van je registratie en het terugzetten naar de fabrieksinstellingen van het apparaat, kan de nieuwe eigenaar de stappen op het scherm volgen om het apparaat in te stellen en te koppelen aan een ander Amazon-account.

Als je het apparaat in het huishouden wilt houden en het wilt registreren bij een ander gezinslid, ga dan naar Instellingen > Mijn account> Over > Deregistreren uit het Fire TV-menu. Log vervolgens in met de Amazon-gegevens van de nieuwe accounthouder.

Hoe verander ik de instellingen op Fire Stick?

Je kunt je Fire Stick-ervaring personaliseren via het gedeelte Instellingen van het Fire TV-menu.

Ga naar de Fire TV-instellingen door het Settings (tandwiel)-pictogram in de menubalk te selecteren of houd de Home-knop op uw Fire TV-afstandsbediening.

Hier zijn een paar handige instellingen om te bekijken:

  • Privacy-instellingen: Ga naar Voorkeuren > Privacy-instellingen om het datagebruik van het apparaat te beheren, app-gegevensgebruik en advertenties.
  • Screensaver: Pas de afbeelding en instellingen van je screensaver aan via Display & Sounds > Screensaver.
  • Autoplay: Bepaal vanuit Preferences > Featured Content of u video en audio wilt toestaan om automatisch af te spelen in de Featured Rotator boven het Fire TV-menu.
  • Meldingen: Schakel meldingen in of uit vanuit Applicaties > Appstore >Meldingen . U kunt de instellingen voor meldingen ook beheren vanuit Preferences > Notifications.

Hoe wijzig ik mijn Amazon-profielnaam?

Amazon staat maximaal zes kijkersprofielen toe voor een individueel account op een Fire Stick. Als u de manier wilt wijzigen waarop uw Amazon-profielnaam wordt weergegeven, bewerkt u het profiel vanuit het Fire TV-menu.

Selecteer de profile avatar > klik op het pencil icoon onder het profiel om te wijzigen > bewerk je naam > en kies Next > Save om de weergavenaam bij te werken.

Image
Image

Als u uw Amazon-accountnaam wilt wijzigen, logt u in en gaat u naar Account > Login & Security en selecteert u Editnaast je naam.

FAQ

    Hoe verander ik de naam van een Fire Stick op een telefoon?

    Download de mobiele Amazon-app voor iOS of download de Android-app en log in op je account. Tik op het profielpictogram onderaan en tik vervolgens op Uw account > Inhoud en apparaten beheren In de Amazon Devices sectie, tik op Fire TV en tik vervolgens op uw Fire Stick-apparaat. Tik op de blauwe bewerkingslink, verwijder de bestaande naam, typ de nieuwe naam in en tik vervolgens op Opslaan

    Hoe verander ik de naam van mijn Fire Stick van de Fire Stick?

    Je kunt de naam van je Fire Stick niet rechtstreeks op de Fire Stick zelf wijzigen; je moet naar je account gaan via de mobiele Amazon-app of Amazon.com. U kunt echter de huidige naam van uw Fire Stick vinden: Open de Fire TV Stick-app en ga naar Settings > My Fire TV >Fire TV Stick U ziet uw huidige naam onder Device Name

Aanbevolen: