Opslaan in Animal Crossing

Inhoudsopgave:

Opslaan in Animal Crossing
Opslaan in Animal Crossing
Anonim

Animal Crossing: New Horizons is een ontspannend spel waarmee je je paradijselijke eiland kunt bouwen. Het is echter tijdrovend om een eiland te maken en het is niet helemaal duidelijk hoe je het spel moet opslaan (zodat je niet al je harde werk verliest). Dit artikel begeleidt u bij het opslaan op ANCH en bespreekt de functie voor automatisch opslaan.

Besparen op 'Animal Crossing: New Horizon'

Als je enige tijd hebt besteed aan het spelen van ANCH, heb je waarschijnlijk al gemerkt dat er geen instellingen zijn om aan te passen en geen duidelijke manier om je spel handmatig op te slaan. Als je daardoor netelroos krijgt, begrijpen we dat. Maar raak nog niet in paniek. Er is een manier om je spel handmatig op te slaan, en het is makkelijker dan je denkt.

Als je klaar bent om je spel op te slaan, hoef je alleen maar op de - (minus) knop op je linker controleur. Als je dat doet, zal het spel je vragen met een bericht als: "Ben je klaar om het een dag te noemen?" of "Klaar om de zaken voor nu af te ronden?" Selecteer Save and end of Yes om het spel op te slaan en af te sluiten.

Image
Image

De volgende keer dat je Animal Crossing-game opent, begin je weer thuis en verlies je niets van je voortgang. Maar er zijn een aantal dingen die u moet weten over handmatig opslaan in Animal Crossing: New Horizons.

  • Je kunt niet sparen als je vrienden je eiland bezoeken. U moet wachten tot uw bezoekers weg zijn voordat u kunt sparen. Als uw opslagmenu echter open is, kunnen uw vrienden niet weggaan, dus u wilt voorkomen dat het opslagmenu geopend is terwijl u bezoekers heeft.
  • Je kunt niet opslaan zonder het spel te sluiten. Je kunt het onmiddellijk opnieuw openen als je wilt, maar je moet het spel sluiten om handmatig op te slaan.

Laat Animal Crossing: New Horizons automatisch opslaan

Als je nog niet klaar bent om het spel te verlaten, heb dan niet het gevoel dat je voortdurend moet opslaan. ANCH heeft een autosave-functie die u niet eens hoeft te activeren. Het slaat gewoon periodiek de hele tijd dat je speelt op. Je merkt misschien dat het bespaart als je goed naar je scherm kijkt. Als er een opslagactie plaatsvindt, zie je een cirkelvormig pictogram in de hoek om het je te laten zien.

Image
Image

Als je een gewoontedier bent, kun je echter handmatig opslaan aan het einde van elke speelsessie, zodat je zeker weet dat je klaar bent om de volgende keer dat je inlogt op je eiland te gaan.

FAQ

    Hoe voeg je vrienden toe in Animal Crossing: New Horizons?

    Om vrienden te worden met anderen in Animal Crossing, ga je naar Dodo Airlines en praat je met Orville achter de balie. Zeg hem dat je bezoek wilt. Nadat je vrienden naar je eiland zijn gekomen, kun je naar de Nook-app gaan en Best Friends List > selecteren, de naam van de speler selecteren > Ask to Be Best Friends

    Hoe zwem je in Animal Crossing: New Horizons?

    Als je wilt gaan zwemmen in Animal Crossing, heb je een wetsuit nodig. U kunt er een krijgen bij de terminal in Resident Services. Als je eenmaal gekleed bent voor de gelegenheid, ga je naar het water en druk je op A om erin te springen.

    Wat is een belvoucher in Animal Crossing: New Horizons?

    Een belvoucher is een speciaal item dat Nook Miles in belletjes verandert. U kunt belvouchers kopen bij de terminal in Resident Services. Een ticket kost 500 Nook Miles en is 3.000 belletjes waard als je het in de winkel verkoopt.

    Hoe kom je aan rapen in Animal Crossing: New Horizons?

    Daisy Mae verkoopt elke zondagochtend rapen. Maar ze verschijnt pas nadat je Nook's Cranny hebt ontgrendeld. Ze dwa alt over het eiland, dus je moet misschien wat verkennen om haar te vinden.

Aanbevolen: