Een website toevoegen aan en opslaan op het startscherm op uw iPad

Inhoudsopgave:

Een website toevoegen aan en opslaan op het startscherm op uw iPad
Een website toevoegen aan en opslaan op het startscherm op uw iPad
Anonim

Wat te weten

  • Open Safari-browser > ga naar de website en tik op Share icon.
  • Tik vervolgens op Toevoegen aan startscherm. Om de link een nieuwe naam te geven, tikt u op de websitenaam > Toevoegen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een website op het startscherm kunt opslaan en deze kunt gebruiken als een app op apparaten met iOS 8 en hoger.

Een website op uw startscherm vastzetten

Wanneer u een website start vanaf het startscherm, wordt Safari geopend met een link naar de website. Dus sluit na uw sessie Safari af of ga verder met browsen.

Om uw meestgebruikte sites altijd bij de hand te houden:

  1. Open de Safari-browser en ga naar de website die u wilt opslaan op het startscherm.
  2. Tik op het pictogram Delen.

    Image
    Image
  3. Tik op Toevoegen aan startscherm.

    Image
    Image
  4. Er verschijnt een venster met de naam van de site, de URL en een pictogram. Om de link een nieuwe naam te geven, tik je op de websitenaam.

    Image
    Image
  5. Tik op Toevoegen om de taak te voltooien.

    Image
    Image
  6. Safari wordt gesloten en er verschijnt een pictogram voor de website op het startscherm.

Wat kun je nog meer doen met de Share-knop?

Het Safari Share-menu heeft opties om webpagina's op te slaan, te delen en te lezen. Hier zijn enkele dingen die u via dit scherm kunt doen:

  • Message: gebruik deze optie om een link naar een vriend in een sms-bericht te sturen.
  • Mail: gebruik deze optie om de link naar een vriend te e-mailen. Deze optie opent het scherm voor het opstellen van een e-mail waar u een bericht kunt typen om de link te begeleiden.
  • AirDrop: gebruik AirDrop om snel bestanden te delen met iPhones en iPads in de buurt, zolang die apparaten ook AirDrop hebben geactiveerd. Deze apparaten moeten in uw contactenlijst staan, hoewel u AirDrop kunt instellen om elk apparaat in de buurt te detecteren. Tik op hun contactfoto in het AirDrop-gebied (als ze geen foto hebben, worden hun initialen weergegeven) om een website, foto of iets anders te delen.
  • Toevoegen aan notities: Als je geen bladwijzer wilt maken voor een website, maar de link wel wilt bewaren voor later gebruik, tik je op deze optie. Toevoegen aan leeslijst is hiervoor ook een goede optie, maar door een notitie toe te voegen, kunt u vanaf elk apparaat met iCloud naar de link gaan.
  • Facebook: Als uw iPad is verbonden met Facebook, kunt u snel een link naar het artikel in uw feed plaatsen. Je kunt het ook delen op Twitter.
  • Toevoegen aan iBooks als PDF: Converteer elke webpagina naar een PDF met deze optie. Gebruik deze optie voor lange artikelen. Het kopieert alles op de webpagina, inclusief foto's, afbeeldingen en diagrammen.
  • Print: als je een AirPrint-printer hebt, kun je snel een webpagina afdrukken.
  • Desktopsite aanvragen: Als een webpagina een voor mobiel geoptimaliseerde en niet-volledig-functionele pagina weergeeft, gebruik dan deze functie om de desktopversie aan te vragen.

FAQ

    Hoe verwijder ik website-snelkoppelingen van het startscherm van mijn iPad?

    Als u de snelkoppelingen op het startscherm van de iPad wilt verwijderen, houdt u de snelkoppeling ingedrukt en tikt u vervolgens op Delete in het pop-upvenster.

    Hoe voeg ik widgets toe op iPad?

    Om iPad-widgets toe te voegen, houdt u een leeg gebied op het startscherm ingedrukt en tikt u vervolgens op de Plus (+) in het linker bovenhoek. Kies een widget, selecteer een formaat en tik vervolgens op Widget toevoegen > Gereed.

Aanbevolen: