Spotify's Wear OS-update ter ondersteuning van offline luisteren en downloaden

Spotify's Wear OS-update ter ondersteuning van offline luisteren en downloaden
Spotify's Wear OS-update ter ondersteuning van offline luisteren en downloaden
Anonim

Spotify brengt de komende weken een bijgewerkte Wear OS-app uit, die offline afspelen ondersteunt op Google-smartwatches met Wear OS 2.0 en hoger.

De aankondiging werd gedaan op de officiële blog van Spotify en bevat gedetailleerde informatie over wat gebruikers kunnen verwachten van de nieuwe functie en instructies voor het gebruik van offline afspelen.

Image
Image

Volgens The Verge kunnen Spotify Premium-gebruikers met deze functie hun favoriete albums, afspeellijsten en podcasts downloaden.

Gratis gebruikers kunnen alleen podcasts downloaden en ze moeten muziek streamen in Shuffle-modus via wifi of een mobiele verbinding.

Aankomende smartwatches, zoals de Galaxy Watch 4 en Watch 4 Classic, hebben de nieuwste versie van Wear OS geïnstalleerd en offline afspelen ingeschakeld.

In de blogpost drong Spotify er bij zijn klanten ook op aan om smartwatches van de elektronische bedrijven Mobvoi en Suunto en het modebedrijf Fossil Group in de gaten te houden, omdat ze ook producten zullen hebben die offline Wear OS draaien.

Image
Image

Spotify introduceert al maanden offline luisteren naar een breed scala aan producten. In mei voegde Spotify offline afspeellijsten toe aan Apple Watches en werkte eerder samen met Samsung om offline downloads aan Tizen smartwatches aan te bieden.

Aangezien Wear OS 2.0 offline kan afspelen, zullen meer producten toegang hebben tot deze functie, die oorspronkelijk exclusief was voor Wear OS 3-horloges. Dit betekent dat gebruikers met oudere smartwatches of smartwatches van derden niet tot medio 2022 hoeven te wachten op Wear OS 3 en offline afspelen.

Aanbevolen: