Hoe de Apple Pencil-batterij te controleren

Inhoudsopgave:

Hoe de Apple Pencil-batterij te controleren
Hoe de Apple Pencil-batterij te controleren
Anonim

Wat te weten

  • De batterijstatus van de Apple Pencil van de tweede generatie wordt weergegeven als een melding wanneer deze is aangesloten op uw iPad.
  • Je kunt de batterij van elke Apple Pencil controleren met de widget Batterijen.

Dit artikel bevat instructies voor het controleren van het batterijniveau van de Apple Pencil.

Hoe de Apple Pencil-batterij te controleren

Apple's Pencil wordt aangedreven door een kleine ingebouwde batterij die moet worden opgeladen om te werken.

Eigenaars van de tweede generatie Apple Pencil hebben het gemakkelijk. Om de batterij te controleren, bevestig je de Apple Pencil magnetisch aan de zijkant van je iPad. Er verschijnt een pop-upmelding die de batterijstatus aangeeft bovenaan het scherm van de iPad zodra de Apple Pencil van de tweede generatie is aangesloten.

De status wordt echter maar kort weergegeven en helpt eigenaren van de eerste generatie Apple Pencil niet. Als je de batterij van de eerste generatie wilt controleren of de batterij van de tweede generatie wilt controleren terwijl deze is losgekoppeld, moet je de batterijwidget gebruiken.

Deze methode vereist iPadOS 13 of nieuwer.

  1. Veeg naar rechts vanaf het startscherm om de weergave Vandaag te openen.
  2. Scroll naar de onderkant van de weergave Vandaag en tik op de knop Bewerken.

    Image
    Image
  3. Tik op de knop + bovenaan de weergave Vandaag.

    Image
    Image
  4. Er verschijnt een menu met een selectie van widgets. Zoek en tik op de widget Batterijen.

    Image
    Image
  5. Het volgende menu geeft je verschillende opties voor de widget. Kies degene die je wilt gebruiken en tik vervolgens op Widget toevoegen.

    Image
    Image
  6. De widget verschijnt nu in de weergave Vandaag. Je kunt ernaar verwijzen wanneer je de batterij van je Apple Pencil wilt controleren.

    Image
    Image

Op iPadOS verschijnen widgets die bovenaan de Vandaagweergave verschijnen ook op het startscherm wanneer een iPad in liggende stand wordt gebruikt. Je kunt de batterij van je Apple Pencil (bijna) constant in de gaten houden door de widget Batterijen naar de bovenkant van de weergave Vandaag te verplaatsen.

Is er een batterij in de Apple Pencil?

Ja, er zit een batterij in de Apple Pencil. Om specifieker te zijn, de Apple Pencil heeft een ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij. Het is niet anders dan je telefoon of laptop, maar veel kleiner.

Dit is een beetje anders dan de concurrenten van de Apple Pencil, zoals de Microsoft Surface Pen. Velen hebben een vervangbare, wegwerpbatterij, zoals een AAAA-batterij of een horlogebatterij. Deze wegwerpbatterijen gaan langer mee dan de ingebouwde batterij van de Apple Pencil (enkele maanden tot een jaar), maar het kan lastig zijn om ze te vervangen.

Het is niet mogelijk om de batterij van de Apple Pencil te vervangen. Het potlood moet worden vervangen als de batterij defect raakt.

FAQ

    Hoe lang gaat de batterij van de Apple Pencil mee?

    Een volledig opgeladen Apple Pencil gaat ongeveer 12 uur mee. Als uw batterij leeg is, kunt u ongeveer 15 seconden opladen voor ongeveer 30 minuten gebruik. Hoewel er geen officieel woord is over hoe lang een Apple Pencil precies meegaat voordat hij helemaal leeg is, kun je er waarschijnlijk minstens een paar jaar mee vooruit, zolang je voor de batterij zorgt (houd hem opgeladen en laat hem niet gaan zeer lange tijd niet gebruikt).

    Hoe koppel je de Apple Pencil met een iPad?

    Sluit eerst de Pencil aan op je iPad met behulp van de magnetische connector (2e generatie) of de Lightning-connector (1e generatie). Een Pair-knop zou moeten verschijnen. Tik erop. Als de Pencil niet op deze manier koppelt, ga dan naar Settings > Bluetooth en zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld. Tik op het potlood en tik vervolgens op de info-knop > Vergeet Sluit uw potlood opnieuw aan op de iPad en tik op de knop Koppelen.

    Welke iPads werken met de Apple Pencil?

    De 2e generatie Apple Pencil is compatibel met de iPad Pro 12,9-inch (3e, 4e en 5e generatie), de iPad Pro 11-inch (1e, 2e en 3e generatie) en de iPad Air (4e generatie). De 1e generatie Apple Pencil is compatibel met de iPad (6e, 7e en 8e generatie), de iPad Air (3e generatie), de iPad mini (5e generatie), de iPad Pro 12.9-inch (1e en 2e generatie), de iPad Pro 10,5-inch en de iPad Pro 9,7-inch.

Aanbevolen: