Hoe een Apple Pencil in te stellen

Inhoudsopgave:

Hoe een Apple Pencil in te stellen
Hoe een Apple Pencil in te stellen
Anonim

Wat te weten

  • Niet alle Apple Pencil-modellen werken met alle iPads; zorg ervoor dat je Apple Pencil compatibel is met het model iPad dat je gebruikt.
  • Voor een 1e generatie Apple Pencil op een iPad: sluit het potlood aan op de poort van je iPad.
  • Voor een 2e generatie Apple Pencil: breng het potlood naar de rechterkant van de iPad zodat het magnetisch aan de zijkant wordt bevestigd. Eenmaal gekoppeld, is het gekoppeld.

Dit artikel laat zien hoe je een Apple Pencil op een iPad aansluit en geeft inzicht in wat je kunt doen met de Apple Pencil als deze eenmaal is aangesloten.

Hoe verbind ik mijn Apple Pencil met mijn iPad?

Aangezien de Apple Pencil niet bij de iPad wordt geleverd, moet je hem aansluiten zodra je alles uit de doos hebt gehaald. Gelukkig is het eenvoudig om een Apple Pencil aan te sluiten. Houd er echter rekening mee dat de manier waarop u de Apple Pencil aansluit, afhangt van het model iPad dat u heeft.

Eenmaal verbonden, worden de Apple Pencil en iPad gesynchroniseerd, wordt de firmware indien nodig bijgewerkt en wordt het potlood opgeladen. Ervan uitgaande dat de Apple Pencil voldoende is opgeladen, kunt u uw Apple Pencil gaan gebruiken.

Hoe stel ik mijn Apple Pencil in?

Zodra je je Apple Pencil hebt aangesloten, kun je een paar instellingen wijzigen om hem precies te laten werken zoals jij dat wilt. Probeer deze instelling om uw Apple Pencil in te stellen op uw behoeften.

Om de Apple Pencil-instellingen aan te passen, ga naar Instellingen > Apple Pencil.

Image
Image

Wijzigen wat een dubbele tik doet

Een handige functie van je Apple Pencil is de mogelijkheid om er dubbel op te tikken om de functionaliteit van de stylus te wijzigen. Het is beperkt tot een paar opties, maar u kunt ervoor kiezen om het te laten Schakelen tussen huidig hulpmiddel en gum of Schakelen tussen huidig hulpmiddel en laatst gebruikt U hebben ook de mogelijkheid om te dubbeltikken om Kleurenpalet tonen als je wilt, wat een handige functie is als je je iPad gebruikt voor veel grafische werken in programma's zoals Photoshop of Procreate.

Wijzigen hoe u de Apple Pencil gebruikt

Als je je Apple Pencil wilt gebruiken om op je iPad te navigeren, moet je dat aanpassen in de instellingen. Je kunt Alleen tekenen met Apple Pencil in- of uitschakelen, afhankelijk van wat je voorkeur heeft. Als het Aan is (de schuifregelaar is groen), kun je de Apple Pencil alleen gebruiken om op je iPad te tekenen en te schrijven. Dat betekent dat je je vingers moet gebruiken om op je iPad te scrollen, vegen en tikken. Als het Uit is (de schuifregelaar is grijs), kun je tekenen, schrijven of navigeren met de Apple Pencil.

Gebruik je Apple Pencil om met de hand te schrijven in tekstvakken

Scribble laat je met de hand schrijven in elk tekstvak. Zodra Scribble is ingeschakeld, hoeft u alleen maar met uw potlood in het tekstvak te tikken om in dat veld te schrijven. Het vergt in sommige gebieden wat oefening (zoals de adresbalk van een webbrowser), maar als je er eenmaal aan gewend bent, wordt het een handige functie (omdat je het potlood al in je hand hebt).

Zo veel meer

Je kunt nog zoveel meer doen met je Apple Pencil, maar dit omvat alle basisprincipes die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Je kunt ook meer te weten komen over de beste apps voor Apple Pencil op je iPad of de beste apps voor Apple Pencil op je iPad Pro.

FAQ

    Hoe weet ik of mijn Apple Pencil is opgeladen?

    Om de batterijstatus van uw Apple Pencil te controleren, bevestigt u het potlood (tweede generatie) op uw iPad en bekijkt u de oplaadstatus op het scherm. Om te zien hoeveel lading je potlood heeft terwijl je het gebruikt, kijk je in de Vandaagweergave op je iPad.

    Hoe lang moet ik mijn Apple Pencil opladen voordat ik hem voor de eerste keer gebruik?

    Het duurt niet lang om je Apple Pencil volledig op te laden. Probeer hem 10-15 minuten op te laden voordat je hem voor de eerste keer gebruikt.

    Ik moet mijn Apple Pencil steeds opnieuw koppelen. Wat is er aan de hand?

    Als je Apple Pencil niet correct is gekoppeld, moet je een paar dingen controleren. Controleer uw batterijstatus en zorg ervoor dat de Apple Pencil volledig is opgeladen. Zorg ervoor dat je een Apple Pencil gebruikt die compatibel is met je iPad en zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld. Als je iPad en Apple Pencil nog steeds niet goed koppelen, probeer dan de verbinding te verbreken en vervolgens de apparaten opnieuw te koppelen. Ga naar Instellingen > Bluetooth en tik op het i nformation-pictogram naast Apple Pencil Tik op Vergeet dit apparaat en bevestig. Bevestig je Apple Pencil (2e generatie) magnetisch aan de zijkant van je iPad. Voor een eerste generatie Apple Pencil, ontgrendel je de Apple Pencil en sluit je deze aan op de Lightning-poort van de iPad. Het koppelen zou automatisch moeten beginnen.

Aanbevolen: