De 5 beste gratis thema's voor Android

Inhoudsopgave:

De 5 beste gratis thema's voor Android
De 5 beste gratis thema's voor Android
Anonim

Als je het uiterlijk van je Android-apparaat wilt veranderen, kun je eenvoudig gratis Android-thema's krijgen van de Google Play Store. De onderstaande informatie moet van toepassing zijn, ongeacht wie uw Android-telefoon heeft gemaakt (Samsung, Google, Huawei, Xiaomi, enz.).

Thema's voor Android installeren in de Google Play Store

Om de thema's die je in de Google Play Store vindt te installeren, moet je eerst een zogenaamd Android-opstartprogramma installeren. Nadat u een thema hebt gedownload, opent u het en wordt u gevraagd het juiste opstartprogramma te downloaden en te installeren. Als dat klaar is, kun je het thema toepassen.

De onderstaande thema's vereisen allemaal CMM Launcher. U kunt CMM Launcher downloaden en zoeken naar thema's om op uw apparaat te installeren in de app, of u kunt de thema's rechtstreeks downloaden van Google Play.

Het installeren van het opstartprogramma past het thema mogelijk niet automatisch toe. Ga naar Play Store > Mijn apps en games > Geïnstalleerd om het thema te vinden dat je hebt gedownload en tik vervolgens op Open om het thema toe te passen.

Voor dat lentegevoel: Sakura-thema

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Bloemrijk, lentegevoel.

  • Dynamische kalenderpictogrammen.

Wat we niet leuk vinden

Een beetje te schattig voor sommigen.

Als de lente in aantocht is, zal het Sakura-thema je helpen de warmte van een nieuw seizoen te voelen. Dit thema zit in de CMM Launcher-collectie, wat betekent dat je CMM Launcher moet downloaden voordat je het thema kunt toepassen. Eenmaal geïnstalleerd, kun je met dit thema je achtergrond en pictogrammen aanpassen, zodat je niet vastzit aan de instellingen van het thema-ontwerp.

For That Summer Time Feel: Fire Flower Theme

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Mooie achtergrond en pictogrammen.
  • Koel vurig thema voor alle seizoenen.

Wat we niet leuk vinden

Tekst gaat soms over in de achtergrond.

Als het buiten warm is, helpt dit thema je om uit te drukken hoe je je voelt. Sommige iconen zijn vervangen door vlammende voorstellingen. Anderen zijn omgeven door vlammen, maar nog steeds gemakkelijk herkenbaar. Bij het thema zijn enkele handige tools inbegrepen. Dit thema vereist ook CMM Launcher.

Whimsical Winter Fun: Ice Snow Theme

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Pictogrammen zijn gemakkelijk te herkennen.
  • Eenvoudig voor de ogen.

Wat we niet leuk vinden

Geen vallende sneeuw.

Als het gaat om thema's op het startscherm, weet CMM Launcher wat je leuk vindt. Wil je je telefoon een bevroren look geven? Het Ice Snow-thema is precies wat je nodig hebt. Of je nu ingesneeuwd bent of verlangt naar een sneeuwdag, het past bij je stemming.

Holiday Fun: Christmas Santa Theme

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Vakantiethema toegepast op alle pictogrammen.
  • Laat elke dag als Kerstmis voelen.

Wat we niet leuk vinden

Alleen bruikbaar voor een maand of zo van het jaar.

Zoals vakantiethema's voor Android-apparaten gaan, is dit een goede. De app-pictogrammen zijn aangepast om eruit te zien als kerstversieringen en kunnen worden gewijzigd als u de voorkeur geeft aan een iets andere look. Net als andere thema's van CMM Launcher, heeft het Christmas Santa-thema een prestatieverhogende tool en de mogelijkheid om apps te verbergen als je telefoon is gecompromitteerd.

Perfect voor bedrijfstypes: zwart zilver thema

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Moderne, professionele uitstraling.
  • Eenvoudig en elegant.

Wat we niet leuk vinden

Een beetje te simpel voor sommigen.

Het Black Silver-thema is perfect voor elk moment van het jaar en past prachtig bij bijna elk Android-telefoonhoesje. De gestroomlijnde, verfijnde stijl is perfect voor zakelijke professionals, en de mogelijkheid om het thema aan te passen aan uw stijl maakt het bijna perfect.

Android-thema's zijn niet hetzelfde als achtergronden, die alleen de achtergrond van je telefoon veranderen. Je kunt duizenden gratis wallpapers voor Android vinden in de Play Store.

Aanbevolen: