7 Gratis Halloween-thema-sjablonen voor Microsoft Word

Inhoudsopgave:

7 Gratis Halloween-thema-sjablonen voor Microsoft Word
7 Gratis Halloween-thema-sjablonen voor Microsoft Word
Anonim

Of je je Halloween-vakantie nu schattig of angstaanjagend vindt, de beste sjablonen van Microsoft Word om je te helpen je voor te bereiden op feestjes en gerelateerde shenanigans in de late herfst.

Alle moderne, momenteel ondersteunde versies van Microsoft Word gebruiken de online sjabloongalerij van Microsoft.

Halloween Feest Flyer Sjabloon

Image
Image

Als je feest niet voor bangeriken is, breng dan de boodschap over met deze Halloween Party Flyer-sjabloon voor Microsoft Word.

Halloweenfeestmenusjabloon

Image
Image

Griezelige Halloween-feestma altijden kunnen het middelpunt van je feest zijn, en deze Halloween-feestmenusjabloon voor Word maakt het gemakkelijk om je gasten een beschrijving te geven samen met je creatieve lekkernijen.

Halloween Etiketten Sjabloon

Image
Image

Voeg labels met seizoensgebonden flair toe aan uw verzonden pakketten - of zo ongeveer alles - met behulp van deze Halloween-labelsjabloon voor Word. De labels hebben een zwarte kat en pompoen met een verscheidenheid aan kleurenranden, zijn 4 inch bij 2 inch groot en drukken 10 labels per pagina af.

Deze sjabloon werkt ook met Avery 5163, 5263, 5523, 5663, 5963, 8163, 8463 en 8663.

Spookachtig Halloween-menu

Image
Image

Bereid je in stijl voor op een meer formeel vakantie-evenement - een meergangendiner. Dit menusjabloon voor een viergangendiner waarschuwt uw gasten voor de lekkernijen die hen te wachten staan, door middel van een slim themaontwerp dat niet te stijf en niet te kinderlijk is.

Batty Halloween-uitnodiging

Image
Image

Een neutraal, op volwassenen gericht ontwerp met duidelijke, grote typografie, deze uitnodiging deelt alle noodzakelijke details in een esthetisch aantrekkelijk pakket. Geweldig voor informele bijeenkomsten bij een borrelende ketel met gekruide cider.

Halloween Award voor beste kostuum

Image
Image

Geweldig voor leraren, deze sjabloon eert een persoon wiens kostuum halo's en hoorns boven de concurrentie uitsteekt. Het eenvoudige maar kleurrijke ontwerp zal de familiekoelkast opfleuren van elke kleine kook of griezel die de prijs wint.

Heks en Spookhuis Flyer

Image
Image

Met de nadruk op donkere kleuren en traditionele afbeeldingen, biedt deze flyer net genoeg informatie om uw gasten te laten weten wanneer en waar uw feest zal plaatsvinden, zonder het ontwerp te vervuilen met onnodige informatie.

Aanbevolen: