De 6 best aangedreven subwoofers

Inhoudsopgave:

De 6 best aangedreven subwoofers
De 6 best aangedreven subwoofers
Anonim

De best aangedreven subwoofers geven een betere bas en dreun aan uw audio- of thuisbioscoopopstelling. Een van onze topkeuzes voor de meeste mensen is de Klipsch SPL-120 bij Amazon. Het heeft een aantrekkelijk ontwerp, een 12-inch front-firing woofer en 600 watt piek en 300 watt RMS. Frequentierespons is solide bij 24Hz tot 125Hz.

Als je een breder scala aan opties wilt, bekijk dan onze lijst met de beste subwoofers voor thuis. Lees anders verder om de beste actieve subwoofers te zien die je kunt krijgen.

Beste algemeen: Klipsch SPL-120

Image
Image

De Klipsch SPL-120 maakt een statement, zowel visueel als akoestisch, dankzij zijn gestroomlijnde koper-en-ebbenhouten look en, belangrijker nog, zijn heldere en krachtige basweergave. De 12-inch front-firing woofer is gemaakt van Klipsch's kenmerkende gesponnen koperen "cerametallic" materiaal, waardoor het lichtgewicht maar stijf blijft en vervorming tot een minimum wordt beperkt. De efficiënte klasse-D-versterker biedt een piek van 600 watt, maar het meest relevante getal is de mooie 300 watt RMS, het vermogen dat hij continu kan verwerken. Met een frequentierespons variërend van 24 Hz tot 125 Hz, levert het dreunende lage tonen die niet kunnen worden ontkend.

Andere functies van deze premium subwoofer zijn onder meer een energiebesparende stand-bymodus en bedieningselementen om de synergie tussen de subwoofer, luidsprekers en uw kamer te verfijnen. Het heeft dubbele RCA/LFE line-in-ingangen en als je kiest voor een aparte Klipsch draadloze kit, kun je de luidspreker tegelijkertijd op zowel de bedrade als draadloze ingangen aansluiten zonder te hoeven schakelen. Als het gaat om actieve subwoofers, kunnen verschillende maten of vermogenscapaciteiten geschikt zijn voor verschillende kamers en behoeften, maar als je een ruimte van gemiddelde grootte hebt en mooie luidsprekers die daarbij passen, is het moeilijk om fout te gaan met de SPL-120.

Beste voor grote kamers: SVS SB16-Ultra

Image
Image

De SVS SB16-Ultra, die met 129,9dB een hoge vlucht neemt, is de beste keuze voor grote kamers, of u nu in uw achtertuin of in een auditorium van 4000 vierkante meter aan het entertainen bent. De ultrakrachtige subwoofer van 122 pond is voorzien van Bluetooth-connectiviteit, zodat u de instellingen en aangepaste voorinstellingen kunt bedienen via een Android- of Apple iOS-apparaat, allemaal met één druk op de knop.

De afgedichte akoestische kast van de SVS SB16-Ultra is vervaardigd met een glanzend zwart eikenfineer dat een 8-inch diameter aan de rand gewikkelde spreekspoel herbergt die is aangesloten op de 16-inch ultra-driver aan de voorkant die wordt beschermd door een stalen gaas rooster. De ingebouwde Klasse D Sledge 1500D-versterker levert 1500 watt RMS met een piekdynamiek van 5000 watt die diep gaat tot een lage frequentierespons van 16 Hz en gaat tot 460 Hz om elk detail van het geluid daartussen vast te leggen. Het wordt geleverd met een onvoorwaardelijke garantie van vijf jaar.

Beste voor kleine kamers: Fluance DB10

Image
Image

De Fluance DB10 is de geschikte keuze in de lijst als je de juiste hoeveelheid geluid wilt voor een kleine kamer die kan worden omgevormd tot een bioscoop. De actieve subwoofer biedt een praktische benadering voor het instellen van geluid voor uw kamer met een 10-inch lange worp-driver met een geïntegreerde versterker van 45 watt RMS met een piek van 120 watt.

De Fluance DB10 geeft een langere uitslag en gecontroleerde lineariteit met lage frequentiebereiken van 38 Hz tot 180 Hz die een diepe, rijke bas leveren. Het slimme rechthoekige ontwerp is uitgerust met een polypropyleen driver met een rubberen omgeving en heeft een kast gemaakt van MDF-hout die is ontworpen om vervormingsvrij geluid te reproduceren met een akoestisch afgestemde behuizing. De automatische aan/uit-modus detecteert het signaal van uw audiobron en schakelt on-the-fly in en uit zonder op te staan. Wordt geleverd met levenslange klantenondersteuning en een fabrieksgarantie van twee jaar.

Beste voor stijl: theateroplossingen SUB15DM

Image
Image

De Theatre Solutions SUB15DM is verpakt in mahoniehout en ziet er niet uit als een actieve subwoofer, maar kan in plaats daarvan worden aangezien voor een middelpunt. De smaakvolle actieve bassubwoofer is gemaakt van vochtbestendige materialen en een MDF-behuizing met hoge dichtheid die is ontworpen met een poort om een soepele luchtstroom in en uit de kast mogelijk te maken, wat op zijn beurt het rammelen vermindert.

Theater Solutions SUB15DM heeft een ingebouwde, zeer efficiënte versterker met een 15-inch neerwaarts gerichte transducer die handig aan de onderkant is geplaatst. Het bevat een faseschakelaar van 0 tot 180 graden en variabele knoppen om zowel de frequentierespons van 23 Hz tot 150 Hz als de versterking te regelen die varieert van 2 tot 3 decibel. De achterkant bevat L/R RCA-ingangen en hoogwaardige L/R-ingangs- en uitgangsveerterminals. Na twee minuten niet-gebruik gaat de subwoofer in een stand-bymodus om stroom te besparen.

Beste middenbereik: SVS SB-1000 subwoofer

Image
Image

De SVS SB-1000 is een zwarte doos zoals de meeste subwoofers, maar dankzij het compacte ontwerp kan hij gemakkelijk onder een kast worden opgeborgen of in de hoek worden opgeborgen. De afwerking ziet er goed uit en heeft een 12-inch driver met 300 watt RMS en 720 watt piekvermogen. Het is een goede optie voor middelgrote kamers met de 24Hz tot 260Hz frequentierespons en een maximale akoestische output van 115,4dB. Voor het formaat en de prijs is het een geweldige aanvulling op een tv- of audio-opstelling in je woonkamer.

Beste voor innovatief ontwerp: SVS PC-2000

Image
Image

De SVS PC-2000 cilindrische subwoofer denkt buiten de gebaande paden. Het wordt gekenmerkt door zijn duurzame, lange, rechtopstaande, cilindrische kastontwerp met een 12-inch down-firing driver met 500 watt RMS en meer dan 1.100 watt bij piekvermogen met behulp van een Sledge STA-500D DSP-versterker om krachtig geluid te leveren.

Met afmetingen van 16,6 x 16,6 x 34 inch, gebruikt de SVS PC-2000 zijn lange verticale hoogte om basweergave op elk aandrijfniveau te reproduceren met lage frequentieresponsen die gaan van 16 Hz tot maximaal 260 Hz. De op de nok verstevigde kasten zijn sonisch en inert op maat afgesteld en afgedicht, terwijl het SoundPath Subwoofer Isolation System is ontworpen om een schonere, vervormingsloze bas te geven met minder geratel en doorbloeding in andere kamers. Het wordt geleverd in een piano glanzend zwart en premium zwart essenhout.

Onze topkeuze voor actieve subwoofers is de Klipsch SPL-120 (bekijk bij Amazon). Het biedt een aantrekkelijk ontwerp, heeft een 12-inch woofer en is in staat tot 300 watt RMS en 600 watt piekvermogen. Een goede keuze voor een grote kamer is de SVS SB16-Ultra (bekijk bij Amazon), hij heeft een indrukwekkende 129,9 decibel die kan werken om je een dreunende bas te geven in een achtertuin en 4.000 vierkante meter.

FAQ

    Heb ik een subwoofer nodig?

    Je audio-installatie voor thuis heeft geen subwoofer nodig om goed te klinken, maar als je er een hebt, voeg je verrassend veel diepte toe aan je audio-ervaring. Er zijn tal van soundbars en luidsprekers die geweldig kunnen klinken zonder subwoofer.

    Kan ik de bas niet gewoon harder zetten op mijn gewone luidsprekers?

    Natuurlijk zou dat kunnen, maar als je dit doet, wordt de rest van de audio waarnaar je luistert volledig onsamenhangend. Woofers en subwoofers werken binnen verschillende frequenties die respectievelijk hoorbaar en onhoorbaar zijn, door gewoon je bas harder te zetten, zul je waarschijnlijk meer kwaad dan goed doen aan zowel je apparatuur als je trommelvliezen door elke andere hoorbare frequentie volledig te overstemmen.

    Subwoofers laten de bas in je audioweergave meer opvallen door uit te zenden in een lagere frequentieband, waar dat gerommel vandaan komt elke keer dat er een explosie is of je naar Barry White luistert. Het hebben van een breder frequentiebereik geeft je echt de beste algehele luisterervaring zonder je apparatuur onnodig te belasten.

    Waar kan ik mijn subwoofer het beste plaatsen?

    Het leuke van subwoofers is dat ze meer moeten worden gevoeld dan gehoord. Dit betekent dat er echt geen slechte plek is om ze in je thuisbioscoopopstelling te plaatsen. Meestal is het beste antwoord hiervoor "overal dat uit de weg is", aangezien subwoofers de neiging hebben om een behoorlijk grote voetafdruk in te nemen, waar ze ook zijn. Even terzijde, je kunt ze meestal wegstoppen in een hoek van je woonkamer, achter een meubel of zelfs bedekt met een decoratief wandtapijt. U kunt heel weinig doen om de prestaties van uw subwoofer te belemmeren, zolang deze zich in de onmiddellijke nabijheid van uw audioweergave bevindt.

Aanbevolen: