Hoe Gmail-geluidsmeldingen te krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Gmail-geluidsmeldingen te krijgen
Hoe Gmail-geluidsmeldingen te krijgen
Anonim

Wat te weten

  • Als Notifier voor Gmail is geïnstalleerd, selecteert u Extensions naast de Chrome-navigatiebalk.
  • Kies Options en selecteer Speel waarschuwingsgeluid af voor nieuwe e-mails in het gedeelte Meldingen.
  • Wijzig het geluid in het vervolgkeuzemenu en sluit af.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u Gmail-geluidsmeldingen kunt inschakelen met de Notifier for Gmail-extensie voor Chrome. Het bevat informatie voor het inschakelen van een pop-upmelding voor Gmail en geluidsmeldingen voor andere e-mailproviders.

Een nieuw e-mailgeluid inschakelen voor Gmail

Als je een nieuw e-mailgeluid wilt horen wanneer je Gmail in je desktopwebbrowser gebruikt, kun je dat laten gebeuren, alleen niet in Gmail zelf.

Aangezien Gmail geen ondersteuning biedt voor het verzenden van geluidsmeldingen via een webbrowser, moet u een programma van derden installeren, zoals Notifier for Gmail (een Chrome-extensie).

Als u de Chrome-extensie Notifier for Gmail gebruikt:

  1. Selecteer Extensions naast de navigatiebalk van Chrome, selecteer vervolgens Meer acties (drie verticale stippen) en kies Options.

    Image
    Image
  2. Scroll omlaag naar het gedeelte Meldingen en zorg ervoor dat Speel waarschuwingsgeluid voor nieuwe e-mails is geselecteerd.

    Image
    Image
  3. Verander het geluid met behulp van het vervolgkeuzemenu.

    Image
    Image
  4. Verlaat het venster als je klaar bent. De wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Je kunt ook je meldingsgeluiden op Android wijzigen of het nieuwe e-mailgeluid op iOS wijzigen om een soortgelijk effect te bereiken in die mobiele apps.

Als je Gmail gebruikt via een downloadbare e-mailclient zoals Microsoft Outlook, Thunderbird of eM Client, verander je het geluid vanuit die programma's.

Een pop-upmelding inschakelen

Je kunt Gmail zo instellen dat er een pop-upmelding wordt weergegeven wanneer nieuwe e-mailberichten binnenkomen in Chrome, Firefox of Safari wanneer je bent aangemeld bij Gmail en deze in de browser hebt geopend. Schakel die instelling gewoon in Gmail in door het pictogram Instellingen te selecteren en vervolgens Alle instellingen bekijken te kiezen en naar Algemeen te gaan> Bureaubladmeldingen De melding gaat niet gepaard met een geluid.

Hoe Gmail-meldingsgeluiden in andere e-mailclients te wijzigen

Voor Outlook-gebruikers kunt u meldingsgeluiden inschakelen voor nieuwe e-mailberichten in de FILE > Options > Mail menu, met de Speel een geluid af optie uit de Bericht aankomst sectie. Om het geluid te wijzigen, opent u het Configuratiescherm en zoekt u naar "geluid". Open de applet Geluidsconfiguratiescherm en wijzig de Nieuwe e-mailmelding optie op het tabblad Geluiden.

Mozilla Thunderbird-gebruikers kunnen een soortgelijk proces doorlopen om de nieuwe e-mailwaarschuwingsruis te wijzigen.

Voor andere e-mailclients, kijk ergens in een menu Instellingen of Opties. Vergeet niet om een audiobestandsconverter te gebruiken als uw meldingsgeluid niet in het juiste audioformaat voor het programma is.

Aanbevolen: