Hoe iTunes te gebruiken om MP3's, AAC's en meer te maken

Inhoudsopgave:

Hoe iTunes te gebruiken om MP3's, AAC's en meer te maken
Hoe iTunes te gebruiken om MP3's, AAC's en meer te maken
Anonim

Wat te weten

  • Voor Macs, ga naar iTunes menu > Voorkeuren > Algemeen >Instellingen importeren > Importeren met > selecteer audioformaat > Setting > OK.
  • Om instellingen in Windows te wijzigen, start u in het Bewerken menu > Voorkeuren.
  • Import-indeling ondersteund: AAC, AIFF, MP3 en WAV.

Dit artikel legt uit hoe je iTunes kunt gebruiken om MP3's en AAC's van je cd's te maken. Informatie behandelt hoe u de importinstellingen in iTunes kunt wijzigen.

De importinstellingen in iTunes wijzigen

Elk bestandstype heeft zijn eigen sterke en zwakke punten - sommige hebben geluid van hogere kwaliteit en andere maken kleinere bestanden. Wijzig de iTunes-importinstellingen om te profiteren van de verschillende soorten bestanden.

  1. Open iTunes en navigeer naar de Voorkeuren:

    • Ga op een Mac naar het iTunes menu en kies Voorkeuren.
    • Ga in Windows naar het Bewerken menu en kies Voorkeuren.
    Image
    Image
  2. Klik op het tabblad Algemeen op Instellingen importeren.

    Image
    Image
  3. De instellingen op het volgende scherm bepalen wat er met een cd gebeurt wanneer u deze in uw computer plaatst en nummers importeert (of wanneer u de ingebouwde iTunes-functie voor het converteren van muziekbestanden gebruikt).
  4. Selecteer het Importeren met vervolgkeuzemenu en kies welk soort audiobestand wordt gemaakt: MP3, AAC, WAV of iets anders.

    Image
    Image
  5. Selecteer het Setting vervolgkeuzemenu en kies de kwaliteit van de bestanden die worden uitgevoerd. Hoe hoger de kwaliteit, hoe beter het klinkt, maar hoe meer ruimte het op je computer of apparaat in beslag neemt.
  6. Klik op OK om uw wijzigingen op te slaan.

    Image
    Image
  7. De volgende keer dat u een cd ript (of een bestaand muziekbestand op uw computer converteert), gebruikt iTunes deze instellingen om deze op te slaan.

Aanbevolen: