Je kunt Sling TV niet op PS4 krijgen; Dit is wat je kunt krijgen

Inhoudsopgave:

Je kunt Sling TV niet op PS4 krijgen; Dit is wat je kunt krijgen
Je kunt Sling TV niet op PS4 krijgen; Dit is wat je kunt krijgen
Anonim

Wat te weten

  • Gebruik een alternatief zoals Hulu Live TV, YouTube TV, Vudu, Crunchyroll of Disney Plus.
  • Sling wordt ondersteund op Xbox One, Xbox Series X, Apple TV, Chromecast en de meeste smart-tv's.

Helaas ondersteunt de PS4 Sling TV niet. De PS4 heeft echter tal van andere streamingdiensten die u kunt downloaden en veel van dezelfde films of tv-programma's kunt bekijken.

Als je Sling TV al hebt en liever een apparaat gebruikt waarop je het kunt bekijken, ondersteunen tal van andere apparaten de service.

Wat kun je kijken op je PS4?

Sinds Sony's PlayStation Vue-service is stopgezet, heeft Sony deze andere live tv-streamingservices beschikbaar gemaakt voor de PS4. Maar als u al voor Sling TV beta alt, wilt u waarschijnlijk een apparaat vinden waarmee u het kunt streamen. Als je bereid bent Sling TV op te zeggen, lees dan verder.

De populairste streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime zijn direct beschikbaar op de PS4. Je kunt ook Vudu, Crunchyroll en Disney Plus krijgen.

Als je meer van een live tv-service wilt zoals Sling TV biedt, zijn er opties zoals Hulu Live TV en YouTube TV, die je op je PS4 kunt gebruiken. Deze werken hetzelfde als Sling TV, waardoor je toegang hebt tot live kabelzenders. En met deze diensten kun je ook on-demand programma's en films van tv-zenders streamen.

Welke apparaten ondersteunen Sling TV?

Als je op Sling TV bent ingesteld, is het goede nieuws dat er een scala aan apparaten is die je kunt gebruiken. Apple TV werkt bijvoorbeeld prettig met Sling TV en Chromecast werkt ook met Sling TV. Sling TV vermeldt alle apparaten die met Sling TV werken op zijn site. Dit omvat ook de meeste browsers en mobiele apparaten.

Als je op zoek bent naar een gameconsole die Sling ondersteunt, is de Xbox One of Xbox Series X de beste keuze.

Image
Image

De toekomst van Sling TV op PlayStation-apparaten

Sling TV is alleen beschikbaar op de Xbox One en de Xbox Series X-consoles. Met de release van de PS5 heeft Sony aangekondigd welke streamingdiensten beschikbaar zullen zijn om te downloaden, maar helaas is er geen melding gemaakt van Sling TV. Dus op het moment van publicatie is het onwaarschijnlijk dat je het op de volgende generatie PlayStation-consoles kunt gebruiken.

Er zijn ook geen plannen voor Sling TV om naar de PS4 te komen. Als ze het niet hebben aangekondigd voor de PS5, zal het waarschijnlijk niet snel te zien zijn op de vorige console.

Image
Image

FAQ

    Hoe annuleer ik Sling TV?

    Om uw Sling-abonnement te annuleren, logt u in op Sling in een webbrowser en gaat u naar Mijn account > Mijn abonnement >Abonnement opzeggen.

    Hoe download ik tv-apps op mijn PS4?

    Op het PS4-startscherm opent u de PlayStation Store en zoekt u naar de app die u wilt downloaden. Je kunt je aanmelden met je account of een nieuw account maken op je PS4.

Aanbevolen: