Hoe maak je domme Snapchat-gezichten met selfie-lenzen

Inhoudsopgave:

Hoe maak je domme Snapchat-gezichten met selfie-lenzen
Hoe maak je domme Snapchat-gezichten met selfie-lenzen
Anonim

Wat te weten

  • Tik lang op je afbeelding en scrol naar Lenseffecten, tik op een lens om het effect te gebruiken en tik op het Lens-pictogram om een selfie.
  • Tik op de knop Send om het naar je vrienden te sturen of om het in je Snapchat-verhalen te plaatsen.

Dit artikel legt uit hoe je een selfie met gezichtseffecten verzendt in de Snapchat-app voor iOS en Android.

Een Snapchat met gezichten verzenden

Volg deze stappen om lenseffecten toe te passen op je gezicht op Snapchat:

  1. Gebruik één vinger om lang op je gezicht te tikken. Blijf stabiel en beweeg je hoofd niet te veel.
  2. Er verschijnt een nieuwe selectie pictogrammen onder aan het scherm, links en rechts van de drukknop. Scroll naar rechts om lenseffecten te zien.

    Scroll naar links om Snappables te openen. Snappables zijn games die je met je vrienden kunt spelen en waarin lenzen zijn verwerkt.

  3. Tik op een lens die je wilt uitproberen op je gezicht. Houd je apparaat en je hoofd zo stil mogelijk.

    Hoe meer je beweegt, hoe meer je de gezichtsdetectiefunctie van de app verwart, waardoor je lenzen er krom en onnauwkeurig uitzien.

  4. Tik op het lens-pictogram om een foto te maken. Tik en houd het pictogram lens vast om een video te maken. Sommige lenzen geven instructies om de look te overdrijven. Er kan bijvoorbeeld tekst op het scherm verschijnen die u vertelt dat u uw wenkbrauwen moet optrekken of uw mond moet openen.

  5. Tik op de knop send om het naar je vrienden te sturen of naar je Snapchat-verhalen te posten.

    Image
    Image

Wat zijn Snapchat-lenzen?

De Snapchat Lens-functie past geanimeerde filtereffecten toe op je gezicht wanneer je een camera aan de voorkant omhoog houdt om een selfie te maken. Met behulp van gezichtsdetectietechnologie vindt de app automatisch uw gelaatstrekken, zoals uw ogen en mond, om de effecten correct toe te passen.

Filters kunnen je gezicht vervormen, zodat je kleine ogen en een grote mond krijgt. Filters kunnen je een pruik en make-up geven, zoals oogschaduw en lippenstift, of je eruit laten zien als een hond met een tong die tevoorschijn komt als je je mond opent.

Als je door de beschikbare lenzen bladert, zou je er een paar moeten tegenkomen waarmee je een vriend mee kunt nemen, zodat je allebei de lens kunt delen. Deze lenzen detecteren twee gezichten tegelijk.

Snapchat heeft nu lenzen die werken met uw hond of kat. Zoek naar de lenzen met een pootafdrukpictogram.

Aanbevolen: