Emoji-hashtags gebruiken op Instagram

Inhoudsopgave:

Emoji-hashtags gebruiken op Instagram
Emoji-hashtags gebruiken op Instagram
Anonim

Wat te weten

  • Open de Instagram-app en maak een bericht. Voeg een afbeelding, filter, bijschrift en hashtags toe zoals u gewoonlijk zou doen.
  • Typ de en schakel vervolgens over naar het emoji-toetsenbord. Tik op een emoji om deze te selecteren. Tik eventueel op meerdere emoji's en deel vervolgens je bericht.
  • Zoeken op emoji-hashtag: tik op het vergrootglas, tik op het tabblad Tags en typ de emoji (zonder) in het zoekveld.

Dit artikel legt uit hoe je emoji-hashtags op Instagram kunt gebruiken om de betrokkenheid te vergroten, jezelf uit te drukken en een nieuwe manier te proberen om je bericht te catalogiseren. Instagram laat je ook hashtagged emoji's toevoegen aan reacties, en gebruikers kunnen naar berichten zoeken via een emoji-hashtag.

Een emoji op Instagram hashtaggen

Soms legt een emoji je gevoelens perfect vast. Door het te koppelen aan een hashtag, wordt je bericht vindbaar voor mensen die op zoek zijn naar die emoji.

  1. Open Instagram en tik op het plusteken om een nieuw bericht te maken.
  2. Voeg zoals gewoonlijk een afbeelding, filter en bijschrift toe, inclusief je gewone hashtags.

    Image
    Image
  3. Als u een emoji met hashtags wilt toevoegen, typt u en tikt u vervolgens op het pictogram emoji-toetsenbord om over te schakelen naar het emoji-toetsenbord.
  4. Kies een emoji om deze aan de hashtag toe te voegen.

    Image
    Image
  5. Voeg, als je wilt, meerdere emoji's toe. Plaats geen spaties tussen de hashtag en emoji's.
  6. Als je tevreden bent met je emoji-hashtags, deel je bericht. Je emoji-hashtag verandert in een tikbare link, die een feed weergeeft van andere berichten die de hashtag bevatten.

    Image
    Image

Het is gemakkelijk om een emoji-hashtag achter te laten als je op een Instagram-bericht reageert. Typ in het opmerkingenveld en schakel vervolgens over naar het emoji-toetsenbord. Kies je emoji of emoji's en post zoals je normaal zou doen.

Gebruik het tabblad Zoeken om berichten met emoji-hashtags te vinden

Zoeken naar een emoji-hashtag:

  1. Open Instagram en tik op het vergrootglas.
  2. Tik in de bovenste rij op Tags.
  3. Typ de emoji in het zoekveld (zonder hashtag). Tik op een zoekresultaat om topberichten te zien met de emoji-hashtag.

    Image
    Image

Waarom hashtag-emoji's gebruiken op Instagram?

Emoji's zijn expressieve afbeeldingspictogrammen die mensen gebruiken om hun geschreven tekst op sociale media en in sms-berichten aan te vullen. De meeste mensen gebruiken emoji's op een mobiel apparaat omdat emoji-toetsenborden al zijn geïnstalleerd (of kunnen worden gedownload).

Als je actief bent op Instagram, Facebook, Twitter, Tumblr of een ander populair sociaal netwerk, weet je dat bij hashtaggen een hekje () voor een woord (of zin zonder spaties) wordt geplaatst. Wanneer je een woord of zinsdeel hashtag gebruikt en het publiceert in een status, tweet, bijschrift of opmerking, verandert dat woord of die zin in een klikbare link, die je naar een pagina brengt waar je andere updates kunt volgen die dezelfde hashtag bevatten.

Emoji-hashtags combineren sociale connectie en gemak. Hashtags linken, bouwen communities, starten trends en stroomlijnen social media content. Kortom, ze zorgen ervoor dat je gevonden wordt. Emoji's vereenvoudigen de taal, doorbreken barrières en geven een beetje emotioneel hart aan je berichten. Het combineren van hashtags en emoji's voegt een nieuwe dimensie toe aan het proces van gevonden worden en verbindingen leggen.

Aanbevolen: