Hoe iPhone-beller-ID te gebruiken, wisselgesprek & Meer

Inhoudsopgave:

Hoe iPhone-beller-ID te gebruiken, wisselgesprek & Meer
Hoe iPhone-beller-ID te gebruiken, wisselgesprek & Meer
Anonim

De ingebouwde Telefoon-app van iOS biedt veel meer dan de basismogelijkheid om te bellen en naar voicemails te luisteren. Er zijn veel krachtige opties verborgen in de app als je weet waar je ze kunt vinden, zoals de mogelijkheid om je oproepen door te schakelen naar een ander telefoonnummer en sommige aspecten van je belervaring te regelen.

Instructies in dit artikel zijn van toepassing op iOS 9 tot en met iOS 13.

Toegang tot telefooninstellingen op iOS

Om toegang te krijgen tot het iPhone-instellingenscherm, tikt u op Instellingen > Telefoon. Het scherm Telefooninstellingen dat wordt geopend, bevat alle apparaatspecifieke instellingen die van toepassing zijn op de spraakkiezer van uw iPhone.

Image
Image

Hoe u nummerherkenning op iPhone kunt uitschakelen

De nummerherkenningsfunctie van de iPhone laat de persoon die u belt weten dat u het bent; het is wat uw naam of nummer op het scherm van hun telefoon laat verschijnen. Wijzig de instelling om nummerherkenning te blokkeren.

AT&T en T-Mobile

Scroll in het scherm Telefooninstellingen omlaag naar Toon mijn beller-ID en tik erop. Verplaats de schuifregelaar naar Uit/wit en uw oproepen komen van "Onbekend" of "Geblokkeerd" in plaats van uw naam of nummer.

Verizon en Sprint

Kies 67 gevolgd door het nummer dat u probeert te bellen. Deze prefixcode werkt per oproep. Om nummerherkenning voor alle oproepen te blokkeren, moet u via Verizon of Sprint rechtstreeks via uw online account werken.

Oproepdoorschakeling op iPhone inschakelen

Als je niet bij je iPhone bent maar toch gebeld moet worden, schakel dan doorschakelen in. Met deze functie worden alle oproepen naar uw telefoonnummer automatisch doorgestuurd naar een ander nummer dat u opgeeft. Het is geen functie die je vaak zult gebruiken, maar het is handig wanneer je het nodig hebt.

AT&T en T-Mobile

Scroll in het scherm Telefooninstellingen naar Oproepdoorschakeling en tik erop. Verplaats de schuifregelaar naar Aan/groen en voer het telefoonnummer in waarnaar u oproepen wilt doorschakelen. Tik op de Oproepdoorschakeling pijl in de linkerbovenhoek.

Je weet dat Oproepdoorschakeling is ingeschakeld door het pictogram van een telefoon met een pijl die eruit komt in de linkerbovenhoek. Doorschakelen blijft ingeschakeld totdat u het uitschakelt, zodat oproepen weer rechtstreeks naar uw telefoon kunnen komen.

Verizon en Sprint

Kies 72 gevolgd door het doorschakelnummer. Druk op Bel en wacht op de bevestiging. Op dat moment kun je ophangen. De doorschakeling blijft op zijn plaats totdat u deze uitschakelt door 73. te kiezen

Wisselgesprek inschakelen op iPhone

Met wisselgesprek kan iemand u bellen terwijl u al in gesprek bent. Als het is ingeschakeld, kunt u een gesprek in de wacht zetten en het andere aannemen of de gesprekken samenvoegen tot een conferentie.

Als wisselgesprek is uitgeschakeld, gaan alle oproepen die u ontvangt tijdens een ander gesprek rechtstreeks naar de voicemail.

AT&T en T-Mobile

Wisselgesprek is standaard ingeschakeld. U kunt het tijdelijk uitschakelen via het scherm iPhone-instellingen. Scroll naar Wachtgesprek en tik erop. Verplaats de schuifregelaar naar Uit/wit.

Verizon en Sprint

Wisselgesprek is standaard ingeschakeld. Om de wisselgesprek tijdelijk te onderbreken, kiest u 70 en voert u het nummer in dat u belt voordat u een oproep plaatst. Alleen voor de duur van dat gesprek wordt uw wachtdienst tijdelijk onderbroken.

Hoe u uw iPhone inkomende oproepen kunt laten aankondigen

In veel gevallen is het gemakkelijk genoeg om naar het scherm van je iPhone te kijken om te zien wie er belt, maar in sommige gevallen, bijvoorbeeld als je aan het rijden bent, is het misschien niet veilig. De functie Oproepen aankondigen zorgt ervoor dat uw telefoon de naam van de beller uitspreekt, zolang het nummer van de persoon is opgeslagen in uw Contacten-app, zodat u uw ogen niet hoeft af te houden van wat u aan het doen bent.

Deze functie is niet specifiek voor een provider.

Om het te configureren, tikt u in het iPhone-instellingenscherm op Oproepen aankondigen. Kies of u Altijd oproepen wilt aankondigen, alleen wanneer uw telefoon is verbonden met Headphones & Car, Headphones only, of Nooit.

Aanbevolen: