8 Beste gratis taaluitwisselingswebsites

Inhoudsopgave:

8 Beste gratis taaluitwisselingswebsites
8 Beste gratis taaluitwisselingswebsites
Anonim

Het gebruik van een gratis taaluitwisselingsprogramma is een geweldige manier om een nieuwe taal te leren, omdat je iemand anders een taal kunt leren die je verstaat, terwijl zij je helpen met de taal die je wilt leren.

Deze gratis websites voor het uitwisselen van gesprekken werken door u via een tekst-, audio- en/of videoservice met iemand in contact te brengen om de communicatie te vergemakkelijken. Gewoonlijk neem je eerst contact met iemand op via een tekstchat of e-mail, en dan kun je allebei beslissen wat de beste manier is om verder te praten.

Als je niet kunt vinden wat je zoekt op een taaluitwisselingswebsite, of als je aanvullende training wilt, kun je misschien beter zelf leren. Er zijn tal van gratis websites voor het leren van talen, gratis apps voor het leren van talen en websites voor het vertalen van talen die je 24/7 kunt openen zonder dat je met iemand anders hoeft te communiceren.

Maak optimaal gebruik van gratis bronnen voor het leren van talen met online lessen, spelletjes en werkbladen om populaire talen zoals Engels, Spaans en Frans te leren. U hebt ook helemaal gratis toegang tot gratis hulpmiddelen voor het leren van gebarentaal en lessen in gebarentaal voor baby's.

Gesprekuitwisseling

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudige aanpak en procedures.
  • Grote pool van gebruikers.
  • E-mailadressen blijven privé.

Wat we niet leuk vinden

  • De zoekfunctie heeft geen specifiek formaat voor stad, dus gebruikers moeten een paar verschillende manieren proberen (bijv. "New York, NY", " "New York City" en "New York" kunnen verschillende resultaten opleveren).
  • Geen geïntegreerde chatfunctie.

Conversation Exchange maakt het heel gemakkelijk om iemand te vinden die je kan helpen een taal te leren. Je kunt specifiek zoeken naar een penvriend waarmee je kunt oefenen met lezen en schrijven, een partner die bereid is met je te praten via spraak- of videochat, en/of naar iemand met wie je fysiek kunt afspreken.

Met een geavanceerde zoekfunctie kunt u uw perfecte taalpartner beschrijven. Je kunt kiezen welke taal ze spreken, welke taal ze leren (waarin je bekwaam bent), hun vaardigheidsniveau, land, stad, tijdzone, type uitwisseling, leeftijd, geslacht en naam.

U kunt de zoekresultaten sorteren op laatste inlogdatum om een taalpartner te vinden die de website actief gebruikt. Details over het type uitwisseling waaraan elke gebruiker wil deelnemen, worden in elk profiel getoond.

Zodra je iemand op Conversation Exchange hebt gevonden die aan je eisen voldoet, kun je hem als contact toevoegen en hem een privébericht sturen om alle details over hoe je gaat communiceren te regelen.

De Mixxer

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gebruikers kunnen inhoud plaatsen die is geschreven in de taal die ze willen leren, zodat anderen ze kunnen corrigeren.
  • Live chat met andere gebruikers.
  • Sterke gemeenschap.

Wat we niet leuk vinden

Skype-account vereist.

De Mixxer werkt door je een eenvoudig gebruikersaccount te laten maken waarin je de talen die je spreekt en de talen die je wilt leren definieert. Je kunt ook aangeven of je een Skype-account hebt dat je met het publiek wilt delen.

Zodra u bent ingelogd op de website, kunt u zoeken naar gebruikers die u kunnen helpen de taal waarin u geïnteresseerd bent te leren, hen een bericht sturen of hen bellen op Skype, en hen privéberichten sturen via The Mixxer.

Je kunt zelfs zien wanneer een gebruiker voor het laatst is ingelogd op The Mixxer, waarmee je inactieve accounts kunt doorzoeken, en een lijst kunt bekijken van alle momenteel ingelogde gebruikers, met een link naar elk profiel.

Je kunt niet alleen contact opnemen met individuele gebruikers, maar je kunt ook openbaar toegankelijke geschriften posten waarop elke gebruiker van The Mixxer je kan corrigeren om je schrijfvaardigheid te verbeteren.

Bezoek hun pagina met veelgestelde vragen voor enkele tips om het meeste uit Mixxer te halen.

Eenvoudige taaluitwisseling

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Meer dan 100.000 gebruikers over de hele wereld.
  • Instant chat mogelijkheid.

  • Gratis lessen en tests.

Wat we niet leuk vinden

  • Zeer eenvoudige zoekopdracht bevat geen locatie.
  • Ondersteuning en veelgestelde vragen zijn moeilijk te vinden op de site voordat u zich aanmeldt.

Begin Easy Language Exchange te gebruiken door de taal te kiezen waarmee u hulp wilt en vervolgens te kiezen in welke taal u vloeiend bent. De zoekfunctie vindt alle gebruikers die aan die criteria voldoen.

Er zijn momenteel tienduizenden gebruikers bij Easy Language Exchange. Je kunt snel door alle overeenkomende gebruikers bladeren om te zien welke talen ze spreken en welke ze aan het leren zijn.

Een lijst met online gebruikers wordt weergegeven in de rechterbenedenhoek van de website, waar u direct met een van hen kunt chatten.

Je kunt ook andere gebruikers als vrienden toevoegen en een van hen een privé- of openbaar bericht sturen om te beslissen hoe je verder wilt gaan met de taaluitwisseling.

Spreken

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Ingebouwde tools omvatten chat, audio-/videogesprekken en automatische vertaler.
  • Kan iedereen blokkeren die uw primaire taal niet spreekt.

Wat we niet leuk vinden

Moet geboortedatum en geslacht opgeven bij aanmelding.

Speaky is opmerkelijk eenvoudig te gebruiken.

Er is een volledig geïntegreerd, overzichtelijk en zeer intuïtief chatprogramma beschikbaar, dat u kunt gebruiken om te chatten met mensen die u als vrienden toevoegt. Je kunt ook via audio en video spreken met de ingebouwde belfunctie.

Speaky heeft een vertaler die altijd toegankelijk is onderaan de pagina en die je kunt gebruiken om elke tekst naar je primaire taal te vertalen, of vice versa, voor snelle hulp bij het chatten met iemand die een andere taal gebruikt.

Eén optie in de instellingen van je profiel blokkeert alle mensen die je primaire taal niet spreken om contact met je op te nemen. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat de mensen die u proberen te helpen de taal goed beheersen en uw tijd niet zullen verspillen.

Je kunt deze website ook gebruiken via de Speaky Android-app.

Papora

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Zoeken naar taalpartners heeft opties voor land, leeftijd en geslacht.
  • Inclusief functie voor privéberichten.

Wat we niet leuk vinden

  • Niet veel informatie beschikbaar over de site zonder aanmelding.
  • De link "Servicevoorwaarden" op de aanmeldingspagina is dood, dus er is geen snelle manier om dit te controleren.

Het is gemakkelijk om rond te navigeren en te zoeken naar toepassingen, en je kunt meer doen dan alleen mensen berichten sturen.

Er is een schrijfgedeelte waar je tekst kunt plaatsen en andere gebruikers kunt laten weten hoe nauwkeurig het is. Het kunnen enkele zinnen of meerdere alinea's zijn, en iemand die de taal kent, kan uitleggen waar je de fout in ging.

Het gedeelte Groepen van de website is gewoon een forum waar u een vraag of verzoek kunt plaatsen en waarop andere gebruikers u in het openbaar kunnen antwoorden. Het is misschien makkelijker om een taaluitwisselingspartner te vinden via het forum dan gewoon te wachten tot iemand je een bericht stuurt via de zoekfunctie.

In aanvulling op het bovenstaande kun je met Papora gebruikers toevoegen als vrienden, ze een privébericht sturen en een glimlach sturen. Uw profiel kan meerdere talen (en uw vaardigheidsniveau) bevatten die u kent en/of zou willen leren, plus er is een tekstgedeelte waar u alles kunt schrijven waarvan u wilt dat mensen ze over u weten.

LingoGlobe

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Vele communicatiemethoden beschikbaar.
  • Geen contact met gebruikers tenzij beide hebben ingestemd met interactie.

Wat we niet leuk vinden

  • Er is zeer weinig informatie beschikbaar voordat u zich aanmeldt over het gebruik van de site.
  • Geen geïntegreerde chatfunctie.

Er zijn meer dan 6.000 geregistreerde gebruikers bij LingoGlobe, en het maken van een nieuw account is net zo eenvoudig als het kiezen van de talen en het vaardigheidsniveau dat je kent, evenals degene die je wilt leren.

Je kunt ook definiëren hoe je wilt dat je communicatie met anderen verloopt, zoals via e-mail, spraak-/telefoongesprekken, videochat, tekstchat en/of face-to-face.

Eén ding dat LingoGlobe onderscheidt van bijna alle andere taaluitwisselingssites, is dat gebruikers u niet kunnen bestoken met berichten totdat u beiden akkoord bent gegaan met een uitwisseling. En het voorstellen van een taaluitwisseling is net zo eenvoudig als op één knop klikken.

Ik vind LingoGlobe leuk omdat de zoekfunctie extreem gebruiksvriendelijk is. Zodra je een gebruiker hebt gevonden, kun je alle details zien die ze hebben gekozen toen ze hun account aanmaakten, zoals de talen die ze moeten leren.

Er is ook een forum en een chatroom waaraan alle ingelogde gebruikers tegelijk kunnen deelnemen, wat andere snelle manieren zijn om een taaluitwisselingspartner te vinden. Bovendien toont de startpagina u zowel nieuwe gebruikers als degenen die momenteel online zijn.

Scrabbin

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Veel manieren om te communiceren.
  • Lopende, huidige foruminteractie.

Wat we niet leuk vinden

  • Site is een beetje gedateerd.
  • Talloze spelfouten op de site kunnen Engelstaligen irriteren.

Scrabbin is niet veel anders dan enig ander taaluitwisselingsprogramma. U kunt meerdere talen toevoegen die u begrijpt en kunt onderwijzen, evenals meer dan één taal die u wilt leren.

Je kunt naar andere gebruikers zoeken op geslacht, stad en natuurlijk taal. Gebruikers kunnen worden gecontacteerd door hen privéberichten te sturen, waarna u iets externs kunt instellen, zoals Skype, telefoontjes, sms-berichten, enz.

Er is ook een forum waar alle gebruikers met elkaar kunnen communiceren.

Taal delen

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Kan verbinding maken met een onbeperkt aantal mensen.
  • Uitgebreid zoeken.

Wat we niet leuk vinden

Geen duidelijke hulp, afgezien van een contactformulier.

Stuur privéberichten en voeg gebruikers toe aan een lijst met favorieten op Language Share.

Je kunt zoeken naar mensen tussen twee bepaalde leeftijden, op geslacht, land en op de taal die je ze kunt leren.

Naast het invullen van de talen die je kent en wilt leren, kan je profiel informatie over jezelf bevatten en/of wat je uit een uitwisseling wilt halen.

Aanbevolen: