De 5 beste Android-emulators voor Mac in 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste Android-emulators voor Mac in 2022
De 5 beste Android-emulators voor Mac in 2022
Anonim

Er zijn tegenwoordig enkele Android-apps op de markt die zelfs Mac-gebruikers zouden willen gebruiken. Of het nu een game, productiviteits-app of iets anders is, als je een Mac-computer gebruikt, kun je nog steeds toegang krijgen tot Android-apps. Het enige dat u hoeft te doen, is een Android-emulator gebruiken. Maar niet alle emulators zijn hetzelfde, dus we hebben emulators beoordeeld om u deze lijst met de beste Mac Android-emulators op de markt te bieden.

Beste algemeen: Nox Player

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudig te installeren.
  • Kan een controller aansluiten.
  • Gratis te gebruiken.

Wat we niet leuk vinden

Soms vertraagd bij opstarten.

Nox Player heeft nogal wat geweldige eigenschappen, waaronder dat het volledig gratis is. Een belangrijke functie die opv alt voor Nox Player is dat als je een controller op je Mac kunt aansluiten, je deze ook met Nox Player kunt gebruiken, waardoor het spelen van videogames veel gemakkelijker wordt. Het is heel eenvoudig te installeren, dus zelfs als je een beginner bent op het gebied van emulators, zou je Nox Player zonder problemen aan de praat moeten kunnen krijgen.

Meest populair: Bluestacks 3

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudig te gebruiken.
  • Stabiel.

Wat we niet leuk vinden

  • Niet geweldig voor ontwikkelaars.

Met Bluestacks 3 krijg je een emulator die lang genoeg bestaat om eventuele problemen op te lossen, maar het betekent ook dat er veel meer mensen zijn die het gebruiken. Helaas betekent meer gebruikers dat er meer vertraging kan optreden tijdens het spelen. Bluestacks 3 is een van de emulators die de meeste games met zware graphics aankan.

Meer dan alleen games: KO Player

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Kan het gebruiken met alle Android-apps.
  • Volledig gratis.
  • Ondersteunt OpenGL en hardwareversnelling.

Wat we niet leuk vinden

Focus is niet alleen gericht op gamen.

Als je een emulator wilt voor meer dan alleen gamen, dan is KO Player de emulator voor jou. Hiermee kun je in principe elke Android-app op je Mac gebruiken. KO Player is ook een andere emulator die helemaal gratis is. Toch is dit misschien niet de juiste emulator voor jou als je strikt op zoek bent naar een Android-emulator voor Mac alleen voor gaming-doeleinden, want hoewel je KO Player kunt gebruiken voor gaming, is het niet strikt voor dat doel geoptimaliseerd.

Geen installatie vereist: AR Chon

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudig te gebruiken.
  • Geen installatie vereist.

Wat we niet leuk vinden

Niet zo stabiel als de andere.

Dit is misschien het zwarte schaap van het stel, want in tegenstelling tot alle andere emulators op deze lijst is er geen enkele installatie vereist. AR Chon is eigenlijk een Google Chrome-extensie, dus je hoeft geen extra software op je Mac te installeren. Omdat het een Google Chrome-extensie is en geen daadwerkelijke software-installatie, werkt het niet zo soepel als de andere emulators voor Mac.

Beste voor ontwikkelaars: Android Studio

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Extreem schoon en stabiel.
  • Geweldig voor ontwikkelaars.

Wat we niet leuk vinden

  • Te ingewikkeld voor beginners.

Deze emulator van Google is voor iedereen beschikbaar. Het heeft niet zoveel toeters en bellen als de andere massamarkt emulators, maar het is zeker stabieler. Dit is een meer gecompliceerde software om te gebruiken en meer gericht op ontwikkelaars, omdat het alle dingen heeft die nodig zijn om je eigen apps te maken en te ontwerpen. Maar let op: deze emulator is niet voor de beginnende emulator voor Mac-gebruikers.

Aanbevolen: