De beste afstudeeruitnodigingssjablonen van 2023

Inhoudsopgave:

De beste afstudeeruitnodigingssjablonen van 2023
De beste afstudeeruitnodigingssjablonen van 2023
Anonim

Je kunt voor bijna elke gelegenheid hoogwaardige uitnodigingen maken met behulp van Microsoft Word-sjablonen. Ze zijn gratis te gebruiken en gemakkelijk aan te passen.

Vier een pas afgestudeerde met een van deze beste sjablonen voor afstudeeruitnodigingen in Word.

Om toegang te krijgen tot sjablonen, opent u Word, selecteert u Nieuw en voert u een trefwoord in. Bekijk een voorbeeld van sjablonen door ze te selecteren om meer informatie weer te geven. Klik op Create wanneer u klaar bent om er een aan uw behoeften aan te passen.

Afgestudeerd Gefeliciteerd Flyer Sjabloon

Image
Image

Een eenvoudige uitnodiging voor een afstudeerfeestje nodig? Overweeg deze gratis felicitatie-flyersjabloon van Microsoft Word.

Personaliseer het met evenementdetails en gebruik het als een uitnodiging voor een feest om je middelbare school- of universiteitsdiploma te vieren. Je zou deze sjabloon ook als een kaart kunnen gebruiken om goede wensen uit te drukken.

Discobal Afstuderen Feest Flyer Sjabloon

Image
Image

Bent u op zoek naar een levendige, feestelijke sjabloon? Nodig vrienden en familie uit voor een virtueel of persoonlijk afstudeerfeest met deze flyer met discob althema.

Voeg details toe over de datum, tijd en locatie en laat de rest van het werk over aan dit feestelijke ontwerp.

Elementaire afstudeerfoldersjabloon

Image
Image

Maak afstudeerdag extra speciaal voor je jonge afgestudeerden met deze afstudeerflyer van de basisschool.

Gebruik de eenvoudige Microsoft Word-sjabloon om dierbaren uit te nodigen voor een feest ter ere van de grote dag van uw kleintje. Je kunt deze kleurrijke flyer ook aanpassen als uitnodiging voor een afstuderend kleuterfeest.

Middelbare School Afstuderen Flyer Sjabloon

Image
Image

Vier je het afstuderen van een middelbare scholier? Dit levendige ontwerp is cool genoeg om de goedkeuring van je jonge afgestudeerde te verdienen.

Gebruik deze levendige flyer om details te delen over de locatie, datum en tijd van het afstudeerfeest. Dit ontwerp dient ook als een leuke manier om het woord met vrienden en familie over deze opwindende mijlpaal te verspreiden.

Elegante afstudeerfoldersjabloon

Image
Image

Als u op zoek bent naar een stijlvol en professioneel ogend ontwerp, vindt u dat in deze Microsoft Word-sjabloon. Gebruik het als een flyer om weer te geven of als een uitnodiging om te mailen of te e-mailen.

Je kunt alle tekst vervangen en je favoriete kleuren en lettertypen kiezen. Of laat alles zoals het is, behalve het specificeren van partijdetails.

Afstuderen partij uitnodiging sjabloon

Image
Image

Als je het liever simpel houdt, probeer dan deze Microsoft Word-uitnodiging voor een afstudeerfeestje. Het is een halfgevouwen ontwerp dat overeenkomt met de flyer voor afgestudeerde felicitaties.

Pas deze sjabloon voor een feestuitnodiging aan met de naam van je afgestudeerde en het jaar van afstuderen. Dit ontwerp bevat ook ruimte voor details over feestlocatie, datum en RSVP-ing.

Afstuderen Fotoalbum Sjabloon

Image
Image

Als je niet iedereen persoonlijk kunt verzamelen, nodig dan dierbaren uit om je afstuderen te vieren door middel van foto's.

Personaliseer deze gratis sjabloon voor fotoalbums van afstuderen voor Microsoft Word om een zinvol miniboekje te maken ter ere van de recente afgestudeerde.

Aanbevolen: