Fitbit om ruis- en snurkdetectie in te schakelen voor detectie- en andere apparaten

Fitbit om ruis- en snurkdetectie in te schakelen voor detectie- en andere apparaten
Fitbit om ruis- en snurkdetectie in te schakelen voor detectie- en andere apparaten
Anonim

Fitbit krijgt een aantal nieuwe updates die geluid meten terwijl je slaapt, inclusief harde geluiden en snurkdetectie.

Aanvankelijk opgemerkt door 9to5Google en later bevestigd door Fitbit, komt de functie "Snurken en ruisdetectie" binnenkort naar de Fitbit Sense en de Fitbit Versa 3. De microfoon op deze apparaten meet en verzamelt geluidsgegevens na je Fitbit detecteert dat je slaapt.

Image
Image

De functie detecteert twee dingen: hoe hard of stil een geluid is en snurkgeluiden. Dus zelfs als jij niet degene bent die snurkt en het je partner is die het geluid maakt, zal Fitbit meten of hun snurken je algehele slaapkwaliteit verstoort. Een ochtend "Snurkrapport" zal u alle informatie tonen over of en hoe het geluid in uw slaapomgeving uw slaap beïnvloedt.

Fitbit merkt echter op dat deze specifieke functie meer batterijverbruik verbruikt dan andere functies en raadt aan om je Fitbit-apparaat voor het slapengaan tot ten minste 40% op te laden. Je hebt ook het Fitbit Premium-abonnement nodig om toegang te krijgen tot deze functie op je apparaat, dat $ 10 per maand of $ 80 per jaar kost.

Je kunt je ook helemaal afmelden voor de functie en je snurk-/ruisgegevens verwijderen als je dat wilt.

Hoewel Fitbit de eerste smartwatch is die een detectie van geluid/snurk in het apparaat zelf introduceert, heeft Apple Watch veel beschikbare apps, zoals Sleep Cycle of Snore Control, die je snurken registreren, meten en volgen.

Als het echter gaat om het meten van slaapvolggegevens, regeert Fitbit opperste en wordt geprezen om zijn nauwkeurigheid bij het identificeren en kwantificeren van slaapstadia, volgens onderzoek gepubliceerd in de Nature & Science of Sleep Journal.

Aanbevolen: