De 7 beste geldbesparende apps van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste geldbesparende apps van 2022
De 7 beste geldbesparende apps van 2022
Anonim

Hoewel het altijd een goed idee is om een financieel adviseur te raadplegen voordat u belangrijke geldbeslissingen neemt, zijn er talloze apps waarmee u dagelijks geld kunt besparen.

Hier zijn negen van de beste geldbesparende apps op iOS- en Android-smartphones en -tablets. Ze kunnen u kortingen geven tijdens het winkelen, u helpen uw financiën te beheren en u helpen effectiever te sparen.

Beste app voor micro-investeren voor beginners: eikels

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Geautomatiseerde spaarfunctie maakt geld besparen gemakkelijk.
  • Geweldig om nieuwe investeerders geïnteresseerd te krijgen in het kopen van aandelen.

Wat we niet leuk vinden

  • Selectie van investeringsopties is beperkt.
  • $ 1 maandelijkse vergoeding kan duur zijn als je maar een paar dollar per maand investeert.

Acorns, ook wel Raiz genoemd, is een populaire app voor sparen en beleggen op iOS- en Android-apparaten. Nadat je je bankrekening en kaarten hebt gekoppeld, rondt Acorns je transacties af op de dichtstbijzijnde dollar en stort het verschil op je Acorns-account.

Dit losse wisselgeld wordt vervolgens belegd in een van de vijf door Acorns beheerde portefeuilles die u selecteert, en kan in de loop van de tijd in waarde stijgen. Gezien de aard van de aandelenmarkt kan deze ook in waarde dalen.

Na de eerste installatie gebeurt al het sparen en beleggen op de achtergrond op een geautomatiseerde manier, wat Acorns een goede optie maakt voor diegenen die moeite hebben zichzelf te motiveren of eraan denken om elke maand geld opzij te zetten.

Download voor:

Beste budgetteringsapp: Mint

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Kan rekeningsaldi en kredietscores weergeven op de Apple Watch.
  • Prachtig ontworpen gebruikersinterface die financiële gegevens gemakkelijk te begrijpen maakt.

Wat we niet leuk vinden

  • Mint vereist iOS 10 of hoger, wat betekent dat het niet werkt op oudere Apple-apparaten.
  • Het kan even duren voordat gegevens zijn gesynchroniseerd op Android-apparaten.

Mint is een app die uw bank- en investeringsgegevens op één plek verzamelt om u een gemakkelijk te begrijpen overzicht van uw financiën te geven. Mint kan uw rekeningen, betalingen en andere transacties volgen en tegelijkertijd spaardoelen instellen waar u naartoe kunt werken.

Naast het presenteren van al uw financiële informatie, detecteert de Mint-app uw kredietscore en geeft deze voor u weer in een grafiek, samen met bruikbare tips om deze te verbeteren. Alle gegevens worden weergegeven in stijlvolle grafieken met grote tekst, zodat u gemakkelijk kunt zien waar uw geld is, wat het doet en waar er ruimte is voor verbetering.

Download voor:

Beste coupon-app: Groupon

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Beschikt over geldbesparende coupons voor tal van steden en landen.
  • Kortingsbonnen voor kleding, uit eten gaan, evenementen en meer.

Wat we niet leuk vinden

  • De iOS-app is beperkt tot Apple-apparaten met iOS 10 of hoger.

  • Het kan moeilijk zijn om vanuit de Groupon-app contact op te nemen met de ondersteuning.

Groupon is bijna een begrip geworden vanwege zijn populariteit en met goede reden. Deze coupon-app is enorm aanwezig in de VS en in het buitenland en biedt een enorm aantal coupons voor bijna alles, van restaurantma altijden tot culturele ervaringen.

Het enige wat je hoeft te doen is de gekozen Groupon-coupon te tonen bij aankoop van het geselecteerde product of de geselecteerde dienst om de korting te krijgen. De besparingen die Groupon biedt, zijn ook niet klein, met voorbeelden van het soort kortingsbonnen dat beschikbaar is, waaronder $ 140 korting op een matrastopper, $ 15 korting op Lindt-chocolade, een drie maanden gratis abonnement op de Pandora Premium-muziekstreamingservice en $ 40 van een Apple Watch-bandje.

Het gebruik van de Groupon-app is gratis.

Download voor:

Meest leuke spaarapp: Qapital

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • De spaarapplets maken het bereiken van financiële doelen aantrekkelijker.

  • Qapital stuurt u een gratis debetkaart, die u kunt gebruiken om offline toegang te krijgen tot uw geld.

Wat we niet leuk vinden

  • Degenen die meerdere bankrekeningen hebben, willen misschien geen nieuwe openen.
  • Qapital is niet voor degenen die hun bank graag persoonlijk bezoeken.

Qapital is een neobank, een bank die digitaal draait via smartphone- en tablet-apps en geen fysieke vestigingen heeft die je kunt bezoeken. Met de Qapital-apps kunt u geld op uw Qapital-account storten met uw bestaande bankrekening, saldi en overboekingen beheren en rente krijgen op uw geld zoals u dat bij een gewone bank zou doen.

Wat Qapital echter onderscheidt van zijn rivalen, is de gamification van doelgerichte besparingen door de implementatie van applets (kleine, mini-apps). Elke applet kan worden ingesteld om een vast bedrag over te maken naar een spaardoel wanneer aan een specifieke vereiste wordt voldaan. U kunt wat geld opzij zetten wanneer u een fitnessdoel bereikt of wanneer uw favoriete sportteam wint. Je kunt zelfs een applet instellen zodat je account geld overmaakt naar je doel wanneer een specifieke persoon tweet of wanneer het begint te regenen.

Download voor:

Beste geautomatiseerde geldbesparende app: cijfer

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Maak zoveel spaardoelen als je wilt.
  • Geld wordt automatisch overgemaakt zonder dat u iets hoeft in te voeren.

Wat we niet leuk vinden

  • Digit rekent ongeveer $ 5 per maand.
  • U verdient geen maandelijkse rente met Digit.

Digit is vergelijkbaar met Acorns en Qapital omdat het verbinding kan maken met een bankrekening en kleine transacties kan doen voor een spaardoel. Terwijl Acorns en Qapital van gebruikers eisen dat ze bepaalde criteria specificeren voordat geld wordt overgemaakt, gebruikt Digit een speciaal algoritme dat uw bestedingspatroon, de hoeveelheid geld op uw rekeningen en transactietijden analyseert en vervolgens een uniek nummer berekent om opzij te zetten.

Stortingen voor uw spaardoel gebeuren continu gedurende de maand met verschillende bedragen, maar gebeuren alleen wanneer het systeem detecteert dat u het zich kunt veroorloven. Digit is een app die je kunt instellen en vergeten om geld te besparen, en het is ideaal voor mensen die vaak gestrest raken over het beheer van bankrekeningen.

Download voor:

Beste onkostenbeheer-app: Shoeboxed

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gegevens kunnen synchroniseren met de Shoeboxed-website voor gemakkelijke toegang op een computer.
  • App ziet er geweldig uit op smartphones en heeft een lage leercurve.

Wat we niet leuk vinden

  • Shoeboxed vereist een maandelijkse vergoeding van $ 4,99 voor 25 scans van documenten of $ 9,99 voor 50.
  • De app rekt uit wanneer deze op een tablet wordt bekeken en maakt geen gebruik van het extra schermruimte.

Shoeboxed, ook wel SquirrelSheet genoemd in Australië en Nieuw-Zeeland, is een app die is ontworpen om u geld te besparen door u te helpen uw uitgaven bij te houden voor het declareren op uw belastingaangifte, het indienen van een onkostennota of het geven aan een klant.

De Shoeboxed-app werkt door de camera op je iOS- of Android-apparaat te gebruiken om een foto te maken van een papieren bon en ha alt vervolgens alle onkosten, betalingsmethode, datum en locatie-informatie op en slaat deze digitaal op. Deze gegevens kunnen vervolgens in een e-mail worden verzonden of worden geëxporteerd als een Excel-document of een ander bestandsformaat.

Informatie van alle gescande bonnen kan ook worden doorzocht vanuit de app of op de Shoeboxed-website, wat handig is wanneer u uitgaven probeert te matchen met een item of datum.

Download voor:

Beste app voor het verdienen van cadeaubonnen: Swagbucks

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Een goede variëteit aan activiteiten om punten te verdienen.
  • Veel grote merken nemen deel aan Swagbuck-campagnes en beloningen.

Wat we niet leuk vinden

  • Als je een video bekijkt op oudere apparaten, kan de app vastlopen of crashen.
  • Je moet Swagbucks regelmatig gebruiken om cadeaubonnen van aanzienlijke waarde te verdienen.

Swagbucks is een populaire gratis service die kan worden gebruikt om cadeaubonnen te verdienen voor grote retailers zoals Amazon, Walmart en Nike. Door de smartphone-apps of de website te gebruiken, kunt u punten verdienen door enquêtes in te vullen, video's te bekijken of te winkelen via verwijzingslinks.

Deze punten, Swagbucks genoemd, kunnen worden ingewisseld voor cadeaubonnen, en dat is alles. Iets dat bijzonder cool is, is dat je Swagbucks kunt inwisselen voor een PayPal-cadeaubon, wat in wezen extra geld is dat je aan alles kunt uitgeven, zoals boodschappen, of op je spaarrekening kunt storten voor een regenachtige dag.

Aanbevolen: