4 Beste gratis online back-upplannen (september 2022)

Inhoudsopgave:

4 Beste gratis online back-upplannen (september 2022)
4 Beste gratis online back-upplannen (september 2022)
Anonim

Verschillende back-upservices bieden gratis online back-upplannen. Het enige nadeel van een gratis abonnement is dat je, in vergelijking met hun premium abonnementen, beperkt bent in hoeveel gegevens je mag back-uppen.

Afgezien van de relatief kleine hoeveelheid opslagruimte die je mag gebruiken, is een gratis online back-upplan meestal identiek aan de betaalde abonnementen die door hetzelfde bedrijf worden aangeboden. Dit betekent dat, zolang een gratis abonnement voldoende opslagruimte heeft voor uw gegevens en voldoet aan uw andere criteria, u gratis een complete en permanente back-upoplossing kunt krijgen!

Als het concept van online back-ups nieuw voor u is, raadpleeg dan onze Veelgestelde vragen over online back-ups voor meer informatie.

Alternatieven voor een gratis online back-upplan

De lijst met de beste gratis online back-upservices hieronder is gesorteerd op de hoeveelheid aangeboden back-upruimte. Als je hier niet vindt wat je nodig hebt, zijn er alternatieven die je zou kunnen onderzoeken:

Cloudback-up is meestal de beste keuze, maar u kunt ook onze lijst met gratis back-upsoftware bekijken voor de beste gratis onsite back-upprogramma's.

Als een gratis cloudback-upplan niet genoeg is, bekijk dan onze lijst met online back-upservices voor enkele betaalde opties. Sommige services bieden zelfs abonnementen met onbeperkte opslag.

De onderstaande gratis online back-upopties zijn echt gratis. We hebben geen proefabonnementen of tijdelijke abonnementen toegevoegd.

MiMedia

Image
Image

MiMedia geeft 10 GB gratis opslagruimte uit en biedt automatische back-ups.

Een nadeel van MiMedia is dat het alleen kan worden gebruikt voor foto's, films, muziek en documenten. Van andere veelvoorkomende bestandstypen zoals ZIP en EXE wordt geen back-up gemaakt. Het is echter een goede keuze als het opslaan van mediabestanden het enige is waar u zich zorgen over maakt.

Er zijn een mobiele app en desktopprogramma's voor zowel Windows als Mac beschikbaar voor het uploaden van uw mediabestanden.

IDrive

Image
Image

IDrive's Basic-abonnement geeft 5 GB gratis online opslagruimte en extra ruimte als je de service aan vrienden aanbeveelt.

Zoals bij de meeste andere gratis back-upaanbiedingen, kunt u genieten van alle functies van het premium-aanbod van IDrive.

Een speciale bonus bij IDrive Basic is onbeperkte back-up van apparaten. U kunt op dit ene account een back-up maken van zoveel computers, smartphones en tablets als u wilt, zolang het totaal maar onder de 5 GB blijft.

IDrive werkt op Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows 2019 Server, Windows 2016 Server, Windows 2012 Server, Windows 2008 Server, Windows Home Server, Windows 2003 Server (Service Pack 2), evenals macOS Mavericks en nieuwer.

Jottacloud

Image
Image

Het Jottacloud online back-upplan biedt 5 GB gratis. Het werkt net als de betaalde abonnementen die ook beschikbaar zijn.

De servers die Jottacloud gebruikt, bevinden zich in Noorwegen.

macOS en Windows worden beide ondersteund.

Memopal

Image
Image

Memopal biedt 3 GB gratis aan.

De back-upsoftware wordt ondersteund op zowat elk besturingssysteem en heeft apps voor elk denkbaar mobiel apparaat. Als je problemen hebt met het vinden van een gratis online back-upplan omdat je Linux gebruikt en een BlackBerry hebt, dan heb je geluk.

Aanbevolen: