Wat zijn Amazon Echo-knoppen en wat kunnen ze doen?

Inhoudsopgave:

Wat zijn Amazon Echo-knoppen en wat kunnen ze doen?
Wat zijn Amazon Echo-knoppen en wat kunnen ze doen?
Anonim

Echo-knoppen zijn accessoires die zijn ontworpen om fysieke interactie te bieden met Alexa-apparaten zoals de Echo, Echo Dot en Echo Show. Als je Echo Buttons ziet als de zoemers van klassieke spelshows, dan heb je een basisidee van wat ze zijn en wat ze kunnen doen.

Wat zijn echoknoppen?

Echo-knoppen zijn puck-vormige apparaten die iets kleiner zijn dan de Echo Dot. Ze worden geleverd in sets van twee omdat ze bedoeld zijn om te worden gebruikt voor competitieve games, en elk is precies wat de naam aangeeft: een knop. De knop heeft een melkwitte kleur wanneer het apparaat is uitgeschakeld, maar een ingebouwde LED kan tijdens het spelen in verschillende kleuren oplichten.

Image
Image

Elke Echo-knop wordt gevoed door een paar AAA-batterijen en kan via Bluetooth worden verbonden met een Echo-apparaat. Je kunt meerdere Echo-knoppen aansluiten op een enkele Echo, en er zijn games ontworpen voor twee spelers, grotere groepen en zelfs enkele ervaringen voor één speler.

Wat kunnen echoknoppen doen?

Echo-knoppen kunnen drie dingen doen: oplichten, van kleur veranderen en een echo-apparaat vertellen wanneer de knop wordt ingedrukt. Deze basisfunctionaliteit lijkt misschien niet veel, maar de mogelijkheden van een Echo-knop worden alleen beperkt door de games of vaardigheden waarmee je ze gebruikt.

Toen Echo Buttons voor het eerst werd gelanceerd, leverde Amazon een klein aantal basisspellen om ermee te spelen. Later stelde het ontwikkeling open voor derden, dus iedereen is vrij om games of andere inventieve Alexa-vaardigheden te ontwerpen die de definitie van wat een Echo-knop kan doen uitbreiden.

Als je het leuk vindt om met code te sleutelen, kun je je eigen Echo Buttons-vaardigheden bouwen.

Welke spellen kan Alexa spelen met echoknoppen?

De originele line-up van de Echo Button-games bevatte slechts vier games:

  • Button Monte: dit spel werkt als een hightech-versie van monte met drie kaarten.
  • Party Foul: Nog een tijdloze partygame, deze beloont je voor het voorspellen hoe je vrienden verschillende vragen beantwoorden.
  • Hanagram: dit spel is gebaseerd op het oplossen van anagrammen door te luisteren naar aanwijzingen van Alexa.
  • Trivial Pursuit Tap: Hasbro's klassieke trivia-spel met een sterke focus op popcultuur.

Er worden voortdurend nieuwe games uitgebracht, dus de originele line-up is slechts een voorbeeld van wat je met Echo Buttons kunt spelen. De Echo Buttons worden geleverd met meer dan 100 vaardigheden. Enkele van de meest populaire zijn:

  • Wil je liever voor familie: een klassiek gezelschapsspel waarin spelers moeten kiezen tussen twee situaties. Deze versie is gezinsvriendelijk.
  • Bandit Buttons: een snelspel waarin Echo Buttons de rol van zes-shooters in het Oude Westen speelt. Je moet sneller op je knop drukken dan je vrienden om te winnen.
  • Song Quiz: Een spel waarin je naar clips van beroemde liedjes luistert en vervolgens de naam van de artiest en de titel van het nummer raadt.
  • Jeopardy: dit is een officiële thuisversie van de klassieke tv-spelshow en bevat integratie met de Echo Show.

Hoe Amazon Echo-knoppen in te stellen

Het instellen van Echo-knoppen is niet moeilijk, maar het is een proces dat uit meerdere stappen bestaat en waarbij u met uw Echo moet praten. Voordat je dingen instelt, heb je je Echo-knoppen, je Echo en een relatief stille ruimte nodig om te werken.

Hier leest u hoe u Echo-knoppen instelt:

  1. Zet je Echo, Echo Dot of Echo Show aan.
  2. Plaats twee AAA-batterijen in uw Echo-knoppen en plaats het apparaat op een stevige ondergrond.
  3. Zeg, "Alexa, stel mijn Echo-knoppen in."

    Als je Echo-wekwoord niet Alexa is, vervang dan je persoonlijke wekwoord.

  4. Houd de bovenkant van de Echo-knoppen ingedrukt totdat deze oranje gloeit en laat ze dan los. Dit duurt ongeveer 10 seconden.
  5. Luister naar Alexa om je te vertellen dat het koppelen voltooid is. Wanneer het koppelen is voltooid, worden de Echo-knoppen blauw.

Als Alexa nooit zegt dat het koppelen is voltooid en de echoknoppen nooit blauw worden, begin je het proces opnieuw.

Als je extra echoknoppen moet instellen, herhaal je deze stappen voor elke.

Elke Echo-knop kan alleen verbinding maken met een enkel Echo-apparaat. Als u uw Echo-knoppen op een tweede Echo aansluit, vergeet het de eerste en moet u het installatieproces opnieuw uitvoeren om het in de toekomst met de originele Echo te gebruiken.

Een spel spelen met echoknoppen

Om een game met Echo Buttons te spelen, verbind je elke knop met je Echo en leer je Alexa hoe je de game moet spelen waarin je geïnteresseerd bent door de juiste Alexa Skill te installeren.

Er zijn drie manieren om een Alexa Skill te installeren:

  • Zoek ernaar in de Alexa-app op je telefoon en schakel het in.
  • Zoek ernaar op de Amazon-website en schakel het daar in.
  • Vraag Alexa om de vaardigheid rechtstreeks in te schakelen.

Hier zijn de gemakkelijkste instructies om een basisspel zoals Button Monte te installeren en te spelen:

  1. Zeg, "Alexa, schakel de Button Monte-vaardigheid in."
  2. Wacht tot Alexa klaar is met het uitleggen van het spel als dit de eerste keer is dat je het speelt.
  3. Kies één speler om de bedrieger te zijn en één speler om de kijker te zijn.
  4. Als jij de bedrieger bent, vertel Alexa dan hoeveel Echo-knoppen je wilt gebruiken.
  5. Als je de kijker bent, houd dan de Echo-knoppen in de gaten en onthoud welke rood wordt.
  6. Als jij de bedrieger bent, wacht dan tot alle knoppen geel worden en schud ze dan om de kijker voor de gek te houden.
  7. Als je de kijker bent, wacht dan tot de knoppen groen worden en druk dan op de knop waarvan je denkt dat deze eerder rood is geworden.
  8. Alexa laat je weten wie er heeft gewonnen, en je kunt opnieuw spelen.

Echo-knoppen combineren met de Echo Show

Hoewel je Echo-knoppen met elk Echo-apparaat kunt gebruiken, biedt het combineren ervan met een Echo Show meer spelopties. De knoppen worden nog steeds gebruikt als zoemer in de meeste games, maar de Echo Show kan vragen, aanwijzingen en andere visuele informatie weergeven.

Image
Image

Welke andere spellen kan Alexa spelen?

Echo-knoppen zijn ontworpen om leuke multiplayer-game-ervaringen met een fysieke dimensie te creëren, maar je kunt Alexa-games op je Echo spelen zonder extra apparaten of randapparatuur. Alexa kan quizspellen, moordmysteries en meer spelen, zelfs zonder Echo Buttons.

Aanbevolen: